Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak sladkosti se u nás nazývají běžně kokinama, taktéž vánoční cukroví ![]()
Jinak dcerka (3) má pipi, synek (1) cvrčka, zatím to stačí. Jaké moudra se ale budou postupem času nosit ze školky, kdo ví… ![]()
Zadek je u nás normálně zadek nebo prdel.
No a prcání, jako sex
, je jako p.chat, š. kat ![]()
Dobré téma děvčata ![]()
ZL kraj.
Jsem z JC a také používáme slovo pulina, případně pulinka. Jednou jsem se dočetla v moudré knize, že pulina vzniklo z hanlivého označení policajta - pulicajt. Ti údajně nosili na hlavách pokrývku, která tvarově připomínala ženské přirození (uprostřed měla rýhu). Asi to vysvětluji krkolomě, nicméně mě to zaujalo
Doma jsme to nikdy nepoužívali jako hanlivé označení, i když tomu tak asi původně bylo ![]()
@Samamama Ze jo, ale vsichni okolo jsou timto pojmenovanim trochu zmateni. Nakonec jsem mu snazila vnutit pojmenovani pipinka, ale neslo mi to pres pusu a jeste byly dohry, jak to souvisi s ptaky - pipinka ala ptacek venku.
Take jsem nenasla lepsi detske pojmenovani.
@KacziinaZ jee diky, to by mne nikdy nenapadlo
sem zase chytrejsi ![]()
@Bomer píše:
Holky hlavne ze s manzelem neprovozujete TULENICKO
Myslis s manzou, kdyz uz mimisek haja?
@Bomer Také by mě to nenapadlo a když jsem to objevila v té knížce tak jsem si to musela asi 3 x přečíst,, než jsem tomu uvěřila ![]()
@martina.se píše:že to neznám
v ms kraji jotaky mi to přijde šílený, jsem z jiného kraje
@Blanch89 píše: @že to neznámasi záleží i na okrese
nevím, tohle slovo používal můj ex (NJ) a používá ho i současný chlap - ostravák ![]()
@martina.se tak asi i jiná část ostravy. ![]()
fakt perfektní debata ![]()
@tulipán samozrejme ![]()
pro zajemce - slovnicek mimibazaru: https://gist.github.com/…enka/2007500
@chijioke píše:
U nas se nejak zajelo pimpili a kulili coz vynalezl sam muj nevlastni bracha kdyz mu tahlo na 2. rok
A s pimpili nema problemy ani muj cernossky manzel, ktery s dost vtipnym prizvukem a vaznou tvari me vyziva can u sock my pimpili..to je razem erotika pryc![]()
a holcici rikame pipinka, pimpinka, nebo proste pussinka - jako slovo pussyale nevim jak do budoucna…
@Blanch89 píše:
@martina.se tak asi i jiná část ostravy.
fakt perfektní debata
Ta prcina mě taky mate, poprvé jsem se s tím setkala tady před lety na emimi
Osazenctvo tím myslelo prdelku já tedy myslela, že myslí frndu
Jsem z jižních čech a říkáme doma pipina a prdka, to jsme naučili i malou, malej je ještě miminko, tak tam zatím neřešíme, malá říká pindík. Manžel používá výraz čmiňďa nebo šulín a vajxle ![]()
Toto mě baví! Máme holky a tak jsem museli vymyslet pojmenování pro tatínkovo nádobíčko, nějak vyplynulo, že se penisu říká „Bambulín“. Jinak holčičímu „nádobíčku“ říkáme frnda, taky jsem z Ostravy. Ale moje matka používá prcka a mi se to nelíbí.