Jak nebýt chcíplotinka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
4.2.12 22:06
Angua píše:
Náhodou jsem měla hamburger, pak jsem dojedla ještě opečené brambory, co nechal drahý (já jsem neměla, dala jsem mu je protekčně a měla na to chuť) a pak svědomitě dozobla hambáč, co nechal Samík (asi tak čtvrtku jenom). A teď tlačím domácí müsli - vločky, rozinky, kokos, vlašské ořechy - jenom tak zamíchané, je to dobré :mrgreen:Jak říkám, já se neošidím :zed:

Radsi si dej jeste neco, abys nemela hlad. :lol: :mrgreen:
Ale ja mam co mluvit, ja se tu cpu datlema a uz asi hodinu odolavam cokolade. :zed:

• Citovat
  • Upravit
50725
4.2.12 22:14

No moje jediné štěstí je, že čokoládu nemám. Ale uspokojily mě celkem i ty rozinky, to je dobré :lol: Ještě si to pořádně zapiju a není možné, aby mi to tam nenabobtnalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.2.12 22:20

Tak my si dali doma k filmu popcorn, zajedla jsem ho bábovkou a abych neošidila pitný režim tak si dala dvojku červeného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 22:21

Tak já teda způsobně pojedla chleba s bukem bylinkovým, zajedla jedním trojúhelníčkem té švýcarské čokolády, co má v sobě ty lepivé kousíčky :lol: A jsem celkem spokojená. A nepiju, kurnik, naposled jsem měla někdy v 7 čaj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
4.2.12 22:24

Já už tedy taky dohnala deficit jídla, ale to pití :zed: a jsem taaak líná se zvednout! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7148
4.2.12 22:25

Tak já jedla chleba se slaninou a hermelínem :)
Ale nepila jsem taky :zed:
Tak si jdu udělat vodu se sirupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
5.2.12 14:33
Scarlett2011 píše:
jonatanka píše:
super diskuzeScarlet jak jsi docílila závislosti na vodě? já jsem na tom jako většina s pitným režimem dost špatně.
Pracovala jsem v McDonalds jako manazer, no a 9 hodin v kuse jsem se nezastavila. Je tam vedro, takze jsem proste pit potrebovala. Chtela jsem zhubnout a porad jsem mela hlad a ta voda mi ten hlad aspon na chvilku oddalila. No a tak jsem porad pila a pila, zhubla asi 16 kilo, jenze jsem zacala mit porad vetsi a vetsi zizen. :nevim:
Nevim cim to je, ale opravdu, kdyz clovek vic pije, tak pak ma i vetsi potrebu pit.

Scarlet 16 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
5.2.12 14:34

Tak to je super, to já bych potřebovala taky. Je fakt, že se nehýbu a nemám pitný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.2.12 15:12
jonatanka píše:
Tak to je super, to já bych potřebovala taky. Je fakt, že se nehýbu a nemám pitný režim.

Ale musim podotknout, ze to bylo kvuli tomu, ze jsem mela velke osobni problemy, pritel me podvadel a ja nedokazala nic snist. Takze jsem se dostala z 72kg na nejakych 55kg.

• Citovat
  • Upravit
14090
5.2.12 15:56
Scarlett2011 píše:
jonatanka píše:
Tak to je super, to já bych potřebovala taky. Je fakt, že se nehýbu a nemám pitný režim.
Ale musim podotknout, ze to bylo kvuli tomu, ze jsem mela velke osobni problemy, pritel me podvadel a ja nedokazala nic snist. Takze jsem se dostala z 72kg na nejakych 55kg.

Já zhubla po rozchodu 11kg za dva měsíce a taky nevím jak se mi to povedlo… no neuškodilo to, ani kila ani rozchod :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.2.12 16:03
werunkaw123 píše:
Scarlett2011 píše:
jonatanka píše:
Ale musim podotknout, ze to bylo kvuli tomu, ze jsem mela velke osobni problemy, pritel me podvadel a ja nedokazala nic snist. Takze jsem se dostala z 72kg na nejakych 55kg.
Já zhubla po rozchodu 11kg za dva měsíce a taky nevím jak se mi to povedlo… no neuškodilo to, ani kila ani rozchod :lol: :palec:
:)
No jo, ale prece se ted nerozvedu jen proto, ze potrebuju schodit 10kg po porodu. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2976
5.2.12 17:02

Holky, tak já když jsem se rozváděla, tak jsem přibrala 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková