Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak Já to řeším pořád. Bydlela jsem v malém městě a moc dobře mi tam nebylo.Jako bych od mala cítíla že tam prostě nepatřím! Za nějaký čas se mi sen vyplnil a Já se odstěhovala do Prahy i s mojí ted 7letou dcerou. Bydlela jsem nějaký čas u segry a pak si našla práci i byt. Vše klapalo, Já se rychle zařadila do rychlého provozu tak jak je to v Praze zvykem.
Ale pak se stalo to v co jsem už ani nedoufala. Našla jsem si přítele, vše bylo super.Byl milý, pěkný a měl malou rád. To by nebylo nic zajímavého…Když už to trvalo pár týdnu, začal Mě přemlouvat at se odstěhuji k němu. krásný domek, zahrada vse co si přeje snad každý. Mělo to ale jeden háček. Nechtěla jsem bydlet v malém městě natož na vesnici!!To bylo jako by někdo řekl pojd umřít. No na konec Mě přemluvil, Laska byla přece jen silnější. Ten domek se nachází asi hodinku od prahy.To je fuk už jsem na to kyvla. Další pecka přišla ani né po týdnu…i když jsme se už o mé práci bavily a Já nazačátku řekla že už práci kvůli chlapovi nenechám, stejně jsem zase povolila a na jeho přání z práce odešla! Chyba velká chyba!!Jako maserká si musíte udělat klienty a to samozřejmě trvá.
Všechno jsem zvládala dokud se neobjevil On
..Ted jsem na Vesnici kde neznám nikoho, je tu mrtvo auto nemám a práci taky ne. Malá tady štastná taky není..nejsme prostě pro vesnici stvořené. Vzali jsme se milujeme se, ale tohle Mě prostě bude štvát pořád. Jsem hloupá když se pořád někomu přizpůsobuji a nebo se mám smířit s tím že můj život není můj život. Každopádně jsem jen chtěla napsat že vím jaké to je být v jiném městě a zažívat náhle změny.
@Formicka ahojky.chci se té zeptat, jak si zvykas na vesnici? Já z prahy na ves a už 3 roky si zvykas a zda se mi to spíš horší a horší…
Ahoj holky, nevim, jestli je diskuze jeste aktualni, ale mam stejny „problem“. Rodné městečko jsme měla hrozně ráda, cítila jsem se tam dobře, spokojeně, sebejistě. Ted jsem na vsi, sama, bez přátel a rodiny… a vůbec to nezvládám, nevím zda si někdy zvyknu nebo se dřív dostanu do blázince…
co vy? pokročily jste nějak?
nedávno jsme tu i založila diskuzi na podobne tema:
https://www.emimino.cz/…iste-239505/
Ahoj holky. Nějak přemýšlím, že už to tady taky zabalím. Jsem pořád ještě na mateřské, ale přemýšlím, že bych si našla práci v jiném kraji a odstěhovala se tam a začala tak nějak znovu, ale vůbec si to nedovedu představit a taky mám trochu strach a ani nevím jak to vlastně udělat. Můžete mi poradit? Mám si tam nejdřív zařídit byt, přestěhovat se a pak práci nebo obráceně? Jak to vlastně všechno zařídit?
Uplně v pohodě, vždycky jsem si říkala že jdu za lepším. Jsem člověk co nemá problém se seznámit, takže to mám jednodušší, než třeba někdo stydlivý.
Pardubice- Hradec Králové 
já zastávám názor že člověk kolem 20 let by se měl osamostatnit, něco jiného je pokud studuje. I své děti budu hnát do světa, dám jim tak rok po škole a pak čau.
Možná se budem stěhovat a do uplně jiného prostředí, jediný z čeho mám nervy, že je to u města z kterého si dělá moje město srandu
Neboj se toho, každá takováhle zkušenost se ti bude v životě hodit