Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evžen.hrobař.žen píše:
A co si najít v posilovně nějakýho kamaráda, co by za pár výhod zahrál nového partnera? To by pak tyran stáhl ocas jak zpráskaný pes…![]()
A kdy by se tam asi dostala? Kdyz ji ten magor vyzvedava v praci a nikam nesmi??
Zkus si sehnat jiny mobil nebo aspon SIM kartu. Vytvor si novy mail, nepouzivej facebook ani jine site.
V praci se poptej, zda by se nedalo bydlet u nějakých kolegu nebo jejich příbuzných.
Hledej praci klidne i jinde, jiny hotel s ubytkem, na horach se nabizi s ubytováním. Mela bys to jen dočasne, treba na pulrok a pak se zase přesunout jinam.
S výplatou a účtem uz tu holky psaly.
Naplánuj to za sebe, aby to klaplo.
@arinecka moje rodina je na jeho strane, od kamaradu me odrizl, zaridil, ze me nenavidi a maji bloknutou.
@Anonymní píše:
@arinecka moje rodina je na jeho strane, od kamaradu me odrizl, zaridil, ze me nenavidi a maji bloknutou.
To ti nezbyla opravdu ani jedna kamarádka?
@divine woman bohuzel, mela jsem jen dve, ostatni jsou spis znami co jsem od skoly nevidela
Můžu ti zařídit práci i s ubytováním na sezonu…je to včetně stravování a je to zapadly místo bez signálu…dalo by se určitě domluvit i něco přes zimu, minimálně bydlet by si tam třeba mohla zůstat, kdyžtak mi napis zprávu, když budeš chtít víc informací.
@Anonymní píše:
@arinecka to ja prave nevim, pred svatbou jsem delala za barem, penize jsem mela na drevo, takze jsem zadnou kartu svoji nemela, po svatbe prisel s tim, ze tady je cislo ucutu kam budem ukladat vsechny prijmy… nechci do toho sefa zatahovat, ikdyby ten pokoj bych mohla ziskat, tak bych zila jen v tom hotelu a ven bych se neodvazila, pak taky jist tri jidla denne v restauraci, na to proste nemam. Musim nekam pres celou republiku pryc, premyslim i nad zahranicim, ale to je vyhledove spis v radu nekolila let. Nechapu jak se z bezva kluka stane todle
Pro tebe je hlavní priorita odejít. Na hotelu přeci nemusíš strávit zbytek života, potřebuješ zmizet z pekla. Jíst v hotelové nebo jiné restauraci přeci nemusíš, můžeš se zásobovat sama. I kdybys teď pár týdnů měla strávit na chlebu a vodě, pořád to bude lepší, než se tyranem nechat zamykat doma. Co se týče společných financí, na ty budeš mít nárok bohužel až po rozvodu. Na svoje peníze ale máš nárok už teď, jen je nezískáš hned zpětně z toho účtu. Jak už ti tady psali jiní, ideálně si založit vlastní účet, v práci zažádat o zasílání výplaty na tenhle nový účet a zmizet z baráku těsně před tím, než manžel zjistí, že tvoje výplata nepřišla. Vzhledem k tomu, že přátele nemáš a rodinu proti tobě poštval, tak kolegové a šéf jsou v tuhle chvíli tvoji nejbližší lidé. Ten tip s jiným telefonem a sim kartou je taky dobrý, protože nemůžeš vědět, kde všude tě má napíchnutou. Z práce můžeš kontaktovat ty organizace, které ti tu holky napsaly. Nicméně základ toho všeho je být opravdu rozhodnutá, že chceš odejít. Velmi pravděpodobně pak dotyčný totiž přileze a bude se tě pokoušet přesvědčit, že se máš vrátit, že se změní. Nezmění. Nikdy se nezmění. A to, co je z něj teď, se nestalo z milýho fajn kluka, ten milý fajn kluk byl maska, kterou měl nasazenou, aby dosáhl svého. Držím ti palce, ať všechno v pohodě zvládneš.
@Anonymní píše:
@arinecka to ja prave nevim, pred svatbou jsem delala za barem, penize jsem mela na drevo, takze jsem zadnou kartu svoji nemela, po svatbe prisel s tim, ze tady je cislo ucutu kam budem ukladat vsechny prijmy… nechci do toho sefa zatahovat, ikdyby ten pokoj bych mohla ziskat, tak bych zila jen v tom hotelu a ven bych se neodvazila, pak taky jist tri jidla denne v restauraci, na to proste nemam. Musim nekam pres celou republiku pryc, premyslim i nad zahranicim, ale to je vyhledove spis v radu nekolila let. Nechapu jak se z bezva kluka stane todle
@Anonymní píše:
takže výmluvy
Jsou prostě ženský, co potřebují žít s tyranem
Nemáte děti, máš práci, tak kde je problém. Odejdu i kdyby na ubytovnu týden před výplatou, mezitím zajistím, aby přišla na tvůj účet a přijdou mu rozvodové papíry. A je vyřešeno.
@Anonymní píše:
Jak na jeho straně? Když jim řekneš, jak opravdu žiješ, tak ti věřit nebudou?
Běž normálně na policajty a do azyláku, oni ti pomůžou. Dají mu zákaz styku a vyřeší aspoň základní prachy.
Jinak pokud jsi měla někdy aspoň trochu normální kamarády a příbuzný tak stejně tuší, jak to je a až se jim ozveš, pochopí to.