jak na starou jizvu????

Anonymni
14.4.09 14:33

jak na starou jizvu????

Ahoj všem,měla bych dotaz,moje dcera 5 let,má po operaci na noze jizvu,jizva se docela špatně zhojila,je široká.Má jí 3 roky.Je možné ještě ted jizvu něčím „zmenšit“,prostě udělat něco,čím by byla méně vyditelná???Moc vám děkuju za rady.
Michaela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
14.4.09 14:55

myslím, že pokud je po 3 letech široká, tak jí zmenších už jedině operativně laserem. Já mám jizev po operat. zákrocích hned několik (nejviditelnější je asi 1cm dlouhá pod prsní kostí už 16 let a na koleni 13cm 11 let) pořád jsou vidět, ikdyž míň než první roky, ale myslím, že už nikdy nezmizí docela, přestože jsem se k nim chovala „opatrně“ tj. hodně jsem promazávala, nevystavovala moc sluníčku, a to i několik letních sezón za sebou.

Zmizely mi akorát jizvy, který byly po pádech, odřeniny apod, ale jizvy po řezných ranách mi zůstaly všechny :-( Ale je fakt, že jsem byla takový raubíř, že jsem se těma všema jizvama ještě chlubila (myslím, že ještě tak v prváku na střední) :lol: ke každý se váže nějaký příběh a historka, tak aspoň bylo vždycky o čem povídat … třeba když se mi zabodl střep do předloktí a byla jsem sama doma a podobný chuťovky :lol::lol:

Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
14.4.09 15:03

Na zjemnění jizev je Contratubex gel, mojí mamce pomohl. Je pro děti od 3 let. A potom ještě homeopatika, ale z hlavy nevysypu jaká.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
14.4.09 16:15

No můžeš to zkusit laserem, ale určitě to neodstraníte úplně, já jsem si teď po těhu nechávala odstraňovat strie po těhotenství, vzalo a zesvětlilo mi to i ty co jsem měla z těhu s dvojčaty, ale úplně to prý nezmizí nikdy, je to teda o dost jemnější a světlejší. Jinak mi v lékárně namíchali na jizvy směs liotonu a bromhexinu, prý se to používá na jizvy a to mi zabralo tenkrát pěkně, ale ty strie byly čerstvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák