Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KONEČNĚĚĚĚ SEM DNESKA NABUZENÁ OPTIMIZMEM
ANI BYCH NEČEKALA, ŽE VÁS BUDE TOLIK a jsem za to strašně ráda. VŠEM VÁM/NÁM TO MOC OD
PŘEJI. Protože věrná láska je zasloužená láska a i když víme, že ne vždy je to v těch vztazích jako v pohádce, tak je ta láska to nejduležitější přece:-) ![]()
Příspěvek upraven 25.05.12 v 20:36
@lucineeccka píše:
Jéé to je hezká diskuze.![]()
Doufám,že vám to všem dlouho vydrží.
![]()
Já jsem sice sama,ale neztrácím naději,že ta opravdu pravá láska existuje.
no hnedka se víc těšíš na to, až někoho najdeš, že jo?, Než kdybys četla jen to zlé všude okolo ![]()
Já se taky hlásím… Sice teď je to takové na pytel s časem a jsou různé depky, ale večer se přitulíme a je nám zas na chvíli hezky ![]()
Akorát teď na víkend jsem sama
Těším se na neděli večer ![]()
@ppperla píše:
no hnedka se víc těšíš na to, až někoho najdeš, že jo?, Než kdybys četla jen to zlé všude okolo
Přesně tak.
Sice bych byla ráda,kdyby ještě chvilku počkal, až si dám život do pořádku,ale takhle diskuze mě optimisticky naladila. ![]()
holky ted jsem našla toto: Ideální vztah:
bavit se jako nejlepší kamarádi
milovat se jako milenci
blbnout jako malé děti
držet spolu jako manželé
chránit se jako sourozenci
jsem strašně moc vděčná že to všechno mám ![]()
lucinečko neboj, však on už na tebe taky čeká ![]()
Já, už 4 roky, i když je fakt, že někdy bych ho nejradši uškrtila ![]()
Jsme spolu 4roky, překonali jsme smrt prvního dítěte, teď máme téměř 7měs sluníčko
. Prej na každý hrnec je poklička - ale najít ji, že jo? Tak já jsem ráda, že jsem ji našla ![]()
nečetla jsem ostatní příspěvky.
Ale já mám pocit, že nám to klape, jsme spolu 5let, tak snad to vydrží i nadále…jasně občas je krize, ale zatím jsme všechny překonali…
Já jsem věrná, snad i přítel mě
šťastný…no oba jsme ohnivý dominantní znamení takže trocha itálie
ale jo ![]()
@smiley1 píše:
Já, už 4 roky, i když je fakt, že někdy bych ho nejradši uškrtila
jsme s manželem 14 let,11 let manžele.je to užasnej chlap a miluju ho.samo někdy mě vytoči do nepřičetnosti,al ejsem horka hlava,ktera hned vychladne a je zase klid ![]()
prožili jsme si hodně těžké chvile hned měsic po svatbě,jsem byla važně nemocna ,ale dostala jsem se z toho .náš vztah se posunul a strašně se tím upevnil.
jsem věrna,jsem štastna.chodil za mnou jeden klučina.krasnej,svalnatej,bohatej,ale ja nevyměnila.
a věřim,že ani v budoucnu nebudu mit duvod vyměnit.
Jéé to je hezká diskuze.
Doufám,že vám to všem dlouho vydrží.

Já jsem sice sama,ale neztrácím naději,že ta opravdu pravá láska existuje.