Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gladys píše:
Doporučuji seriál Big bang theory. Pokud se u jednoho dílu ani jednou nezasměješ, asi si v budoucím životě s ajťákem rozumět nebudešAle vážně, každý má svého koníčka. V současné době už občas bývá dost těžké rozlišit, kdy jde opravdu o hobby a kdy se záliba stává prokletím.
Asi bych se zamyslela nad tím, jak reaguje, když ty naplánuješ nějakou akci, výlet (bez připojení na net), třeba na celý víkend. Pokud přijme, užijete si fajn víkend a všechno bude normální, tak bych jeho hry nechala plavat.
Pokud se mu nebude hodit ani příští víkend, ani přespříští ani za měsíc, ani za půl roku, protože musí něco naklikat do hry přesně v sobotu v 8 večer, tak to má problém, protože hraní her ovlivňuje jeho reálný život.
Souhlas
Já jsem taky slušný PC závislák
Ale klidně strávím den bez PC a dovolenou u PC taky netrávím. Hotely nevybírám podle toho, jestli mají připojení na net. Prostě je to jen PC.
Chlap je na tom naštěstí stejně. A nedokážu si představit, že by mi někdo vyměřil počet hodin, které smím u PC strávit nebo by mi ho prostě vypnul
Ten by asi letěl, ne kvůli PC, ale kvůli tomu, že mě nerespektuje.
"Ahojky holky,
Myslím si, že ajtaci jsou strašně hodní kluci a sexy. Vždy jsem si chtěla zkusit žít s jedním, ale štestí se na mne neusmálo a narazila jsem jen na ženaté ajtaky. Pokud znáte nákého svobodného a šikovného tak mi prosím pošlete jeho kontakt. Jsem z Frýdku Místku a už dlouho hledám spřízněnou duši..
Předem děkuji
Michaela Smetana
{color:fuchsia}"