Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás,
jak jste se cítily před tím, než jste zjistily, že jste těhotné? Cítily jste se stejně a čekaly na menstruaci, měly jste obvyklé bolesti? Nebo jste necítily nic zvláštního? Moc děkuji za odpověď. Držte palce, ať moje menstruace v pondělí nepřijde.
Úplně normálně, i s předmenstruačními bolestimi. Dlouho jsme na dítě čekali a měla jsem mockrát jasné těhotenské příznaky. Když to pak bylo opravdu, nepoznala jsem nic
Já se cítila, jakoby ms měla přijít. Navíc mě bolely záda. Ale už jsem měla několik dní //. Takže jsem čekala, jestli ms přijde nebo ne.
Myslíš, že si to i vsugerováváme? že jsme těhotné? mě bolí břicho jako obvykle. jsem super extra na vše nasraná, což tedy nemívám, mohla bych přizabít vše, co se kolem mne hýbe už týden.
@Peea mně bolely prsa více a déle než obvykle, jinak nic. Držím palce, ať MS nedorazí ![]()
Cítila jsme se stejně, až potom tak 2 dny před menzes mě začaly hodně bolet prsa, jako v minulém nevydařeném těhotenství. Nevěnovala jsem tomu pozornost, protože jsem měla PCO, a měla jsem další cyklus nasadit clostík, ale menzes nepřišla a našla jsem //.
Sad 1- mě bolí i podbříšek a mám strasně silné emoce, ale v pondělí jsem měla na testu jen jednu čárku… budu vás informovat
Cejtila jsem se stějně jako pár dní před ms slabší bolest břicha akorát navíc mně docela bolela prsa což je u mně neobvyklé.
Měla sem stejný pocity jako před jinou MS - bolení podbřišku, tlak v zádech - jen možná maličko větší než jindy. Ale taky sem si příchodem menstruace byla téměř jistá, furt sem lítala kontrolovat intimku do koupelny ![]()
Ahoj tak tohle téma jsem tu zrovna hledala mám taky týden před prvidelnou MS a dnes mně začalo bolet v podbřišku jako vždy, bojím se že to přijde jako vždy, ikdyž tento týden jsme se fakt hodně snažily trefit do OVU…než jako jindy předtím
Příspěvek upraven 22.02.13 v 13:04
U prvního těhotenství jsem se čtyři dny před očekávanou MS cítila jinak - chodila jsem často na malou, měla jsem dost citlivá prsa a zkrátka jsem byla „jiná“. To mi řekl i později manžel, přesně to definovat nedokázal.
Teď u druhého vůbec, ale vůbec nic. Jen jediný večer jsem najednou měla šílené nutkání si udělat těhotenský test, úplně mě to napadlo zničeho nic. Vydrželo mi to ještě další den, kdy mi jakýsi vnitřní pocit našeptával, ať jdu pro ten test. Tak jsem šla a byl jasně pozitivní.
Ahoj, jak už tu někdo psal…já jsem tolik měsíců se cítila těhotně už před ms a ani jednou to nevyšlo. Ten měsíc jsem s tím už nepočítala že se to povede a taky jsem už nekolik dní cítila podbřišek dost silně, takže jsem byla přesvědčená že to dostanu
a ono nic nepřišlo a na těhutestu byly dvě čárky ![]()