Hubnutí s nutridrinky nebo cambridge diet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
3.1.14 23:05

Snidane-pecivo s necim :), svacina-ovoce, zelenina, obed-cokoliv jen trochu zdraveho ;) Mamla porce ;), svacina- jogurt s ryzovym chlebickem nebo knackebrotem, vecere- to same co obed ;), 2.vecere- ovoce…VSE MALE PORCE!!! ;) A sport :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.1.14 23:06
@Aletheia píše:
8o jsem tě vůbec nepoznala, to měnění profilovek je zlo :cert: :lol: :lol:jinak ano, sex určitě pomůže, a i když místo večere vypomůže manža (nebudu podrobněji popisovat o co se jedná, bystřejší pochopí) tak to bude super - předpokládám teda že sperma má nula kalorií :think:

JO…změny profilovek zakázat…!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
3.1.14 23:07
@kaja00 píše:
Snidane-pecivo s necim :), svacina-ovoce, zelenina, obed-cokoliv jen trochu zdraveho ;) Mamla porce ;), svacina- jogurt s ryzovym chlebickem nebo knackebrotem, vecere- to same co obed ;), 2.vecere- ovoce…VSE MALE PORCE!!! ;) A sport :)

Pokud pojem „mamla porce“ znamená kus masa, tak je to celkem ok…a druhá večeře může být proteinový koktejl… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11117
3.1.14 23:08

Neznam nikoho komu by dlouhodobe pomohla jakakoliv zarucena dieta, drinky, pilulky atd.
jedine dlouhodoba zmena jidelnicku a stravovacich navyku. beh na dlouhou trat, ale stoji za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
3.1.14 23:08
@kaja00 píše:
Snidane-pecivo s necim :), svacina-ovoce, zelenina, obed-cokoliv jen trochu zdraveho ;) Mamla porce ;), svacina- jogurt s ryzovym chlebickem nebo knackebrotem, vecere- to same co obed ;), 2.vecere- ovoce…VSE MALE PORCE!!! ;) A sport :)

a? ptaly jsme se na jídelníček zakladatelky :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 23:14

@Jitka1976 oprava -mala porce :D Pisu na mobilu ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 23:15
@Aletheia píše:
a? ptaly jsme se na jídelníček zakladatelky :think: :lol: :lol:
:D Toto je prokazany ;) V laznich na hubnuti bylo toto ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
3.1.14 23:20

Co třeba normálně zdravě jíst a cvičit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.1.14 23:21

Jinak pracuji v Domově důchodců v přímé péči tak třeba dneska v práci v 5:00 vstávám :D první jidlo jsem měla v 10:00 jen tak v poklusu suchej rohlik pak normal ve 12:00 obed polevku s vajecnou sedlinou a druhy segedinsky gulas a 3 knedliky a pak odpo jsem porad zobala susenky, krupky, cokoladu, k veceri sisky se strouhankou a pak doma ještě sladký takže masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 23:22
@vejisek píše:
Jinak pracuji v Domově důchodců v přímé péči tak třeba dneska v práci v 5:00 vstávám :D první jidlo jsem měla v 10:00 jen tak v poklusu suchej rohlik pak normal ve 12:00 obed polevku s vajecnou sedlinou a druhy segedinsky gulas a 3 knedliky a pak odpo jsem porad zobala susenky, krupky, cokoladu, k veceri sisky se strouhankou a pak doma ještě sladký takže masakr

Aha…takze v tom pripade se musi zacit jist pravidelne… ;) Jinak nikdy nezhubnes!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
3.1.14 23:22
@vejisek píše:
Jinak pracuji v Domově důchodců v přímé péči tak třeba dneska v práci v 5:00 vstávám :D první jidlo jsem měla v 10:00 jen tak v poklusu suchej rohlik pak normal ve 12:00 obed polevku s vajecnou sedlinou a druhy segedinsky gulas a 3 knedliky a pak odpo jsem porad zobala susenky, krupky, cokoladu, k veceri sisky se strouhankou a pak doma ještě sladký takže masakr

No tak začni normálně snídat, dávej si normální svačiny, pořádná jídla… jíš strašně málo, proto paradoxně přibíráš
A hlavně to pak doháníš sladkým… vy.er se na nutridrinky a udělej něco se svým stravováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 23:26
@SussieS píše:
No tak začni normálně snídat, dávej si normální svačiny, pořádná jídla… jíš strašně málo, proto paradoxně přibíráš
A hlavně to pak doháníš sladkým… vy.er se na nutridrinky a udělej něco se svým stravováním
:palec: Presne :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.1.14 23:30
@SussieS píše:

Souhlasím :palec: Ještě jí tam chybí bílkoviny, ovoce, zelenina. Snídat se má do jedné hodiny po probuzení, jinak se zpomaluje metabolizmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.1.14 23:31
@vejisek píše:

Jíš úplně obráceně…ráno hladovíš…do 12 hod. jen rohlík??? :zed: Obráceně!!! ráno a dopoledne víc jídla…klidně i sacharidy..vyběháš je v práci…v poledne máš tuším jídlo z místní kuchyně, to si moc nevybereš, no…a odpoledne zařaď bílkoviny…uvař si doma 2 vejce na tvrdo…nebo kus tvrdého sýra 30%…nebo tvaroh alá budapešťská pomazánka…a pod. klidně to jez co 2 hodiny…musíš rozkmitat metabolizmus…to, že večer jíš sladký znamená, že máš přes den MÁLO energie z jídla…a málo piješ…to všechno = chuť na sladké…já to mám občas taky, ze školky…když se u dětí nestihnu najíst, hladovím a pak bych vyluxovala sladkosti ve špajzu :roll:
Musíš si udělat do práce svačinky…tolik svačinek, abys jedla každé 2…2 a půl hodiny jedno jídlo…Tvoje tělo je jako kamna…metabolizmus je jako oheň…jídlo je dřevo…když ráno dáš jedno polínko do kamen, co se stane..??? Oheň vzplane…hoří…a po hodině uhasne…a další polínko dáš až v poledne…nebo až večer…to se moc neohřeješ…metabolizmus musíš pořád živit, aby jel…

• Citovat
  • Upravit
15575
3.1.14 23:33
@Jitka1976 píše:
Jíš úplně obráceně…ráno hladovíš…do 12 hod. jen rohlík??? :zed: Obráceně!!! ráno a dopoledne víc jídla…klidně i sacharidy..vyběháš je v práci…v poledne máš tuším jídlo z místní kuchyně, to si moc nevybereš, no…a odpoledne zařaď bílkoviny…uvař si doma 2 vejce na tvrdo…nebo kus tvrdého sýra 30%…nebo tvaroh alá budapešťská pomazánka…a pod. klidně to jez co 2 hodiny…musíš rozkmitat metabolizmus…to, že večer jíš sladký znamená, že máš přes den MÁLO energie z jídla…a málo piješ…to všechno = chuť na sladké…já to mám občas taky, ze školky…když se u dětí nestihnu najíst, hladovím a pak bych vyluxovala sladkosti ve špajzu :roll:
Musíš si udělat do práce svačinky…tolik svačinek, abys jedla každé 2…2 a půl hodiny jedno jídlo…Tvoje tělo je jako kamna…metabolizmus je jako oheň…jídlo je dřevo…když ráno dáš jedno polínko do kamen, co se stane..??? Oheň vzplane…hoří…a po hodině uhasne…a další polínko dáš až v poledne…nebo až večer…to se moc neohřeješ…metabolizmus musíš pořád živit, aby jel…
:potlesk: :palec: Presne tak :palec: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková