Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spis bych rekla,ze jsi zacala komunikovat na jeho vkus az moc…nejsi moc upovidana?nekteri muzi to nemusi,nemaji radi,treba ani neumi…tak ted dava latku na sve tempo…
Ja bych po 7mi mesicich taky moc nebyla nadsena planovanim deti ![]()
Hmm..nepříjemná situace. Někteří z nás nejsou nastaveni na přímé jednání, možná sám neví, možná to tak vážně nebral nebo se zalekl zodpovědnosti, možná potkal jinou, kdoví… asi bude nejlepší ho opravdu nějaký čas nekontaktovat. Dej na svůj instinkt a svůj pocit.
Chce se rozejít, ale je zbabělý a nechce ti to říct přímo, tak to nechá vyšumět. Proč, to nevím, důvodů může mít spoustu. Nepátrej po důvodu a nehloubej nad tím, ještě se tím budeš užírat. Pro tebe by mělo být teď hlavní, že pokud se ti přestane ozývat a takovým způsobem je schopen s tebou ukončit vztah, je to blbec a můžeš být ráda, že se projevil teď a ne až po dětech. Každý má právo se rozejít, ale to, jak to udělá, vypovídá o charakteru člověka.
Vim, ze to chce vsechno cas, potrebuju se z toho spis vypsat.. mela jsem pritele, byli jsme spolu 7 mesicu. Vztah byl bez problemu, udajne jsem pro nej byla největší láska atd.. nicmene poslední dobou cim dal min komunikoval, kdyz jsem se ho ptala, jestli ho neco trapi, tak pry ze ne. Oba jsme časově dost zaneprázdnění, proto jsme si vazili kazde chvilky, kdy jsme byli spolu. Posledni dobou se stavalo, ze malo komunikoval a dokonce kdyz jsme se měli sejit, zrusil to.. pry ze ma moc prace. Ted je to uz treti den, co se mi vubec neozyva a ja nevim, co mam delat
. Jsem strasne zklamana, planovali jsme společnou budoucnost, deti… chapu, ze ma hodne prace. Ale napsat sms nebo na messengeru snad muze
. Nemuzu uverit, ze by se na me takhle vykaslal. A hlavne, proc mi to nerekl? Ze uz treba dal pokracovat nechce? Zadna hadka neproběhla, prostě nic, kvuli cemu by mel důvod přestat komunikovat. Trosku mi to přijde, ze jsem ho prestala bavit:(. A citim se strasne ponizena