Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista píše:
jenze prave ta prezdivka, ta je presne odrazem reality vsedniho dne, kdo ma otevrene oci, vidi toho vic, obvykle vic toho spatneho
Já jsem také už 8let štasně vdaná, ale že by to byla harmonie z ráje? Spíše normální manželství, kde se někdy i pohádáme, ale pak je zase dobře. Zatím bez větších problémů, ale co není může být. A všude je něco…A myslím, že jde zůstat si věrni. ![]()
@Pesimista Tak to jsi prd pesimista. Řekla bychže nevěra je dost stresující činnost, takže nešťastných nevěrníků nebude až tak málo. Už jen ten stres, že se to provalí…
Já jsem svému muži věrná celou dobu našeho vztahu a jsem štastná ![]()
@Knihomyš píše:
@Pesimista Tak to jsi prd pesimista. Řekla bychže nevěra je dost stresující činnost, takže nešťastných nevěrníků nebude až tak málo. Už jen ten stres, že se to provalí…
nevim, nezkousel jsem to, takze mam mozna zkresleny pohled na ty stastne nestatne neverniky, ale kdyz je vidim, s jakym zalibenim a chute, mnozi tuto cinnost provozuji, dokonce pred zraky verejnosti, nemam pocit, ze by je to nejak stresovalo, clovek se snad stresu podvedome vyhyba nebo ne
Holky, já jsem tak věrná a šťastná že nevim jestli 17,18 nebo 19 let
Ale tak nějak to bude. ![]()
Šťastná verná a spokojená, někdy to není úplně ideální, ale mám vedle sebe muže s velkým M…
![]()
Odpovídám na to, že být šťastný a věrný nejde do hromady. nemyslím si, ž emusí být jen jedno, nebo druhé. Tohle prostě patří k sobě.
Myslím si, že pokud je někdo šťastný v životě, tak se to na něm i odráží. Jka v zaměstnání, tak v soukromém životě. Stejně tak jako když je někdo někomu nevěrný a mají neustále nějaké problémy, tak se to projeví na tom, že člověk nemůže být šťastný a to s toho člověka taky půjde poznat.
Pokud přijde do vztahu nějaký problém vždy se dá zvládnout. Pokud do vztahu vstoupí další osoba, tak už to moc štěstím nezavání a ani bych nebojovala. Tím bych byla nešťastná. Nevěra sebou přinese i ponížení a smutek.
@Pesimista píše:
nevim, nezkousel jsem to, takze mam mozna zkresleny pohled na ty stastne nestatne neverniky, ale kdyz je vidim, s jakym zalibenim a chute, mnozi tuto cinnost provozuji, dokonce pred zraky verejnosti, nemam pocit, ze by je to nejak stresovalo, clovek se snad stresu podvedome vyhyba nebo ne
Ono je to asi tím, že většině nevěrníků na počátku vypovídá rozum službu..z toho jediného zřejmě pramení jejich pocit štěstí, teprve po opětovném zapojení rozumu si začnou uvědomovat do jakých s*aček se dostali, ale to už zpravidla bývá pozdě.
@peka83 píše:
Pokud do vztahu vstoupí další osoba, tak už to moc štěstím nezavání a ani bych nebojovala.
tak s timto zcelqa souhalsim, nema ceny bojovat a hrat si na hrdinu a predem prohrat, ztrata pro vsechny
Nečetla jsem ostatní příspěvky.. s manželem jsme spolu 14 let, věrní a šťastní! Občas se pěkně poštěkáme, třeba dnes jsme na sebe řvali na celou ves
, ale to máme zas na dobu klídek ![]()
Ahojky, tak s Mojí milovanou polovičkou jsme 11 let. A jak tu píšou i ostatní, když se žene bouřka, jsme na to dva, aby jsme ji zvládli. Někdy mě vytáčí, že si říkám, že by mi bylo líp bez chlapa, nebo aby opět jezdil do zahraničí (kamionák).Ale čím dál více zjišťuji, že bych lepšího chlapa a tátu našich dvou dětí nenašla. Nevěrní jsme si nebyli, a doufám, že ještě dlouho nebudeme.( Počítám nějak s tím, že ho chytne druhá múza, a zamiluje se do nějaké dvacítky,)- je to prostě chlap. A ti to mají v genech. Ale naivně si říkám - třeba já budu mít štěstí
Uvidíme, co nám osud nachystá za pár let. že.. ![]()
@sromulenka píše:
Ahojky, tak s Mojí milovanou polovičkou jsme 11 let. A jak tu píšou i ostatní, když se žene bouřka, jsme na to dva, aby jsme ji zvládli. Někdy mě vytáčí, že si říkám, že by mi bylo líp bez chlapa, nebo aby opět jezdil do zahraničí (kamionák).Ale čím dál více zjišťuji, že bych lepšího chlapa a tátu našich dvou dětí nenašla. Nevěrní jsme si nebyli, a doufám, že ještě dlouho nebudeme.( Počítám nějak s tím, že ho chytne druhá múza, a zamiluje se do nějaké dvacítky,)- je to prostě chlap. A ti to mají v genech. Ale naivně si říkám - třeba já budu mít štěstí![]()
Uvidíme, co nám osud nachystá za pár let. že..
Tak pokud v tobe hloda takovy cervicek… tak to muze byt duvod, proc radne nemazes
![]()