Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
30.3.14 10:37

@kalinichta Jééva já tady dlouho nebyla. A dneska jsem se tu koukla a taková krásná zprávička.-)
Přesně tak. Ještě nedávno jsme si tu psali a tys přispěla tím jak chlapa nepotřebuješ a koukejme na to:-D Byla jsi mi na svatbě a už jsi měla vedle sebe svou velkou lásku:D.
A já myslím, že konečně můžeš být zase na plno šťastná, protože on vedle tebe šťastný opravdu je. Našel to co si přál a snad i ty :-)
Já šťastná jsem to ty víš:-) To vííššš, že jsou chvíle kdy by i můj Kája mohl proletět zdí, nebo zavřenýma dveřma. Ale myslím, že tyhle stavy občas cítí i on u mě, protože jako správná žena umím úžasně prudit :-D. Ale pro mě je prostě nenahraditelný.

• Citovat
  • Upravit
peka83
30.3.14 10:39

@131105 ale krize překonána to je hlavní. Gratuluji silný vztah je právě vztah, který při prvním problému se nerozpadne.

@Halali To je nádhera to tak ráda čtu :-). Je mi jasné, že těch dvacet let nebylo jen samej úsměv a cukrování, ale že jsou za tím i léta tvrdé dřiny :-D aLE O TO VĚTŠÍ VÝHRA TO PŘECE JE.

• Citovat
  • Upravit
951
30.3.14 10:52

Já jsem se svým mužem teprve 7 let, ale nedokážu si představit, že bych si s někým rozuměla tak, jako s ním. On je můj nejlepší přítel. A od té doby, co máme chlapečka, jsme si ještě bližší. Třeba budu za pár let mluvit jinak. Ale věřím, že ne. Přece jsme se nebrali proto, abychom se rozvedli :kytka: Taky mně moc mrzí, když tu čtu o nevěrách a nevydařených manželstvích :( V naší rodině žádný vztah nevydržel :( Možná jsem naivní, ale přesto věřím, že u nás to tak nebude. A moc to přeji i všem ostatním. Ach, jak by to bylo pěkné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kejttt
30.3.14 11:06

My jsme spolu s manželem celkem 15 let a i přes nějaké problémy jsme se naštěstí dostali. Troufám si říct, že jsme šťastní. Je ale pravda, že v naší rodině je to taky samý rozvod…Tak snad budeme ta krásná výjimka :-D

• Citovat
  • Upravit
6078
30.3.14 11:08

@Baby86 vzala jsi mi to z pusy :-)

Taky je můj chlap mým nejlepším pritelem. Taky se někdy hádame, ale jinak jsem stastná. A budeme spolu 10 let :palec: jen děti teprve přijdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27765
30.3.14 11:11

My ano jsme spolu 6 let a jsme čím dál tím víc spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
30.3.14 11:18

@mlsalkaM Držím vám palce :kytka: S dětmi je to ještě lepší :srdce: Však my se taky hádáme - teda já, on nekřičí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
30.3.14 11:24

V každém manželství je něco, hádka občas proběhne všude. My jsme spolu 14 let a jsme taky štastní, ještě to vytoužené druhé mimčo a pak už nám nebude chybět vůbec nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
30.3.14 12:11

Já jsem vdaná skoro šest let, máme dvě děti. Věrná jsem:-) a šťastná taky. Jasně, občas je doma dusno, trošku výměna názorů, ale myslím, že je to i dobře. vzduch se vyčistí a pak je zase fajn:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.3.14 12:13

My jsme spolu letos 24 let z toho 12 let manželé, máme po urputném dlouhotrvajícím boji i ty své vytoužené dvě holky. Takže ano, jsem si věrni a jsme šťastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.14 12:25

Manželé jsme spolu 15 let. Ale zrovna dnes si říkám, že šťastná nejsem… Ale věrná ano ;)

Od té doby, co jsme počali první dítko a začali jsem řešit bydlení… A pak přibyly další děti… Mám pocit, že si manžel vždy vymůže pro sebe, to co jemu vyhovuje. A neptá se, co chci já. Ani nemá trpělivost mi naslouchat, abych si to sama mohla uvědomit. Vždy má hned řešení a začne ho prosazovat. Ale stále více mám pocit, že nemá moc smysl pro to, vidět věci v kontextu, vnímat vztahy - takže vlastně zpětně nevnímám jeho rozhodnutí jako úplně šťastná. A také mne mrzí, že jsem sama nebyla rozhodnější…

Teď zase něco řešíme a chtěla bych vyslovit svůj názor a také bych si přála, aby jej manžel uvážil. Snad sama budu rozhodnější.

• Citovat
  • Upravit
peka83
13.5.14 20:47

Ahoj šťastné párečky JÁ se včera dozvěděla dobrou zprávičku od svého gynekologa, že se od Června můžeme s manžou zase pokoušet o miminko (jsem po zákroku resekce myomu v děloze. Tak se moc těším a doufám, že už nám to výjde. Jinak hlásím že stále šťatsní a ikdyž sem tam se i unás zamračí hned po té se rozjasní :-D

• Citovat
  • Upravit
2170
13.5.14 20:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 20:57

Já jsem docela šťastná a věrná. Ale bych šťastnější, kdyby na tom přítel byl stejně jako já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.5.14 21:00

My jsme spolu s partnerem už 6 rokem, máme 11.měsíční holčičku a letos v říjnu budeme mít svatbu… takže hlásím ANO, jsme šťastní a věrní :mavam: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí