Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10709
27.5.12 23:41
@Knihomyš píše:
Jsem věrná. A souzním s některými zdejšími poznámkami, které mi připomínají jednu babičku a její interview na zlaté svatbě:
  • Přemýšlela jste někdy o rozvodu?
  • Nene, kdepak, to nikdy, v žádném případě!
  • Skutečně jste za těch padesát let nikdy nepomyslela na rozvod?
  • Ne. Ale na vraždu často…
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.5.12 00:01

Si pamatuju, jak jsem kdysi vlezla do jakési diskuze někde na netu, kam jsem napsala, že ten můj mi je i po letech určitě věrný a že mu věřím, načež mi někdo odpověděl „nebuď naivka, stejně ti zanáší“. Za dva týdny jsem zjistila, že to táhne se svou kolegyní :mrgreen:
Myslela jsem, že to ve mně popravilo tu mojí důvěru, ale ne, já jsem asi odsouzena k celoživotní naivitě (no pořád lepší než celoživotní nedůvěra). Takže svému současnému partnerovi věřím.
Já bych nevěrná být nedokázala, jednak tu příležitost nehledám, jednak i kdyby se naskytla, nedokázala bych ublížit někomu, kdo mě miluje a důvěřuje mi.

• Citovat
  • Upravit
364
28.5.12 08:33
@ncc1701 píše:
Si pamatuju, jak jsem kdysi vlezla do jakési diskuze někde na netu, kam jsem napsala, že ten můj mi je i po letech určitě věrný a že mu věřím, načež mi někdo odpověděl „nebuď naivka, stejně ti zanáší“. Za dva týdny jsem zjistila, že to táhne se svou kolegyní :mrgreen:
Myslela jsem, že to ve mně popravilo tu mojí důvěru, ale ne, já jsem asi odsouzena k celoživotní naivitě (no pořád lepší než celoživotní nedůvěra). Takže svému současnému partnerovi věřím.
Já bych nevěrná být nedokázala, jednak tu příležitost nehledám, jednak i kdyby se naskytla, nedokázala bych ublížit někomu, kdo mě miluje a důvěřuje mi.

Naděje umírá poslední :D já za sebe můžu říct, že po 13 letém vztahu, 7 letech manželství a dvou dětech… se mi důvěra úplně zhroutila. Zvlášť když se dneska nosí mít sex mimo, lidi to prezentují veřejně… ale někde v sobě mám asi zakořeněné, že nevěra je mi proti srsti a opět po několika měsících, zase věřím ve věrný vztah na celý život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
28.5.12 08:42
@ncc1701 píše:
Já bych nevěrná být nedokázala, jednak tu příležitost nehledám, jednak i kdyby se naskytla, nedokázala bych ublížit někomu, kdo mě miluje a důvěřuje mi.

Taky mě napadlo při čtení této diskuse - snád nám to všem vydrží ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.5.12 08:55

Tak ja mam take radost, ze se tady ta diskuze objevila. Neveru nesnasim a za normalni ji nepovazuju. My jsme se zenou spolu 8 let, z toho 5 let manzele, mame dve prekrasne deti a nic nam nechybi. Milujeme se porad vic a vic a zivot bez sebe uz si neumime predstavit. Recem typu „nikdy nerikej nikdy“ nebo „zijeme jen jednou“ se musim smat.

My jsme si ten vztah museli vlastne tak trochu vybojovat. Manzelka je cizinka a nez jsem se k ni po skole prestehoval jsme se za prvni dva roky videli jen parkrat. Vsude okolo bylo citit, ze nam nikdo neveri, ze si stejne kazdy zijeme doma ten svuj zivot a ze z toho nakonec nic nebude. Ted nam vsichni ti pochybovaci zavidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
28.5.12 10:03
:pankac: naprostý souhlas !!! :pankac: :potlesk:
@beneman píše:
Tak ja mam take radost, ze se tady ta diskuze objevila. Neveru nesnasim a za normalni ji nepovazuju. My jsme se zenou spolu 8 let, z toho 5 let manzele, mame dve prekrasne deti a nic nam nechybi. Milujeme se porad vic a vic a zivot bez sebe uz si neumime predstavit. Recem typu „nikdy nerikej nikdy“ nebo „zijeme jen jednou“ se musim smat.My jsme si ten vztah museli vlastne tak trochu vybojovat. Manzelka je cizinka a nez jsem se k ni po skole prestehoval jsme se za prvni dva roky videli jen parkrat. Vsude okolo bylo citit, ze nam nikdo neveri, ze si stejne kazdy zijeme doma ten svuj zivot a ze z toho nakonec nic nebude. Ted nam vsichni ti pochybovaci zavidi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11670
28.5.12 12:52
@Natael píše:
@cizova teda! Jako by jsi vyprávěla náš příběh. My jsme se taky seznámili na netu, od prvního rande což bylo 28. září (kdy se nám i v ten den narodil synovec) začali chodit za dva roky jsme se vzali a teď jsem 4 roky manželé a máme půlroční dcerku :-)

Teda my jsme na tom skoro jak přes kopírák… :mavam:
Taky jsme se seznámili na netu, první schůzka byla v pátek 13. :palec: No a po skoro 3 letech jsme se vzali, 3roky jsme manželé a teď máme krásného dvouletého chlapečka a dalšího krásného novorozence. :hug: Nevyměnila bych ani jednoho mého „chlapa“ ani za nic a oni by mě taky nedali. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
28.5.12 13:18

@Almondea teda takových podobných osudů co tady je a ještě že ten internet existuje co? Vypadá to, že jsou na netu samý nejbáječnější chlapy - taky bych neměnila ani za všechny prachy světa!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.5.12 13:21

jéé to se rozjelo, my jsme spolu dvanáct let, ale včera jsem zrovna dýchala dlouho a zhluboka :zed: :mrgreen: ale tu mojí opici neměním :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
28.5.12 16:40

koukám, že všichni se berou po tak mnoho letech :-) Ale všem přeji moc štěstíčka

• Citovat
  • Upravit
peka83
28.5.12 16:43
@beneman píše:
Tak ja mam take radost, ze se tady ta diskuze objevila. Neveru nesnasim a za normalni ji nepovazuju. My jsme se zenou spolu 8 let, z toho 5 let manzele, mame dve prekrasne deti a nic nam nechybi. Milujeme se porad vic a vic a zivot bez sebe uz si neumime predstavit. Recem typu „nikdy nerikej nikdy“ nebo „zijeme jen jednou“ se musim smat.My jsme si ten vztah museli vlastne tak trochu vybojovat. Manzelka je cizinka a nez jsem se k ni po skole prestehoval jsme se za prvni dva roky videli jen parkrat. Vsude okolo bylo citit, ze nam nikdo neveri, ze si stejne kazdy zijeme doma ten svuj zivot a ze z toho nakonec nic nebude. Ted nam vsichni ti pochybovaci zavidi.

jéé tak to je hezké, že i chlap přispěl do téhle diskuze a s tak krásnou odpovědí :-) :kytka: to je super

• Citovat
  • Upravit
28.5.12 16:48
@ppperla píše:
koukám, že všichni se berou po tak mnoho letech :-) Ale všem přeji moc štěstíčka

My nie :P pol roka od zoznamenia sme uz mali tyzden po svadbe. A zostahovali sme sa spolu az mesiac po svadbe :P A stejne mam toho najlepsieho manzela na svete a som mu beznadejne verna a verim ze aj on mne. (Uprimne, pri tom ako sme vytazeni bez babiciek, s 19 mesacnym miminom a mojim navratom do prace, bol by fakt idiot, keby si este komplikoval zivot milenkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
28.5.12 16:49

@Paoloska vydrží to všem duležité je věřit. :-D a proto tahle diskuze, abychom si vždycky přečetli ty krásné motivující příběhy. Které nás rozhodně posílí právě víc, než to jak se třeba vztahy kolem nás rozpadají.

• Citovat
  • Upravit
peka83
28.5.12 16:51
@Bábi Zlopočasná píše:
My nie :P pol roka od zoznamenia sme uz mali tyzden po svadbe. A zostahovali sme sa spolu az mesiac po svadbe :P A stejne mam toho najlepsieho manzela na svete a som mu beznadejne verna a verim ze aj on mne. (Uprimne, pri tom ako sme vytazeni bez babiciek, s 19 mesacnym miminom a mojim navratom do prace, bol by fakt idiot, keby si este komplikoval zivot milenkou)

nádhera tak to je fajn, protože nevím jestli jsi četla nějaké stránky do zadu. Já četla všechny a mnoho lidí psalo, že jsou třeba v 10 letem vztahu a dva roky manželé :-D A kdybychom se měly řídit zase podle toho co se píše v chytrých časopisech, tak by to už dávno byly přechozené vztahy, protože tam radi po peti letech nejpozději se vzít jinak by to byl přechozenej vztah :-D Ale mi to přijde taky hloupost. Hlavně to musejí chtít oba a dneska mít peníze na svatbu to by byl pomalu vybavenej krásně celej byt :-)

• Citovat
  • Upravit
peka83
28.5.12 16:53

@kozisek ale rozdychala jsi to :-DD a on taky přežil to je duležité :potlesk:
byla by to nuda, kdyby jsme na sebe všichni byly moc hodné přece. Když už jsme věrní mužeme zlobit alespon jemnější formou a že nám ženským to jde kolikrát samo od sebe :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky