Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1282
14.10.14 15:27

@Chocoloco -pesimista je tu jeden z mála, co myslí právě hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.10.14 18:13
@elvia2 píše:
@Chocoloco -pesimista je tu jeden z mála, co myslí právě hlavou.

Tak je to na každém jak vidí štěstí. To je věc názorů. To c vidí jeden růžové nemusí vidět druhý. :-) Jenže tahle diskuze je spíše založena na tom, že tady je negativních příspěvků již dost. A je super i číst, že lidi jsou prostě spokojení a nemají potřebu chodit někde bokem hledat své štěstí. A taky je tu v mnoha příspěvcích psáno, že né vždy je to dokonalé, že všude jsou hádky, nebo něco vejde do cesty, ale je o to krásnější číst, jak to ti dva spolu vyřeší.

• Citovat
  • Upravit
461
14.10.14 19:39
:lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.10.14 22:14
@peka83 píše:
Já se MOC omlouvám, že zakládám tuhle diskuzi, ale mám pocit, že pokud nezačnu číst i nějake pozitivní životní příběhy, tak že brzo přestanu věřit, že v dnešní době může být člověk i šťastný.
Vím, že né vždycky se vydaří v životě natrefit hned na poprvé na tu pravou lásku. I já jsem již rozvedená a zažila jsem kde co. Ale přesto vše zlé co je za mnou tak jsem šťastná se svým partnerem, mám zdravé dítě a dokáži se radovat s maličkostí.
Poslední dobou tady vídám samé negativní diskuze.
Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??
Musí pořád nějaké ženy, nebo nějací muži zahýbat svým polovičkám? Nejde to i bez toho? Já jsem nebyla nevěrná v životě a nevěru odsuzuji a chci dál věřit tomu, že to funguje i JINDE TAKHLE JAKO U MĚ.PROSÍÍMM JESTLI NĚKDO takovej tady je prosím pišteeeee :-D
nechci už číst jak milujete své prodavače, doktory a kolegy v práci. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

já bych nevěrná nikdy být nedokázala, je to to nejhnusnější co může člověk tomu druhému udělat.. i kdyby se choval jakkoli a já v tu chvíli potkala někoho jiného (jednou se mi stalo).. tak se nejdříve rozejdu a pak začnu nový vztah i za cenu toho že ten vztah třeba nevyjde, nebudu setrvávat někde kde to nefunguje, s tím koho nemiluji… žádný člověk si nezaslouží být podváděn.. i ten s kterým nám to nevyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.10.14 10:30

@ly-lu Ano, souhlasím s každým slovem :-) Také nevěru odsuzuji. S manželem jsme spolu 5 let a z toho jsme rok svoji. NIKDY bych ho nepodvedla! Ani, kdybych poznala protějšek, který by byl sebevíc krásný, sebevíc bych ho milovala, tak si nejdříve vyřeším stávající vztah..

Věřím v to, že manžel je jeden z mála mužů, kteří dokáží být věrní (jinak bych si ho nevzala :-) ). Máme upřímný vztah, vše si říkáme. I on sám mi říkal, že nevěru odsuzuje.

Momentálně prožíváme nejšťastnější období ve vztahu. Těšíme se na miminko. Zanedlouho budeme „hojšat“ svou dceru v náručí, a budeme rodina. Moc se na to oba těšíme.

Tak alespoň pár pozitivních vět jsem napsala. Snad se k nám někdo přidá :-) :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
18.10.14 11:11
@ly-lu píše:
já bych nevěrná nikdy být nedokázala, .. tak se nejdříve rozejdu a pak začnu nový vztah i za cenu toho že ten vztah třeba nevyjde,

Jenze, hlavne zeny, nejdriv si opatri nahradnika a pak porovnavaji, co je lepsi, nektere maji nahradnika po ruce s kazdym svym vztahem, nemusim dodavat, ze s ejim pak hrouti jeden vztah za druhym. Ale, aby nedoslo k omylu, tu neni rec o nevere jako takove, ta muze, ale nemusi byt, hovorim o te duchovni nevere, kdy se zena deli mezi dva nebo tri a pak si rozklada vztahy a divi se, ze se ji nedari najit toho praveho. Je to pravy opak toho co povazujes za normalni, ale bohuzel caste chovani az poloviny zenskych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.10.14 21:37

Ja jsem si myslela ze jsem stastna a porad zamilovana…vazny vztah zacal sice horce ale rozvinul se ted uz jsme spolu skoro osum let mame krasneho syna jsme svoji…ale prosli jsme si i dost trnitou cestou co se tyce me…no a ted zjistuji ze ma manzel porad potrebu si psat s jinymi slecnami nevim co mu to dodava snazim se s tim vyrovnavat na nasem vztahu jsem to nikde nepocitovala ani nepocituji ze by bylo neco spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
27.10.14 12:07

@weru8 všechno co jsi napsala, tak jako bych napsala já. Akorát, že jsem s partnerem 3 roky a kousek a rok jsme manželé :-D Své vytoužené miminčo očekáváme v Únoru a bude to holčička:-).

@johana23 To je nemilé. A řekla jsi mu, že se ti to nelíbí? Za ty roky určitě víš, že nejduležitější je ve vztahu komunikace. A když se ti něco nelíbí je třeba to říct nahlas a ikdyby to znamenalo, že se kvůli tomu chytnete, tak ať taky chlap ví, že si své bráníš. I když já mám tendenci komunikovat až moc a o blbostech :-) Ale kdyby si manžel dopisoval s jinými ženami, tak by mi to nebylo příjemné. A dost by mě to nahlodalo. Kdyby to třeba řekl ve stylu jako. " SI PŘEDSTAV PÍŠE MI JANA TI PŘEČTU CO PÍŠE ZA BLBINY" tak nějak bych chápala, že to je třeba nějaká známá, která se ozve jen tak na fb třeba. Já s manželem máme třeba společný fb. A když mu napíše někdo, tak to ani neotvírám a řeknu mu, že mu někdo napsal. Vidím vždy jméno. Ženy mu nepíšou, tak asi nemají tu odvahu, když neví kdo sedí u fb zrovna, ale kdyb ymu napsala nějaká známá ze školy třeba jak se má a tak co v práci, tak proč né že? Pokud nebude pokračovat větama a jsi šťastný? a nechceš jít někdy na kafčo, tak bych byla v klidu. Jinak bych začala asi soptit.-). Máme na tom Fb jednu, která lajkuje a komentuje fotky jen kde je můj manžel a jeho kamarád a když naposled napsala pod jejich fotku. „JÉÉ KLUCI MOJI“ tak i můj manžel řekl sám. " to je trapka". Mi třeba píše poslední dobou jeden spolužák ze základky, protože prošel dost těžkým rozvodem. A tak je rád, že ho nějak vyslechnu a poradím, protože žena mu vzala děti a sebevědomí mu taky zakopala hrozně hluboko, do země tak nějak mu píši spíš, aby si uvědomil, že je zdravý atd. a že to štěstí i na něj někde čeká. Ale to manželovi vždy říkám a dokonce mu i říkám co mi ten kamarád píše a chci vždy vědět i jeho názor jako muže na to. A můj manžel vždy řekne, že bych měla vybírat pomalu prachy za to jak každému pomáhám, když má někdo trable. Ale když já jsem strašně ráda, když někoho mohu vyslechnout a nějak poradit a když to dobře dopadne, tak prostě je to pocit k nezaplacení.
Tendenci psát si jinak s muži taky nemám. Dokže mě rozčilovat pořádně ten můj, tak proč se rozčilovat ještě s jinýma :-).

@Pesimista Znám takové ženy, ale i muže, že vztah nejsou schopní ukončit dokud nebudou mít nějakou náhradu po ruce. Já nikdy po rozchodu nevlítla hned do vztahu a naopak jsem si spíš te svobody a volna vždy užila a pročistila si hlavu. Akorát mé chování během té svobody bylo vždy jako by mě pustili od někud z basy. To je jedinej prohrešek, ale nikomu jsem nezahýbala. A bohužel tyhle svobodomyslné úlety už nevymažu… A kdyby si mě můj muž nenašel, tak věř tomu, že bych vychovávala svého syna a byla sama. Já na jakého koliv muže neměla už ani pomyšlení. A to jsem řekla i svému manželovi, který mi to nevěří a říká mi, že neví proč bych jako mladá měla být sama? A já mu prostě řekla, že proto, že jsem dost samostatná a nervovat se taky stále nehodlám. Pokud by mě můj současný manžel poslal někam k šípku, tak bych byla opět sama a srdce bych raději darovala někomu jako orgán :-D u mě by totiž už stejně ztratilo svou hodnotu :-D.

• Citovat
  • Upravit
122
27.10.14 16:39

@peka83 jsem ráda, že spokojených vztahů je více :-) a máte vybrané jméno pro holčičku?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.10.14 16:59

@peka83 samozrejme ze ja mu vse reknu nedokazu to v sobe drzet proste to chci nejak vysvetlit proc co se deje co je spatne ale on rika ze nic neni spatne ze ej stastny ale proc to teda dela ke to uz v nem? rika ze me miluje dava mi to najevo jako rodina jsme spokojeny proste nevim boli to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
28.10.14 20:40

@weru8 určitě je spokojených vztahů více. se mrkni kolik tu je stránek a některé příběhy jsou opravdu krásné. co jsem tak pročítala.

jméno máme. Bude to LAURINKA. Měli jsme v plánu Viktorii, ale máme pejska Viktora a tak neradi bychom na přivolání VIKI měli v řadě pejska i dítě :-D

@johana23 tak mu řekni, že začneš dělat přesně to stejné jako on, aby věděl jaké to je. u mého manžela to platí skvěle. Na začátku vztahu jak byl chudák rozdivočený ho kámoška zvala na čajíček. No a on jí vždy bral jako kámošku a nikdy se mu nelíbila, ale to mě moc nezajímálo, že??ona zrovna procházela rozchodem a místo, aby napsala kámošce napíše memu partnerovi. A věděla, že jsme spolu. Klidně mohla napsat že si sednem evšichni nebo tak, al enéé já jako bych neexistovala. Tak já jsem s úplným klidem řekla doma. Miláčku prosím tě řekni mi kdy to bude kdy půjdeš na to kafčo s tou kamarádkou, abych se doma nenudila, tak si zajdu s kamarádem na kafčo. Zrovna se rozešli s holkou a tak se chce vykecat. No to bys musela vidět jak zíral :-D To bylo hned. A jákkk s kamarádem na kafčo?, a ještě po rozchodu?, A já mu jen řekla. A co jako?, jen kamarád nic víc. No to si piš, že bych na takové kafčo vážně šla, kdyby šel taky, aby tam seděl na té kávě a měl nervy až v trenkách :-D. No nešel. napsal kamarádce, že se někdy můžeme setkat všichni, že nemá moc času.

• Citovat
  • Upravit
47
28.10.14 21:11

@peka83 no asi mu to udelam dekuju za radu…chci neco spachat at cumi taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.10.14 12:22

@peka83 Hezké jméno :-) My jsme také chtěli Viktorii, ale vyhrála to Valérie :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
percconte
29.10.14 14:49

Přidávám se do klubu „štastných“ 8)

• Citovat
  • Upravit
1054
29.10.14 14:57

Taky se přidávám :-), vdaná, šťastná a věrná. Nevěru striktně neodsuzuji, ale já ji provozovat nehodlám. V minulém vztahu jsem nevěrná byla (mladá, blbá, partner byl nevěrný tak když byla příležitost tak jsem to prubla taky) a děkuju za tuto zkušenost. Dnes v dalším vztahu, kdy si sebe s partnerem vážíme nemám ani při sebevětším poblouznění důvod ohrožovat náš dlouho a láskou budovaný vztah kvůli pár minutám sexu. Jediné kde jsem schopná nevěru pochopit je, když se potkají dva osudový, kteří si prostě padnou a v danou dobu jsou vázaní v jiných vztazích, ale to není nevěra, protože tihle lidé vztahy vzápětí ukončí aby mohli být spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí