Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
25.5.12 20:32

Jéé to je hezká diskuze. :palec: :) Doufám,že vám to všem dlouho vydrží. :srdce: :srdce:
Já jsem sice sama,ale neztrácím naději,že ta opravdu pravá láska existuje. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 20:32

@Michaella69 @TerezkaW
jevanenky nádhera

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 20:34

KONEČNĚĚĚĚ SEM DNESKA NABUZENÁ OPTIMIZMEM :-)) ANI BYCH NEČEKALA, ŽE VÁS BUDE TOLIK a jsem za to strašně ráda. VŠEM VÁM/NÁM TO MOC OD :srdce: PŘEJI. Protože věrná láska je zasloužená láska a i když víme, že ne vždy je to v těch vztazích jako v pohádce, tak je ta láska to nejduležitější přece:-) :*

Příspěvek upraven 25.05.12 v 20:36

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 20:35
@lucineeccka píše:
Jéé to je hezká diskuze. :palec: :) Doufám,že vám to všem dlouho vydrží. :srdce: :srdce:
Já jsem sice sama,ale neztrácím naději,že ta opravdu pravá láska existuje. :srdce:

no hnedka se víc těšíš na to, až někoho najdeš, že jo?, Než kdybys četla jen to zlé všude okolo :-DD

• Citovat
  • Upravit
24798
25.5.12 20:38

Já se taky hlásím… Sice teď je to takové na pytel s časem a jsou různé depky, ale večer se přitulíme a je nám zas na chvíli hezky :srdce:

Akorát teď na víkend jsem sama :? Těším se na neděli večer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.5.12 20:39
@ppperla píše:
no hnedka se víc těšíš na to, až někoho najdeš, že jo?, Než kdybys četla jen to zlé všude okolo :-DD

Přesně tak. :lol: Sice bych byla ráda,kdyby ještě chvilku počkal, až si dám život do pořádku,ale takhle diskuze mě optimisticky naladila. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3155
25.5.12 20:40

holky ted jsem našla toto: Ideální vztah:
bavit se jako nejlepší kamarádi
milovat se jako milenci
blbnout jako malé děti
držet spolu jako manželé
chránit se jako sourozenci

jsem strašně moc vděčná že to všechno mám :srdce:
lucinečko neboj, však on už na tebe taky čeká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
25.5.12 20:41

Já, už 4 roky, i když je fakt, že někdy bych ho nejradši uškrtila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.5.12 20:42

Jsme spolu 4roky, překonali jsme smrt prvního dítěte, teď máme téměř 7měs sluníčko :kytka: . Prej na každý hrnec je poklička - ale najít ji, že jo? Tak já jsem ráda, že jsem ji našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg

nečetla jsem ostatní příspěvky.
Ale já mám pocit, že nám to klape, jsme spolu 5let, tak snad to vydrží i nadále…jasně občas je krize, ale zatím jsme všechny překonali…

• Citovat
  • Upravit
18551

Já jsem věrná, snad i přítel mě :mrgreen: šťastný…no oba jsme ohnivý dominantní znamení takže trocha itálie :lol: ale jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
@smiley1 píše:
Já, už 4 roky, i když je fakt, že někdy bych ho nejradši uškrtila :mrgreen:
:mrgreen: přesně, k tomu se připojuji, akorád my jsem spolu 5 let :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.5.12 20:43

tedy ji -jako tu pokličku, aby tu nevznikl nějaký omyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.5.12 20:44

jsme s manželem 14 let,11 let manžele.je to užasnej chlap a miluju ho.samo někdy mě vytoči do nepřičetnosti,al ejsem horka hlava,ktera hned vychladne a je zase klid :mrgreen:
prožili jsme si hodně těžké chvile hned měsic po svatbě,jsem byla važně nemocna ,ale dostala jsem se z toho .náš vztah se posunul a strašně se tím upevnil.
jsem věrna,jsem štastna.chodil za mnou jeden klučina.krasnej,svalnatej,bohatej,ale ja nevyměnila. :srdce: a věřim,že ani v budoucnu nebudu mit duvod vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
25.5.12 20:45

Já taky :palec: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie