Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabrinafromprague píše:
@warita to je snad moje vec, co chci, ne?
Ale jiste. Ptas se na nazor a radu, tak moje rada zni nedelat to.
Proc reagujes tak podrazdene? Ti davam pouze feedback, jak to bude vypadat.
@warita Zakladatelka se pta ne na to, jak ji to bude sluset,ale jak te barvy docilit…
@maskovak píše:
@warita Zakladatelka se pta ne na to, jak ji to bude sluset,ale jak te barvy docilit…
a ty reagujes na starou diskuzi a tvuj prvni prispevek je si do nekoho rypnout. Co na to rict.
@warita píše:
a ty reagujes na starou diskuzi a tvuj prvni prispevek je si do nekoho rypnout. Co na to rict.
Diskusi jsem nasla proto,ze me zajimalo tema,precetla jsem si jeji prubeh a tva odpoved zakladatelce mi prisla nevhodna a mimo misu - neptala se ,jak v tom bude vypadat,ale JAK TE BARVY DOCILIT.Navic nemuzes prece nekomu koho jsi nikdy nevidela sdelovat jak v ucesu bude vypadat a at si ho nedela,to je i za hranici jaksi doreho vychovani-kdyz se te na to ani nikdo neptal.Proto jsem te na to upozornila.Snad to neni trestne.Treba si to vezmes pro priste k srdci?
Nic ve zlem ![]()
@maskovak píše:
Diskusi jsem nasla proto,ze me zajimalo tema,precetla jsem si jeji prubeh a tva odpoved zakladatelce mi prisla nevhodna a mimo misu - neptala se ,jak v tom bude vypadat,ale JAK TE BARVY DOCILIT.Navic nemuzes prece nekomu koho jsi nikdy nevidela sdelovat jak v ucesu bude vypadat a at si ho nedela,to je i za hranici jaksi doreho vychovani-kdyz se te na to ani nikdo neptal.Proto jsem te na to upozornila.Snad to neni trestne.Treba si to vezmes pro priste k srdci?Nic ve zlem
tve upozorneni je asi tak vychovane, jako to moje, protoze ani ja jsem se te neptala na tvuj nazor, nebo snad ano? Takze prosim nekazej tady vodu, kdyz sama pijes vino.
@warita Jasne, normalni je napsat mi, kdyz se ptam na TECHNIKU barveni a jsem uz rozhodnuta co chci, ze v tom buu vypadat blbe, aniz jsi me kdy videla, PANI CHYTRA VESTKYNE.Boze,boze…fakt rada k nezaplaceni…Priste me jich usetri,ano,prosim?dekuji ![]()
@warita píše:
Ale jiste. Ptas se na nazor a radu, tak moje rada zni nedelat to.Proc reagujes tak podrazdene? Ti davam pouze feedback, jak to bude vypadat.
a jak to vis jak to bude vypadat?znas me?pred tydnem jsem se nabarvila a vypada to skvele.Tak me prosim priste takoveho syckovani usetri.Dekuji
@sabrinafromprague píše:
a jak to vis jak to bude vypadat?znas me?pred tydnem jsem se nabarvila a vypada to skvele.Tak me prosim priste takoveho syckovani usetri.Dekuji
asi otazka nazoru a priste reknu znova, protoze nekdo si poradit necha. Nekdo holt ne a pak vypada jak vypada, ale pokud se ti to libi, tak je to v cajku.