Jak nazýváte před svými dětmi varlata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
11.10.14 20:12

Tak sladkosti se u nás nazývají běžně kokinama, taktéž vánoční cukroví :-)
Jinak dcerka (3) má pipi, synek (1) cvrčka, zatím to stačí. Jaké moudra se ale budou postupem času nosit ze školky, kdo ví… :mrgreen:
Zadek je u nás normálně zadek nebo prdel.
No a prcání, jako sex :D, je jako p.chat, š. kat :-)
Dobré téma děvčata :palec:
ZL kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
11.10.14 20:14

Jsem z JC a také používáme slovo pulina, případně pulinka. Jednou jsem se dočetla v moudré knize, že pulina vzniklo z hanlivého označení policajta - pulicajt. Ti údajně nosili na hlavách pokrývku, která tvarově připomínala ženské přirození (uprostřed měla rýhu). Asi to vysvětluji krkolomě, nicméně mě to zaujalo :-) Doma jsme to nikdy nepoužívali jako hanlivé označení, i když tomu tak asi původně bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 20:14

@Samamama Ze jo, ale vsichni okolo jsou timto pojmenovanim trochu zmateni. Nakonec jsem mu snazila vnutit pojmenovani pipinka, ale neslo mi to pres pusu a jeste byly dohry, jak to souvisi s ptaky - pipinka ala ptacek venku.
Take jsem nenasla lepsi detske pojmenovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
11.10.14 20:16

@KacziinaZ jee diky, to by mne nikdy nenapadlo :D sem zase chytrejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
11.10.14 20:20

Holky hlavne ze s manzelem neprovozujete TULENICKO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 20:21
@Bomer píše:
Holky hlavne ze s manzelem neprovozujete TULENICKO :D

Myslis s manzou, kdyz uz mimisek haja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
11.10.14 20:21

@Bomer Také by mě to nenapadlo a když jsem to objevila v té knížce tak jsem si to musela asi 3 x přečíst,, než jsem tomu uvěřila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.10.14 20:36
@
@martina.se píše:
v ms kraji jo :think: taky mi to přijde šílený, jsem z jiného kraje :mrgreen:
že to neznám :-D asi záleží i na okrese :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.10.14 20:38
@Blanch89 píše: @že to neznám :-D asi záleží i na okrese :mrgreen:

nevím, tohle slovo používal můj ex (NJ) a používá ho i současný chlap - ostravák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.10.14 20:43

@martina.se tak asi i jiná část ostravy. :mrgreen:
fakt perfektní debata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
11.10.14 20:55

@tulipán samozrejme :D
pro zajemce - slovnicek mimibazaru: https://gist.github.com/…enka/2007500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
11.10.14 20:58
@chijioke píše:
U nas se nejak zajelo pimpili a kulili coz vynalezl sam muj nevlastni bracha kdyz mu tahlo na 2. rok
A s pimpili nema problemy ani muj cernossky manzel, ktery s dost vtipnym prizvukem a vaznou tvari me vyziva can u sock my pimpili..to je razem erotika pryc :mavam: :P
a holcici rikame pipinka, pimpinka, nebo proste pussinka - jako slovo pussy :nevim: ale nevim jak do budoucna…
:mrgreen: :mrgreen: Jsem teď manželovi udělala anglicky nabídku a zeptal se mě se zájmem, co že je pimpili… :mrgreen: zajímavé jak chlapy rozumí každé prasárně v každém jazyce, po zopakování pochopil a pak ještě polemizoval, že takový výraz v angličtině ani nezná, kaňour jeden. Uvedla jsem na pravou míru :mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.10.14 20:58
@Blanch89 píše:
@martina.se tak asi i jiná část ostravy. :mrgreen:
fakt perfektní debata :-D
:mrgreen: :lol: já to fakt neznám, ale používá to už i starší. Vždycky, než jedem do čech, tak mu říkám - né abys to použil, by si mysleli, že jsi sprosťák :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
11.10.14 21:06

Ta prcina mě taky mate, poprvé jsem se s tím setkala tady před lety na emimi :mrgreen: Osazenctvo tím myslelo prdelku já tedy myslela, že myslí frndu :mrgreen: Jsem z jižních čech a říkáme doma pipina a prdka, to jsme naučili i malou, malej je ještě miminko, tak tam zatím neřešíme, malá říká pindík. Manžel používá výraz čmiňďa nebo šulín a vajxle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.10.14 21:12

Toto mě baví! Máme holky a tak jsem museli vymyslet pojmenování pro tatínkovo nádobíčko, nějak vyplynulo, že se penisu říká „Bambulín“. Jinak holčičímu „nádobíčku“ říkáme frnda, taky jsem z Ostravy. Ale moje matka používá prcka a mi se to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí