Jak nazýváte před svými dětmi varlata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
11.10.14 19:42
@Bábrdl píše:
prcnout je prdnout? 8o

Ano, doma to běžně používáme :mrgreen: Prcání po vašem říkáme trtkání 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 19:46
@Bábrdl píše:
prcnout je prdnout? 8o

Ano a muj tata to zdokonalil a nazyva tak i odchod na WC za ucelem velke strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@martina.se píše:
v ms kraji jo :think: taky mi to přijde šílený, jsem z jiného kraje :mrgreen:

Nebylo to nakonec to ošklivé slovíčko v Pelíškách? :lol:

Takže, když v centru kamarádce řvou ožralové pod okny „já bych prcal“, měla by na ně houknout „si prcni a neruš“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329

Ja jsem teda taky z ms kraje a prcnout prdnou teda nerikame. Zadku prcka prcina rikame, tojo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 19:48

@tulipán @Koty Úplně vidím, jak učitel z Moravy přijde do Prahy a žoviálně prohodí k žáků. „Děti, prcat není žádná ostuda, kdo to nedělá, toho bude bolet břicho, třeba já si prcnul zrovna před chvílí.“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
11.10.14 19:48
@tulipán píše:
Ano a muj tata to zdokonalil a nazyva tak i odchod na WC za ucelem velke strany.

Jakože jde decentně, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 19:49
@alameda píše:
Ja jsem teda taky z ms kraje a prcnout prdnou teda nerikame. Zadku prcka prcina rikame, tojo;)

šmarjá, to jsou zmatky, prcina se říkalo prostitutce, protože prcá, a tím nemyslím prdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 19:50
@Koty píše:

Teda mě říct někdo na návštěvě, že jde na záchod prcat, tak asi uteču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
11.10.14 19:51
@Bábrdl píše: šmarjá, to jsou zmatky, prcina se říkalo prostitutce, protože prcá, a tím nemyslím prdí :lol:

Haha, to mi připomnělo jednu story, kdy známej na ulici okomentoval slečnu slovy: „TO JE KUNA, TU BYCH HRNUL“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.10.14 19:54
@Bábrdl píše: šmarjá, to jsou zmatky, prcina se říkalo prostitutce, protože prcá, a tím nemyslím prdí :lol:

A ja tak rikam male „pojd umyjem ti prcinu“ :) prostituku prcinu neznam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.10.14 19:55
@Bábrdl píše:
Nebylo to nakonec to ošklivé slovíčko v Pelíškách? :lol:Takže, když v centru kamarádce řvou ožralové pod okny „já bych prcal“, měla by na ně houknout „si prcni a neruš“. :lol:
:mrgreen: tak nějak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
11.10.14 19:55

Tak já se bavím taky :mrgreen: kluci mají šuldu nebo camprlíka, holky mají nanynku a zadek je prcina nebo prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 19:56
@Samamama píše:
U nás penisu říkáme pipík (a přetahování předkožky „udělej kuku“ :D ), varlatům kuličky, ale na ty až tak nepřijde řeč :mrgreen: (a když agresí synáčků dojde k poranění manžela, tak ten zařve „nešlapej mi na koule“, takže i tento termín znají :lol: ). Holku nemáme a starší zatím jen několikrát konstatoval, že on čůrá pipíkem, zatímco maminka zadkem, snažila jsem se naznačovat cosi o existenci pipinky, ale nijak ho to nezajímalo a dál si trvá na mé méněcennosti. Ve školce se asi zatím nepoměřovali, kamarádí tam s jednou holčičkou, tak snad nebude hůř, zato doma už oznámil, že mladší bráška má malého pipíka, on má mnohem většího a táta má ještě většího :mrgreen: (čekám, kdy taková moudra začne hlásit veřejně).

Tak na otazku cim curam me kluk tak zaskocil (?), ze jsem ze sebe vyhrkla, ze mocovou trubici. Mela jsem v umyslu prozkoumat internet a nejaky sikovny nazev mu dodatecne nabidnout. Zaroven jsem mu pri stejne prilezitosti stejne hloupe odpovedela na otazku, proc nemam pindika - ze holky vsechno rozbijou, tak nemaji. Sve dite jsem podcenila, vse si pamatuje a mocovou trubici komentuje jako jasnou vec.
Jinak srovnani domacich pindu u nas probehlo stejnym zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
11.10.14 19:56
@Koty píše:
Haha, to mi připomnělo jednu story, kdy známej na ulici okomentoval slečnu slovy: „TO JE KUNA, TU BYCH HRNUL“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 19:58
@Koty píše:

No on je uz dedous a tak hlasi dopredu, kdyz je na navsteve, aby nahodou nebylo dlouho obsazeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí