Jak nazýváte před svými dětmi varlata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
11.10.14 17:24

@Slečna Ferka…jak říkáš… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 17:29
@Slečna Ferka píše:
@smejdka S prckou mám problém, u nás se tak tradičně říká dívčímu pohlavnímu ústrojí (mám problém se slovy, která označují něco jiného - ty různé julinky, broskvičky, pipinky, pampelišky). A nechápu, jak je možné, že tak ve východních regionech říkají zadku a nerozumí, o čem mluvím. Sloveso „prcat“ přece zná každý, a promárně se zadní části učitě netýká…

No to je mela. Prcka/ prdka je na vychode urcite zadek a slovo pr..t, jsem slysela az po prestehovani na zapad a netusila jsem, co muze znamenat. A kdyz mi to bylo vysvetleno, nechapala jsem tu logiku stejne, jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
11.10.14 17:34
@tulipán píše:
@smejdka Dokonce si pry pindiky pomerovali ve skolce. Malem jsem pri odpovedi na otazku „co bylo ve skolce“ omdlela.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to nás ještě čekají s těma našima pidimužema zajímavé zážitky :-D

Ale ono v podstatě i s pidiženama.

Ovšem měřit si pindíky už ve školce… to bych čekala až na ZŠ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 17:36
@tulipán píše:
No to je mela. Prcka/ prdka je na vychode urcite zadek a slovo pr..t, jsem slysela az po prestehovani na zapad a netusila jsem, co muze znamenat. A kdyz mi to bylo vysvetleno, nechapala jsem tu logiku stejne, jako ty.

Tak já jsem z Prahy a prcka je pohlaví (asi že se tím pr. á :lol: ) a prdka je zadek (malá prd. l), jako had hádek hádeček, prd. l, prdka, prdelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
11.10.14 17:41

Šestiletý trvá na varlatech :lol:, minule na něj dcera skočila a on zavolal
„To né! Pozor na má varlata!“ :lol: prostě to zní vtipně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.10.14 17:44

Kulky, ale 7 lety si sam zmenil na - kule :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
11.10.14 17:51
@Bábrdl píše:
Tak já jsem z Prahy a prcka je pohlaví (asi že se tím pr. á :lol: ) a prdka je zadek (malá prd. l), jako had hádek hádeček, prd. l, prdka, prdelka :lol:

Ja obema svym chlapcum umyvam prcku, takze jim asi zadelavam na prusvih, az to nekde v puberte reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.10.14 17:56

Syn ma pytlika a lulana a dcera ma pipinku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.10.14 18:03

Tahle debata je uplne suprova, dlouho jsem se tak nenasmala. :mrgreen: porad resite vychod-zapad prcku.ja jsem z ostravy a v zivote by me nenapadlo, ze prcka je zadek. Proste prcku maji holky :lol: a prdka jsem nikdy neslysela. Jinak nas maly si v lete zapinal zip na gatich a slysim -au skripnul jsem si fanouše :mrgreen: ja lezela v kreci :P takze fanouš a kuličky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.10.14 18:55
@Monika Polanská píše:
Již zde bylo hojně diskutováno o tom, jak nazýváme před našimi dětmi jejich penis či vagínu. Ale jak říkat varlatům? Mám devítiletého syna a varlata mi prostě nejdou přes pusu. U nás doma se tomu jinak neřeklo než koule. Jak to nazýváte před svými dětmi vy? Považujete výraz „koule“ za vulgární?

u nás kulky a pinďa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.10.14 18:56
@tulipán píše:
Ja obema svym chlapcum umyvam prcku, takze jim asi zadelavam na prusvih, az to nekde v puberte reknou.

jo, tohle je vtipné.. ms kraj - prcka - zadek, prcnout - prdnout. Vtipný, že dojedem k našim a tam je to hodně vulgární :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 19:15
@martina.se píše:
jo, tohle je vtipné.. ms kraj - prcka - zadek, prcnout - prdnout. Vtipný, že dojedem k našim a tam je to hodně vulgární :think: :mrgreen:

prcnout je prdnout? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.10.14 19:26

Tak na otázku „kdo si prcnul?“ bych asi neodpověděla správně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.10.14 19:31
@Bábrdl píše:
prcnout je prdnout? 8o

v ms kraji jo :think: taky mi to přijde šílený, jsem z jiného kraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.10.14 19:32

U nás penisu říkáme pipík (a přetahování předkožky „udělej kuku“ :D ), varlatům kuličky, ale na ty až tak nepřijde řeč :mrgreen: (a když agresí synáčků dojde k poranění manžela, tak ten zařve „nešlapej mi na koule“, takže i tento termín znají :lol: ). Holku nemáme a starší zatím jen několikrát konstatoval, že on čůrá pipíkem, zatímco maminka zadkem, snažila jsem se naznačovat cosi o existenci pipinky, ale nijak ho to nezajímalo a dál si trvá na mé méněcennosti. Ve školce se asi zatím nepoměřovali, kamarádí tam s jednou holčičkou, tak snad nebude hůř, zato doma už oznámil, že mladší bráška má malého pipíka, on má mnohem většího a táta má ještě většího :mrgreen: (čekám, kdy taková moudra začne hlásit veřejně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí