Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@131105 ale krize překonána to je hlavní. Gratuluji silný vztah je právě vztah, který při prvním problému se nerozpadne.
@Halali To je nádhera to tak ráda čtu
. Je mi jasné, že těch dvacet let nebylo jen samej úsměv a cukrování, ale že jsou za tím i léta tvrdé dřiny
aLE O TO VĚTŠÍ VÝHRA TO PŘECE JE.
Já jsem se svým mužem teprve 7 let, ale nedokážu si představit, že bych si s někým rozuměla tak, jako s ním. On je můj nejlepší přítel. A od té doby, co máme chlapečka, jsme si ještě bližší. Třeba budu za pár let mluvit jinak. Ale věřím, že ne. Přece jsme se nebrali proto, abychom se rozvedli
Taky mně moc mrzí, když tu čtu o nevěrách a nevydařených manželstvích
V naší rodině žádný vztah nevydržel
Možná jsem naivní, ale přesto věřím, že u nás to tak nebude. A moc to přeji i všem ostatním. Ach, jak by to bylo pěkné ![]()
My jsme spolu s manželem celkem 15 let a i přes nějaké problémy jsme se naštěstí dostali. Troufám si říct, že jsme šťastní. Je ale pravda, že v naší rodině je to taky samý rozvod…Tak snad budeme ta krásná výjimka ![]()
@Baby86 vzala jsi mi to z pusy ![]()
Taky je můj chlap mým nejlepším pritelem. Taky se někdy hádame, ale jinak jsem stastná. A budeme spolu 10 let
jen děti teprve přijdou ![]()
@mlsalkaM Držím vám palce
S dětmi je to ještě lepší
Však my se taky hádáme - teda já, on nekřičí ![]()
V každém manželství je něco, hádka občas proběhne všude. My jsme spolu 14 let a jsme taky štastní, ještě to vytoužené druhé mimčo a pak už nám nebude chybět vůbec nic. ![]()
Já jsem vdaná skoro šest let, máme dvě děti. Věrná jsem:-) a šťastná taky. Jasně, občas je doma dusno, trošku výměna názorů, ale myslím, že je to i dobře. vzduch se vyčistí a pak je zase fajn:-))))
My jsme spolu letos 24 let z toho 12 let manželé, máme po urputném dlouhotrvajícím boji i ty své vytoužené dvě holky. Takže ano, jsem si věrni a jsme šťastni.
Manželé jsme spolu 15 let. Ale zrovna dnes si říkám, že šťastná nejsem… Ale věrná ano ![]()
Od té doby, co jsme počali první dítko a začali jsem řešit bydlení… A pak přibyly další děti… Mám pocit, že si manžel vždy vymůže pro sebe, to co jemu vyhovuje. A neptá se, co chci já. Ani nemá trpělivost mi naslouchat, abych si to sama mohla uvědomit. Vždy má hned řešení a začne ho prosazovat. Ale stále více mám pocit, že nemá moc smysl pro to, vidět věci v kontextu, vnímat vztahy - takže vlastně zpětně nevnímám jeho rozhodnutí jako úplně šťastná. A také mne mrzí, že jsem sama nebyla rozhodnější…
Teď zase něco řešíme a chtěla bych vyslovit svůj názor a také bych si přála, aby jej manžel uvážil. Snad sama budu rozhodnější.
Ahoj šťastné párečky JÁ se včera dozvěděla dobrou zprávičku od svého gynekologa, že se od Června můžeme s manžou zase pokoušet o miminko (jsem po zákroku resekce myomu v děloze. Tak se moc těším a doufám, že už nám to výjde. Jinak hlásím že stále šťatsní a ikdyž sem tam se i unás zamračí hned po té se rozjasní ![]()
Já jsem docela šťastná a věrná. Ale bych šťastnější, kdyby na tom přítel byl stejně jako já ![]()
My jsme spolu s partnerem už 6 rokem, máme 11.měsíční holčičku a letos v říjnu budeme mít svatbu… takže hlásím ANO, jsme šťastní a věrní
![]()
@kalinichta Jééva já tady dlouho nebyla. A dneska jsem se tu koukla a taková krásná zprávička.-)
. Ale pro mě je prostě nenahraditelný.
Přesně tak. Ještě nedávno jsme si tu psali a tys přispěla tím jak chlapa nepotřebuješ a koukejme na to:-D Byla jsi mi na svatbě a už jsi měla vedle sebe svou velkou lásku:D.
A já myslím, že konečně můžeš být zase na plno šťastná, protože on vedle tebe šťastný opravdu je. Našel to co si přál a snad i ty
Já šťastná jsem to ty víš:-) To vííššš, že jsou chvíle kdy by i můj Kája mohl proletět zdí, nebo zavřenýma dveřma. Ale myslím, že tyhle stavy občas cítí i on u mě, protože jako správná žena umím úžasně prudit