Jak nazýváte před svými dětmi varlata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
11.10.14 16:42

Kuliny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4984
11.10.14 16:47

Pindik a kulicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
11.10.14 16:50

Šulajda a kulajdy, vzniko to tak nějak mimoděk, někdy používáme i výrazy pindík a pytlík, pytlíček. Koule jsou dospělácký :-) U Dr. např. při řešení předkožky zásadně penis (a varlátka) :-)
Holčička má pipinku. Vymezila jsem se tak krajovým rozdílům: doma to byla vždycky prcka (a zadek byla prdelka). Pak je tu výraz „prdka“??? což pro mě zní jako něco hybridního mezi pochvou a anusem (kloaka :-D?), takže nepoužívám a nemám ráda a tady v JČ se holčičí pipince říká pulinka a u toho rostu, to mi připomíná slovo poulit, jako se poulí oči, tak jihočešky asi poulí 3,14ču :-)? (Sorry jihočešky, neberte osobně, ale jako vtip :-) )

Pozn: polévku kulajdu doma nevaříme, pokud začnem, mám problém…:-) a rozdíl mezi pipinkou (pochvou) a pipinkou (slepicí) bylo nutné dceři okolo druhého roku věku vysvětlit, neboť čekala, že snese vejce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 16:54

Pindik, pytlik, kulky, kulicky. Ze skolky prinesl minuly tyden „pindoura“ a to mi vulgarni uz prijde, jemu se naramne zamlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
11.10.14 16:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 17:01
@smejdka píše: Šulajda a kulajdy, vzniko to tak nějak mimoděk, někdy používáme i výrazy pindík a pytlík, pytlíček. Koule jsou dospělácký :-) U Dr. např. při řešení předkožky zásadně penis (a varlátka) :-)
Holčička má pipinku. Vymezila jsem se tak krajovým rozdílům: doma to byla vždycky prcka (a zadek byla prdelka). Pak je tu výraz „prdka“??? což pro mě zní jako něco hybridního mezi pochvou a anusem (kloaka :-D?), takže nepoužívám a nemám ráda a tady v JČ se holčičí pipince říká pulinka a u toho rostu, to mi připomíná slovo poulit, jako se poulí oči, tak jihočešky asi poulí 3,14ču :-)? (Sorry jihočešky, neberte osobně, ale jako vtip :-) )Pozn: polévku kulajdu doma nevaříme, pokud začnem, mám problém…:-) a rozdíl mezi pipinkou (pochvou) a pipinkou (slepicí) bylo nutné dceři okolo druhého roku věku vysvětlit, neboť čekala, že snese vejce :-D

Tak prdku jsem vždycky slyšela jen jako variantu pro „prdelku“.
A prcku zase jako ženské pohlaví (až tady na emiminu jsem zjistila, že se to někde používá pro zadek, asi někde kde je záliba v análním sexu :lol: )

Já zase rostu z používání dívčích jmen jako jako julča, julina, kačenka, minda. Jak to pak dítěti vysvětlit, když se začne kamarádit s nějakou Julií :lol:

A zdrobněliny typu buchtinka, broskvička mi připadají perverzní.

Ta pulinka naebude od pulení, ale od toho, že je frnda na dvě půlky,´ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 17:02
@tulipán píše:
Pindik, pytlik, kulky, kulicky. Ze skolky prinesl minuly tyden „pindoura“ a to mi vulgarni uz prijde, jemu se naramne zamlouva.

To víš, chlap. Zní to jako, že ho má velkýho :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.10.14 17:03
@smejdka píše: Šulajda a kulajdy, vzniko to tak nějak mimoděk, někdy používáme i výrazy pindík a pytlík, pytlíček. Koule jsou dospělácký :-) U Dr. např. při řešení předkožky zásadně penis (a varlátka) :-)
Holčička má pipinku. Vymezila jsem se tak krajovým rozdílům: doma to byla vždycky prcka (a zadek byla prdelka). Pak je tu výraz „prdka“??? což pro mě zní jako něco hybridního mezi pochvou a anusem (kloaka :-D?), takže nepoužívám a nemám ráda a tady v JČ se holčičí pipince říká pulinka a u toho rostu, to mi připomíná slovo poulit, jako se poulí oči, tak jihočešky asi poulí 3,14ču :-)? (Sorry jihočešky, neberte osobně, ale jako vtip :-) )Pozn: polévku kulajdu doma nevaříme, pokud začnem, mám problém…:-) a rozdíl mezi pipinkou (pochvou) a pipinkou (slepicí) bylo nutné dceři okolo druhého roku věku vysvětlit, neboť čekala, že snese vejce :-D

Skvele jsi mne pobavila :lol: i kdyz mam holcicku, toto tema me zaujalo, ale Ty teda bodujes :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.10.14 17:04

@smejdka hele my jsme z jižních čech a říkali jsme doma pupinka, ne pulinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 17:06

@Bábrdl Myslis, ze tohle ego zacina uz v necelych ctyrech letech? To se mam na co tesit.
Ale fakt, s jakou chuti to slovo hulaka na celou koupelnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
11.10.14 17:09

@Bábrdl Vidíš, že je pulina od dvou půlek mě fakt nenapadlo. Stejně je to blbý. P.rdel má taky dvě půlky a pořád bude p. rdelí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
11.10.14 17:13

@tulipán Sledujíc svého rok a půl starého syna si myslím, že tohle ego vzniká už v prenatálním životě. je pak jen otázkou času, kdy se najde vhodné slovo. Stav mysli, myslím, zůstal objevením slova „pinďour“ nezměněn :-), prostě chlapi od malinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.10.14 17:18

@smejdka S prckou mám problém, u nás se tak tradičně říká dívčímu pohlavnímu ústrojí (mám problém se slovy, která označují něco jiného - ty různé julinky, broskvičky, pipinky, pampelišky). A nechápu, jak je možné, že tak ve východních regionech říkají zadku a nerozumí, o čem mluvím. Sloveso „prcat“ přece zná každý, a primárně se zadní části učitě netýká…

Příspěvek upraven 11.10.14 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
11.10.14 17:22

U nas se nejak zajelo pimpili a kulili coz vynalezl sam muj nevlastni bracha kdyz mu tahlo na 2. rok
A s pimpili nema problemy ani muj cernossky manzel, ktery s dost vtipnym prizvukem a vaznou tvari me vyziva can u sock my pimpili..to je razem erotika pryc :mavam: :P
a holcici rikame pipinka, pimpinka, nebo proste pussinka - jako slovo pussy :nevim: ale nevim jak do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 17:24

@smejdka Dokonce si pry pindiky pomerovali ve skolce. Malem jsem pri odpovedi na otazku „co bylo ve skolce“ omdlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí