Jak na ty mužský, táty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iri
141
25.1.05 16:23

Ahoj Sonko,
mas naprostou pravdu. Uvedu priklad s mym bratrem, kdy mama obskakuje tatu, prinese mu jidlo na stul, uklizi, pere a tata dela takovou muzskou praci… :lol: Tak ze vysledek je, ze bratricek je trochu rozmazleny a v nynejsim vztahu skoro vse nechava na pritelkyni, pravda obcas neco uklidi a uvari, ale jeho nazor je, ze zenska patri za plotnu. To je prece hruza! :x
Jeste, ze jeho pritelkyne si nic nenecha libit :D :D
U nas je to tak, ze rodice manzilka vse delaji spolu, vari, umyvaji nadobi atd. Takze je to znat…
A kdyz jsme u nasich a Deny pro neco jde, nebo uklizi, tak se na me mama podiva, co to po nem chci… 8O :D
Tak, kdyz jsme prebrali maminkam toho muzskeho, tak si ho musime vychovat dle naseho gusta. Oni jsou vicemene prispusobivy. :D

Tak se mejte fanfarove, to vite s mimcem koukam i na blbosti, jako jsou pohadky pro nejmensi… :D :D :D

Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.05 18:09

Ahoj holky,
tak já musím sveho manžela pochválit. Jen co se naše Anežka narodila, tak kolem ni skáče. Sice chtěl prvního kluka (což každý chlap,že? :lol:), ale malá se stala středem jeho pozornosti. Koupe (skoro každý den), přebaluje, chystá noční jídlo a hlavně ráno vstává!! :lol: :lol: :lol:
Já jsem totiž děsný spáč :oops:
Spíš si musím postěžovat: mé osobě se málo věnuje :cry: :cry: :cry: dalo by se říci , že vše pro malou a pak až já :P

Michaela a Anežka 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
25.1.05 22:30

Ahoj holky,

souhlasím se Sonkou, že jací jsou naši manželé, můžou za to jejich maminky. Já mám doma jeden takový příklad mužskýho nicnedělání, všechno, co tu bylo popsaný, z toho by se spousta hodila na našeho taťku.

Jeho maminka totiž doma dělá všechno, kmitá kolem domácnosti, kolem manžela, ba co je horší i kolem 22leté dcery (aspoň na mě to tak vždycky, když tam přijdeme, působí), takže se pak nemůžu divit, že to samý očekává i ode mně.

Myslím si, že můj manžel zastává teorii „Kdo nic nedělá, nic nezkazí“ a vždycky se vymlouvá na to, že „to“ neumí (já už to taky zkouším, ale valnýho účinku to nemá :x ).

Mým velkým cílem v životě je, abych ze svých dvou synů vychovala skvělé partnery pro život, aby jejich ženy se nemusely soužit s lenochy, aby to nebyly takové chuděry, jako my :lol: (můj první synek je fakt pracant, se vším mi chce pomáhat, kéž by mu to vydrželo!!!).

Mějte se fajn a vydržme!!!

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.6.13 20:28

Nevím si rady…Jsme spolu s manželem už nějaký ten pátek. Vždy jsme měli a máma sice divočejší, ale pěkný vztah a troufám si říct, že se oba moc milujeme. Manžel hodně pracuje. Přesčasy a pracovní víkendy jsou na denním pořádku. Snažím se být chápavá jak to jde. Ale i tak máme oba někdy svůj den, kdy nejsme zrovna nejpříjemnější. Před několika dny manžel opět pracoval dlouho do noci a asi když šel spát omylem zapomněl vypnout pc a svůj fb. A já když šla k ránu krmit malého jsem si „nechtěně“ přečetla peprnou diskuzi mezi ním a jistou mlaďoučkou slečnou. Manžel jí očividně sváděl a zval na rande…je to brigádnice co u nich pracuje. Ví, že má manžel doma mě a mrně :( Ale mě jde hlavně o to, jak se k tomu teď postavit. Jak manžela přitáhnout zpátky ke mě domů? Je mi jasné, že s mladou slečinkou, která nemá tak rutinní starosti a mládí plnou hlavu je asi příjemněji, a že doma je to občas asi na palici, ale podle mě je to tak všude, kde je dlouhodobý vztah a dítě…ty všední a každodenní starosti má přeci doma každý. Manžela moc miluji a nerada bych, aby se tozvrhlo…nevěru bych asi nezvládla překousnout…Jinak manžel je doma pořád stejný, ke mě i malému se chová pěkně, v posteli taky vše dobrý…kdyby nebylo téhle náhody, nenapadlo by mě, že se něco děje, a že manžel tohle dělá a na tohle myslí…jak byste to řešili vy? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
6.6.13 20:41

Pokud máte s manželem takovýhle vztah, jak píšeš, asi bych mu řekla, co jsem si nedopatřením přečetla a zeptala bych se ho, jak to má.. Jinak nevím, já bych to v sobě dusit nedokázala, abych se pak užírala nejistotou..
Ale třeba to nic neznamená, třeba si jen chtěl zaflirtovat, dokázat si, že i když je chlap od rodiny, pořád je ještě pro ženský žádoucí,.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birell40
6.6.13 20:55

Měla bys zkusit ho trochu překvapovat - něco co nečeká. Chlap, když začne „běhat“ jinam, je většinou připravenej na histerii, promlouvání do duše, vysvětlování a ultimáta. Rozhodně nečeká chování ve stylu (tohle jsem kdysi dostal já) "mám mnohem hezčí zadek a… než P. a taky určitě Ti to pusou udělám rychlejc než ona (pak důkaz :), tak proč k ní ku.. pořád chodíš opravovat ten počítač?? :)
Víckrát jsem u P. nebyl – opravovat počítač :)

• Citovat
  • Upravit
2
6.6.13 20:56

@dandysek No mě to taky napadlo…ale jestli je to tak, tak co bude až bude chytat druhou mízu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
6.6.13 21:04

@ivanhoett tak zkus to trošku doma změnit, obměnit, aby to nebyl takovej steotyp, jako chápu, rodina, dítě, to prostě o stereotypu je tak jako tak, ale co třeba společná vana, svíčky, nebo hlídání pro prcka a společná večeře, kino, pak dobrej sex,..aby neměl „CO“ hledat a dokazovat si jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 22:03

Dobry den, potrebovala bych poradit.
S manzelem jsme rok svoji, mame spolu 8mesicni ditko. od zacatku meho tehotenstvi jsme spolu sex nemely, manzel nechtel. Po porodu se ovsem nic nezmenilo. Za dalsi nemuzu si stezovat kdyz potrebuji tak syna pohlida to ano, ale pak neposloucham nic jineho nez to ze snim rovnoumuze chodit i do prace, ze snim je porad, ze si mam uvedomit ze chodi do prace a ze si chce take odpocinout. hrat si snim dokaze 15minut pak mi ho hned zase prinese. kdyz je u nas navsteva nebo kdyz jsme nekde my tak to se pred ostatnima stara o syna perfektne. Ted mame treba tichou domacnost protoze jsem mu dala vest kocarek. co si myslite ze mi na to rekl? To s nim muzu chodit rovnou i do prace. tak jsem si kocarek vzala zpet a tatinek sel popredu asi 200 metru.pak se miztratil za rohem. mzslela jsem si ze je doma, ale kdyz jsem dosla domu tak doma nebyl, prisel za necelou hodinu. a uz druhy den spolu nemluvime. poradte prosim co mam delat… mate nekdo zkusenost? vim ze ma syna rad ale mam takovej dojem ze nema uz o nas zajem :,( :( :,(

• Citovat
  • Upravit
451
3.3.14 22:08
@Anonymní píše:
S manzelem jsme rok svoji, mame spolu 8mesicni ditko. od zacatku meho tehotenstvi jsme spolu sex nemely, manzel nechtel. Po porodu se ovsem nic nezmenilo. Za dalsi nemuzu si stezovat kdyz potrebuji tak syna pohlida to ano, ale pak neposloucham nic jineho nez to ze snim rovnoumuze chodit i do prace, ze snim je porad, ze si mam uvedomit ze chodi do prace a ze si chce take odpocinout. hrat si snim dokaze 15minut pak mi ho hned zase prinese. kdyz je u nas navsteva nebo kdyz jsme nekde my tak to se pred ostatnima stara o syna perfektne. Ted mame treba tichou domacnost protoze jsem mu dala vest kocarek. co si myslite ze mi na to rekl? To s nim muzu chodit rovnou i do prace. tak jsem si kocarek vzala zpet a tatinek sel popredu asi 200 metru.pak se miztratil za rohem. mzslela jsem si ze je doma, ale kdyz jsem dosla domu tak doma nebyl, prisel za necelou hodinu. a uz druhy den spolu nemluvime. poradte prosim co mam delat… mate nekdo zkusenost? vim ze ma syna rad ale mam takovej dojem ze nema uz o nas zajem :,( :( :,(

Ježiši to je strašný. Jak dlouho jste spolu celkově??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.3.14 22:09

Zkusila jsi s ním o tom promluvit, nebo to dusíš v sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
3.3.14 22:10
@Anonymní píše:
S manzelem jsme rok svoji, mame spolu 8mesicni ditko. od zacatku meho tehotenstvi jsme spolu sex nemely, manzel nechtel. Po porodu se ovsem nic nezmenilo. Za dalsi nemuzu si stezovat kdyz potrebuji tak syna pohlida to ano, ale pak neposloucham nic jineho nez to ze snim rovnoumuze chodit i do prace, ze snim je porad, ze si mam uvedomit ze chodi do prace a ze si chce take odpocinout. hrat si snim dokaze 15minut pak mi ho hned zase prinese. kdyz je u nas navsteva nebo kdyz jsme nekde my tak to se pred ostatnima stara o syna perfektne. Ted mame treba tichou domacnost protoze jsem mu dala vest kocarek. co si myslite ze mi na to rekl? To s nim muzu chodit rovnou i do prace. tak jsem si kocarek vzala zpet a tatinek sel popredu asi 200 metru.pak se miztratil za rohem. mzslela jsem si ze je doma, ale kdyz jsem dosla domu tak doma nebyl, prisel za necelou hodinu. a uz druhy den spolu nemluvime. poradte prosim co mam delat… mate nekdo zkusenost? vim ze ma syna rad ale mam takovej dojem ze nema uz o nas zajem :,( :( :,(

No tak to normální není. A nemá nějakou ženskou? Třeba aby ho náhodou nepotkala s kočárkem:-) každopádně se nedivím, že tě to trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.3.14 22:12

No budete muset hodit dloouhou řeč. Ten začátek bych jaksi pochopila, ale to s tím kočárem je divný. To bych teda chtěla vysvětlit. Já teda okamžitě, i kdybych to z něj měla vysoukat násilím :cert:

• Citovat
  • Upravit
19
3.3.14 22:12
@Michaela27 píše:
Ahoj holky,
tak já musím sveho manžela pochválit. Jen co se naše Anežka narodila, tak kolem ni skáče. Sice chtěl prvního kluka (což každý chlap,že? :lol:), ale malá se stala středem jeho pozornosti. Koupe (skoro každý den), přebaluje, chystá noční jídlo a hlavně ráno vstává!! :lol: :lol: :lol:
Já jsem totiž děsný spáč :oops:
Spíš si musím postěžovat: mé osobě se málo věnuje :cry: :cry: :cry: dalo by se říci , že vše pro malou a pak až já :PMichaela a Anežka 4 měsíce

Tak to zavidim tohle muj manzel nikdy neudelal :,( a to je synovi 8 mesicu. prej je zniceny z prace, coz chapu ale mohl by se taky zapojit do vychovi konecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.3.14 22:14

A co tak ho nechat po praci spocnout? Neptala ses ho co v praci? Nema toho hodne a nebyva pak unaveny?..kazdy potrebuje spocnout. Nech ho vydechnout pak treba zase bez reci se bude chtít o syna casteji starat.

S tim kocarkem to nechapu… ujely mu nervy? Nebylo v tom neco vice?

Příspěvek upraven 03.03.14 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria