Jak najít babičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
15.2.21 16:51

Určitě se obrať na Ministerstvo vnitra, Poštu pro tebe a pokud máš Facebook, tak napiš vše co víš do skupiny „Hledači ztracených kontaktů“ - vůbec nevadí, že ostatní z rodiny fb nemají, šíří se to tam dál všude možně a třeba někdo bude znát dotyční osobně a to se potom dopátráš. Co jsem postřehla, funguje to tam :) Jinak bych určitě objela všechna místa, kde bydlela - domov, chata a poptala se nových majitelů a sousedů. Nebo aspoň se pokusila získat telefonní kontakty, pokud je dojezd dost daleko. Případně počkej až ti bude 18 a potom rozjeď pátrání na vlastní pěst. Držím pěsti, ať to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
15.2.21 17:11

Myslím, že ačkoliv babička přepsala majetek na otcovu sestru, tak by se otec o její případné smrti dozví, pokud ho vyloženě nevydědila (v tom případě nevím). Myslím si, že by mu přišel nějaký papír od notáře či podobně.
A jestli víš, jak se teta jmenuje celým jménem, zkusila bych po ní popátrat někde po internetu, jestli nenajdeš třeba zaměstnání, nebo absolvovanou školu (jestli má titul, bude její závěrečná práce někde na webu školy) a obrátit se tam - na školitele, spolužáky. Myslím, že se dá dopátrat snáz mladšího člověka, než staršího, možná už ne příliš aktivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
15.2.21 17:52
@Anonymní píše:
@Zwetta nad tím jsem už popravdě uvažovala, ale nejspíš to není pro mě vhodný způsob. Jsem spíše samotářská a nemá ráda moc velkou pozornost, nebo se někde ukazovat

tomu rozumím, co inzerát do Vašich místních novin např? Náhoda je blbec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová