Jak dlouho po rozchodu jste našly nového partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
27.5.12 22:23
@Anonymní píše:
@Hellísek @Gladys
Já vím, že on ten pravý není. Napsala jsem to špatně, vídáme se tak jednou za 14 dní, takže o vztahu nemůže být ani řeč. Neberu to, jako že jsem zadaná, protože nejsem, takže jestli si mne někdo bude chtít najít, tohle by neměla být překážka, protože jsem vlastně volná. Ale o to právě jde, já už nechci být..jsem rodinný typ, takže být dva roky sama je pro mě naprosto ubíjející a opravdu cítím, že to začíná být špatné. Jsem věčně smutná a bez nálady, postrádám to, že někomu na mně záleží. Žiju jen pro svoje děťátko a už bych zase chtěla zažít ten pocit probouzet a usínat s někým po boku, řešit obyčejné starosti a radosti všedního života a tak :nevim: :roll:

Vím, že to zní asi snadno, ale bylo by určitě dobrý nejdřív začít sama od sebe. Pokud jsi smutná a nic tě nebaví, tak to samozřejmně s tebe i vyzařuje. Zkus si domluvit hlídání a vyraž si s kamarádkama a pořádně si to užij a odreaguj se, občas si udělej nějakou radost a kup si i maličkost která tě potěší, zajdi si zacvičit, nebo do kina, prostě i když je to těžké, tak začni malinko žít. Určitě ti bude tím pádem o trochu líp a bude to z tebe cítit ;)
Buď trpělivá, štěstí se na tebe určitě už brzo usměje, možná už někde je, jen ho ještě nevidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.5.12 22:43

Ahoj zakladatelko. Jsem na tom podobně jako ty.Jsem se synem sama už 8 měsíců a ten „pravý“ nikde. :( A to jsem za tu dobu byla jen jednou na kafe, který trvalo asi 15 minut. Jinak ani ťuk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.5.12 22:45

A co se týče seznamek… Neumím si to představit. Připadala bych si prapně psát „hledám chlapa“ :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.5.12 23:51

Holky, co jste našly na seznamkách, které to byly? Já byla na rande.cz, ale to je samý úchyla a zoufalec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
28.5.12 00:49
@ejmy píše:
Holky, co jste našly na seznamkách, které to byly? Já byla na rande.cz, ale to je samý úchyla a zoufalec..

rande.cz, stesti.cz - tenkrát byly obě zadara
Zjevné úchyly a zoufalce stačí odbejt 1 větou, případně ignorovat a normální se tam taky objevujou. Nebo aspoň objevovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 00:01

Zatím jsem 5 let sám, prostě jsem nepotkal tu, se kterou by vzájemně přeskočila jiskra…Čím déle jsem sám tím je to těžší - ne proto, že bych se neuměl dělat kompromisy, ale protože se vytrácí radost ze života a nahrazuje ji rezignace, smíření se stavem single, zahořklost a zanevření…

• Citovat
  • Upravit
2
12.2.19 06:28

Za jak dlouho najdete partnera?

Ahoj, já jsem sám od roku 2015 a prošel jsem všechny seznamky a nic. Bohužel se s každým rokem chuť a naděje zmenšuje. Člověka to už nebaví. Je to strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107419
12.2.19 06:40
@jirkaco píše:
Ahoj, já jsem sám od roku 2015 a prošel jsem všechny seznamky a nic. Bohužel se s každým rokem chuť a naděje zmenšuje. Člověka to už nebaví. Je to strašné.

A v čem je hlavní problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
12.2.19 06:44

Hezké ranko! Pro ty, co si nemohou nikoho najít, protože to nejde, je to strašné, atp. - začněte u sebe. Netlačení na pilu, úsměv a pozitivní myšlení jsou ta správná cesta. Lidi to vidí a vycítí, nikdo nechce do života zklamaného, zoufalého a nešťastného jedince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
12.2.19 07:13
@jirkaco píše:

S nikým sis doposud nepadl do oka? A co nějaké tématické skupiny, nemáš nějaké hobby? Anebo jsem jednou viděla někde inzerát, že hledala ženská singl ženy a muže, aby spolu vyrazili na vodu. Věřím, že někde i tvoje půlka bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
12.2.19 07:32

Já našla za 5 let. Teda našla,já už byla smirena a spokojená se single životem s dcerou a už ani nikoho nechtěla. A ono to prislo samo. Teď jsem podruhé vdaná,koupili jsme barák a máme syna :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.2.19 08:16

Já našla taky na internetu :)
A přesně jak tu psal Honza82, nejhorší bylo, když se začal na kafi chlap litovat a vést takové ty řeči jako " jsem dlouho sám, nikdo mě nechce, seš na mě moc pěkná (vůbec nejsem) apod". Anebo chlapi,co hned pluli na svoji ex. Jako stalo se ki, že se mi i ten chlap líbil, ale buď ty lítostivé kecy či nedostatek sebevědomí to vždy zazdily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.2.19 08:18

Jo anebo odmítání poslat aktuální fotku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 09:12

Kamarádka za 2 měsíce. Je jí 42. Klofla moc fajn chlapa, který byl po rozvodu 2 roky a měl takový vztah nevztah. Tak to vzala do vlastních rukou, vyšoupla tu druhou a za 3 měsíce od odchodu od manžela už byla představená v nové rodině jako partnerka. Už jsou spolu 2 roky a prý je to super vztah. Rozvod se dořešil pak a nová svatba už je na spadnutí. Další kamarádka taky byla celkem rychlá. Byla vdaná, ale poznala někoho jiného. Za 12 měsíců se stihla rozvést, plánovaně otěhotnět a znovu se vdát. Jsou spolu taky už docela dost dlouho a taky dobrý. Bylo jí 28 let, když byl tenhle kolotoč.

• Citovat
  • Upravit
305
12.2.19 09:30

Když tady čtu ty časové úseky typu po dvou měsících, po měsíci, po třech, nebo hned, tak by mne zajímala jedna věc - pokud ten jedinec se kterým jste se rozešli (y) /byli rozejiti (y) nebyl úplný de.il, který na vás kašlal, atp. a pokud tam z vaší strany byly city, jak jste tak rychle dokázali / dokázaly překonat ztracenou lásku? Jakože je jasné, že člověk nesedí doma a nebrečí, chodí mezi lidi, sportuje.. ale pokud člověk miluje, tak to přeci takhle rychle nezmizí jen proto, že se najednou objeví někdo jiný. Anebo mne vyveďte z omylu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí