Jak moc zoufalí jste už byli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka1
4.1.22 16:54
@Anonymka1304 píše:
Ahoj, jsem asi rok po rozchodu a vůči svému ex jsem udělala hrozně moc zoufalych věci, co bych do sebe předtím nikdy neřekla. Udělali jste někdy taky něco hodně zoufalýho, čeho teď litujete?

Se mnou se rozešel jen jeden kluk, se zbytkem ,ja.nebo to bylo uboustrane. Ve 21,kdy mě ten mladý muž nechal jsme spolu byly krátce a já byla děsně zamilovaná, jaksi mi zapomněl říct že je ženatý. Měli jsme společně známé a já se to dozvěděla, on mě chtěl jako stálou milenku, koupit byt, kde budeme se spolu scházet. Žena to věděla, že má vždy na pár let milenku,. Bylo mi hrozně, měsíc jsem byla láskou nemocná, a pak jsem se otrepala.to bylo jedinkrát kdy jsem se trápila. Ale X tou milenkou v poradniku jsem odmítala být. jeho ego to špatně nešlo, byl to movity člověk. Bracga s nim pracoval na určitých věcech. Hodně jsme se potkávali díky společných známých atd.,úhrnem mě. Jeho třetí dítě má jméno prý po mně. :cert:
V mládí jsem já nebyla občas milá a nechávala se zapirat, když mě dotyčný už nebral, ale bylo to vždy úplně na začátku.
Ale není to nic co bych si vyčítal, vyčítat si jinou vec

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.22 15:28

Ano, ze zoufalství, ze ho ztratim, jsem mu odpustila spoustu věci.. ze me rok podváděl asi s 20 ženami (neprehanim), ze jezdil za šlapkama, ze si ještě ani jednou nevzpomnel na moje narozeniny ani na výročí, ze minule Vánoce strávil u byvalky, zatímco ja byla sama doma s 40 horeckami a nemohla dojít ani na záchod, když me v opilosti odtáhli dva cizinci od kamarádů a nechali uprostřed města kde to vůbec neznám, tak mi nebral telefony, protože byl zrovna u milenky. Uměl perfektně lhát a na to všechno jsem přišla až po roce, když jsem mu vlezla do telefonu.
Jsme spolu dodnes. K mým zoufalým činům: v mobilu mam na mapě, kde on přesně se nachází, mam vždy přehled o každém jeho kroku, přístup k jeho účtu, abych viděla platby, telefon mu kontroluji pravidelně. Ale vzhledem k tomu, co mi prováděl, se nestydím ani trochu. Když měl volnou ruku, tak to holt neslo, pod drobnohledem to kupodivu funguje uz tři roky perfektně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.22 16:54
@Anonymní píše:
Ano, ze zoufalství, ze ho ztratim, jsem mu odpustila spoustu věci.. ze me rok podváděl asi s 20 ženami (neprehanim), ze jezdil za šlapkama, ze si ještě ani jednou nevzpomnel na moje narozeniny ani na výročí, ze minule Vánoce strávil u byvalky, zatímco ja byla sama doma s 40 horeckami a nemohla dojít ani na záchod, když me v opilosti odtáhli dva cizinci od kamarádů a nechali uprostřed města kde to vůbec neznám, tak mi nebral telefony, protože byl zrovna u milenky. Uměl perfektně lhát a na to všechno jsem přišla až po roce, když jsem mu vlezla do telefonu.
Jsme spolu dodnes. K mým zoufalým činům: v mobilu mam na mapě, kde on přesně se nachází, mam vždy přehled o každém jeho kroku, přístup k jeho účtu, abych viděla platby, telefon mu kontroluji pravidelně. Ale vzhledem k tomu, co mi prováděl, se nestydím ani trochu. Když měl volnou ruku, tak to holt neslo, pod drobnohledem to kupodivu funguje uz tři roky perfektně.

To mě mrzí, nechápu jak se tak někdo může ke svému partnerovi chovat. A tebe obdivuju, že tohle zvládáš a jste pořád spolu. Já bych se na to už dávno vykašlala a tobě bych radila totéž. Na světě je plno dalších chlapů, kteří se k tobě budou chtít chovat jako k princezně. Tohle nemáš zapotřebí

• Citovat
  • Upravit
34473
6.1.22 17:20
@Anonymní píše:

Tak jestli tomuhle říkáš fungující vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
7.1.22 13:05

@Anonymka1304
Jasne:)
naprosta katastrofa, vubec jsem netusila, ze jsem neceho takoveho schopna, ale ted uz se tomu zasmeju:)

Diky tomu jsem si uvedomila, ze jsem nemela sebehodnotu a sebeuctu a on mi to jen odzrcadloval (tim ze jsem mu dovolila se ke me chovat jako ke kusu hadru, vyuzivat me, ja se chovala jak blb a byla zranena atd atd).
Ale diky tomu jsem pochopila, ze kazdy mame hodnotu at uz nas ma nekdo rad nebo ne, at uz nas nekdo chce nebo nechce a nejlepsi je zit bez te potreby prijeti od druhych, protoze se vzdy nakde nekdo, kdo nas nechce/nema rad. My take nemilujeme vsechny bytosti na zemekouli. Bohuzel:)

Ted mam toho nejlaskavejsiho a nejlepsiho pritele:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky