Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já jsem věrná, ale ne už zas tak šťastná… Přítel mi ze začátku vztahu hodně ublížil virtuální nevěrou a nějak se z toho doteď nemůžu oklepat, nemůžu mu zase věřit natož tak důvěřovat. Nevím jak dlouho to ještě vydržím.. Taky si začínám myslet, že najít chlapa který bude na 100% věrný je vzácností…
Ahojky jestli nevadí tak se přidám… měla jsem skoro stejný problém akorát to nebyla virtuální nevěra ale „reálná“ nevěra (nevím jak jinak to mám říct no prostě mě podváděl) trvalo to asi měsíc a půl možná dva (hned na začátku vztahu) co s dotyčnou spal opravdu pravidelně. Taky jsem byla s toho všeho špatná… dlouho mi trvalo než jsem mu začala věřit teď jsme spolu 3 roky a jsem neskutečně šťastná
a jak píšeš najít chlapa který ti je 100% věrný je skoro nemožné takže je jen na tobě jestli mu budeš věřit tak jako já že se změní a nebo se na něho vykašleš ![]()
Ahoj, tak já už jsem věrná
šťastná teď už docela taky
a dvacet let jsem zamilovaná do svého muže. Říká se že zamilovanost trvá jen dva roky, asi jsem nějaká šťastná výjimka. My jsme si všechno zlé vybrali na začátku manželství, nevěra z jeho strany, já mu to oplatila, pak jsem si uvědomili co pro sebe znamenáme a vše je O. K.
Ja jsem verny a stastny. S manzelkou jsme 19 let. I kdyz i u nas je male „ale“ a obcas nejake to zaskripani. To je ale na jinou diskusi. Kazdopadne bych nemenil.
Konečně i já… Dostala jsem od života druhou šanci v podobě báječného partnera, se kterým se máme rádi, milujeme se a nasmějeme, přijal mou dceru zcela láskyplně a patrně za pár měsíců budeme čtyři. Děkuji životu a jsem vděčná, neboť mi ukázal, že žít se může i bez lásky a v trápení. Teď už je všechno v pořádku a jsem šťastná a doufám, že moje dvě štěstíčka také.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky jestli nevadí tak se přidám… měla jsem skoro stejný problém akorát to nebyla virtuální nevěra ale „reálná“ nevěra (nevím jak jinak to mám říct no prostě mě podváděl) trvalo to asi měsíc a půl možná dva (hned na začátku vztahu) co s dotyčnou spal opravdu pravidelně. Taky jsem byla s toho všeho špatná… dlouho mi trvalo než jsem mu začala věřit teď jsme spolu 3 roky a jsem neskutečně šťastnáa jak píšeš najít chlapa který ti je 100% věrný je skoro nemožné takže je jen na tobě jestli mu budeš věřit tak jako já že se změní a nebo se na něho vykašleš
No tak fyzickou nevěru bych zas já nepřekousla, to by pro mě znamenalo konec, ale ta virtuální.. v tom věřím, že se může změnit… Musí chtít on sám. Je to takový divný, on chce abych mu věřila, furt mi říká, že tady tím obviňováním a kontrolováním a nedůvěrou akorád dojde k tomu že mi bude nevěrný, abych si potvrdila své obviňování, jenže jak mu mám věřit když mi řekne tohle?? Nechápu jeho myšlení.. Nechám tomu čas, až uvidím že mu věřit můžu, tak mu věřit budu. Je to teď už lepší, ale pořád to není ono…
Jsme spolu přes 25 let (poznali jsme se hodně mladí). Ne že by to v minulosti nekdy trochu nezaskřípalo, ale asi se ještě pořád máme docela rádi. Určitě si nepřipadám jako stará rašple (kam se tady řadí i spousta mladších). Přibylo nějaké to kilo, vráska a faldík navíc, ale asi to zas tak moc nevadí - stále se tulíme několikrát týdně ![]()
Navíc teď čekáme (už určitě posledního) potomka, myslím že se těšíme oba.
Ahoj všem šťastným a věrným, po dlouhé době se zase hlásím a ráda bych oznámila, že čekáme s miláčkem miminko, ale hlavně už i víme, že to bude holčička. Takže se nám 21.2 kdy máme termín má narodit malá Laurinka. Mnažel byl semnou i na genetickém ultrazvuku, tak si to hrozně moc užíval. Oba se s manželem moc těšíme. A jinak jsme stále zamilovaní a šťastní a občas si i krásně zamilovaně vjedeme do vlasů, protože to prostě k tomu patří. Jinak svého manžela miluji teď ještě víc snad v tom jak vidím jakej příval hormonů a nálad musí snášet.
Tak přeji hezký večer a doufám, že u Vás je také stále vše stejné a že nikomu s těch všech co tady kdy psali se jejich láska nijak nezměnila ke svým miláčkům. P. S. Omlouvám se za chyby, ale mě to myšlení vážně nebaví ![]()
@peka83 píše:
Ahoj všem šťastným a věrným, po dlouhé době se zase hlásím a ráda bych oznámila, že čekáme s miláčkem miminko, ale hlavně už i víme, že to bude holčička. Takže se nám 21.2 kdy máme termín má narodit malá Laurinka. Mnažel byl semnou i na genetickém ultrazvuku, tak si to hrozně moc užíval. Oba se s manželem moc těšíme. A jinak jsme stále zamilovaní a šťastní a občas si i krásně zamilovaně vjedeme do vlasů, protože to prostě k tomu patří. Jinak svého manžela miluji teď ještě víc snad v tom jak vidím jakej příval hormonů a nálad musí snášet.Tak přeji hezký večer a doufám, že u Vás je také stále vše stejné a že nikomu s těch všech co tady kdy psali se jejich láska nijak nezměnila ke svým miláčkům. P. S. Omlouvám se za chyby, ale mě to myšlení vážně nebaví
to je krásné,
![]()
Ahoj, jsem věrná a šťastná 8 let.. miluji svého manžela od prvního okamžiku a v podstatě čím dál více.. a skvělí je, že je to vzájemné, sice občas itálie proběhne, ale kde ne.. navíc to usmiřování je úžasné.. ![]()
Ano, jsem a myslím, že takových je tady hodně, jen nemají potřebu o tom psát, většinou píšou ty, co mají problém a je to logické, chtějí radu, vykecat se od toho to tady je. Přeji co nejvíce šťastných dnů.
No i virtuální nevěra je nevěra tak se ti nedivím, že se to v tobě ještě drží. Já jsem velmi žárlívá. Pro mě by to asi byl konec, protože vztah ve kterém není důvěra to už je spíš jen asi takové udržování vztahu. Ale je spoust alidí a spoust apovah a každý na tohle můž emít úplně jiný pohled.