Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bábrdl píše:
prcnout je prdnout?
Ano, doma to běžně používáme
Prcání po vašem říkáme trtkání ![]()
@Bábrdl píše:
prcnout je prdnout?
Ano a muj tata to zdokonalil a nazyva tak i odchod na WC za ucelem velke strany.
@martina.se píše:
v ms kraji jotaky mi to přijde šílený, jsem z jiného kraje
Nebylo to nakonec to ošklivé slovíčko v Pelíškách? ![]()
Takže, když v centru kamarádce řvou ožralové pod okny „já bych prcal“, měla by na ně houknout „si prcni a neruš“. ![]()
Ja jsem teda taky z ms kraje a prcnout prdnou teda nerikame. Zadku prcka prcina rikame, tojo;)
@tulipán @Koty Úplně vidím, jak učitel z Moravy přijde do Prahy a žoviálně prohodí k žáků. „Děti, prcat není žádná ostuda, kdo to nedělá, toho bude bolet břicho, třeba já si prcnul zrovna před chvílí.“
![]()
@tulipán píše:
Ano a muj tata to zdokonalil a nazyva tak i odchod na WC za ucelem velke strany.
Jakože jde decentně, jo? ![]()
@alameda píše:
Ja jsem teda taky z ms kraje a prcnout prdnou teda nerikame. Zadku prcka prcina rikame, tojo;)
šmarjá, to jsou zmatky, prcina se říkalo prostitutce, protože prcá, a tím nemyslím prdí ![]()
@Koty píše:
Jakože jde decentně, jo?
Teda mě říct někdo na návštěvě, že jde na záchod prcat, tak asi uteču ![]()
@Bábrdl píše: šmarjá, to jsou zmatky, prcina se říkalo prostitutce, protože prcá, a tím nemyslím prdí
Haha, to mi připomnělo jednu story, kdy známej na ulici okomentoval slečnu slovy: „TO JE KUNA, TU BYCH HRNUL“ ![]()
@Bábrdl píše: šmarjá, to jsou zmatky, prcina se říkalo prostitutce, protože prcá, a tím nemyslím prdí
A ja tak rikam male „pojd umyjem ti prcinu“
prostituku prcinu neznam:)
@Bábrdl píše:
Nebylo to nakonec to ošklivé slovíčko v Pelíškách?Takže, když v centru kamarádce řvou ožralové pod okny „já bych prcal“, měla by na ně houknout „si prcni a neruš“.
Tak já se bavím taky
kluci mají šuldu nebo camprlíka, holky mají nanynku a zadek je prcina nebo prcka ![]()
@Samamama píše:
U nás penisu říkáme pipík (a přetahování předkožky „udělej kuku“), varlatům kuličky, ale na ty až tak nepřijde řeč
(a když agresí synáčků dojde k poranění manžela, tak ten zařve „nešlapej mi na koule“, takže i tento termín znají
). Holku nemáme a starší zatím jen několikrát konstatoval, že on čůrá pipíkem, zatímco maminka zadkem, snažila jsem se naznačovat cosi o existenci pipinky, ale nijak ho to nezajímalo a dál si trvá na mé méněcennosti. Ve školce se asi zatím nepoměřovali, kamarádí tam s jednou holčičkou, tak snad nebude hůř, zato doma už oznámil, že mladší bráška má malého pipíka, on má mnohem většího a táta má ještě většího
(čekám, kdy taková moudra začne hlásit veřejně).
Tak na otazku cim curam me kluk tak zaskocil (?), ze jsem ze sebe vyhrkla, ze mocovou trubici. Mela jsem v umyslu prozkoumat internet a nejaky sikovny nazev mu dodatecne nabidnout. Zaroven jsem mu pri stejne prilezitosti stejne hloupe odpovedela na otazku, proc nemam pindika - ze holky vsechno rozbijou, tak nemaji. Sve dite jsem podcenila, vse si pamatuje a mocovou trubici komentuje jako jasnou vec.
Jinak srovnani domacich pindu u nas probehlo stejnym zpusobem.
@Koty píše:
Haha, to mi připomnělo jednu story, kdy známej na ulici okomentoval slečnu slovy: „TO JE KUNA, TU BYCH HRNUL“
@Koty píše:
Jakože jde decentně, jo?
No on je uz dedous a tak hlasi dopredu, kdyz je na navsteve, aby nahodou nebylo dlouho obsazeno.