Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tzipora Naprosto souhlasím. Abych byla upřímná, neznám žádného chlapa, který by rád nelovil v začátcích vztahu.Max.pár zoufalců kterým je pomalu jedno s kým jsou. Teď se nechci dotknout některých dam, kteří si chlapa ulovili.
Nevím co bych dělala já, já osobně bych první nezačínala. Možná tak bych třeba nasadila občasný oční kontakt a nechala to na něm. Přišlo by mi trapné si k němu sednout a kecat o počasí
S mladým klukem. Každé ráno bych mu úsměv oplatila a pokud by chtěl, tak tě osloví sám ![]()
Jestli vystupujete na stejném stanovišti, šlo by dělat že spíš, a kdyby on viděl, že se nezvedáš, možná by tě zkusil probudit. ![]()
Díky moc za rady a typy. Zítra dám vědět kam se to hnulo nebo spíš nehnulo. Mám fakt děsnou smůlu, když už třeba stojíme skoro vedle sebe na peróně tak se tam přimotá nějaká známá a začne si se mnou vykládat nebo naopak. Zkrátka štěstí mi fakt nepřeje
@Rexi kexi píše:
Já vím, nemusel, ale přece se z toho FB dá ledacos vyšňupat.Příspěvek upraven 08.11.17 v 16:28
O mne by ses nic nedozvěděla.
@Emimin7 píše:
Jestli vystupujete na stejném stanovišti, šlo by dělat že spíš, a kdyby on viděl, že se nezvedáš, možná by tě zkusil probudit.
@Rexi kexi A ja bych, kdyz se v tom vlaku mijite a mate ten ocni kontakt, proste jen rekla s krasnym úsměvem jednoduse - Dobry den
A nenapadne se ho dotkla letmo rukou, tak mimodek…jakože te trochu zrovna zradila rovnovaha, projdes kolem nej tesneji, klidně se ho chyť, to je jedno.
A hlavne se mu u toho podivej do oci, ne na boty
Jestli jsi mu sympaticka, tak uz si poradi ![]()
@Detsa tohle mě taky napadlo, omylem vysypat tašku nebo něco takovýho..a mít v ní třeba nějakou knížku - když bude taky čekat, kudy tě oslovit, tak mu předhodíš výborný téma a začne se tě vyptávat, co že to zrovna čteš
třeba je stejně nesmělej a nebo se bojí odmítnutí jako ty ![]()
Pak mě ještě napadlo, vystupuješ dřív než on? Co si tak něco v kupé zapomenout? Druhý den by tě musel oslovit, aby ti to předal, ty mu s nadšením poděkuješ, jak strašně důležitý to pro tebe je (on bude za hrdinu
)…
@Detsa píše:
To by pak ale mohla jet nechtěně další stanici.
Mi připomíná moje časy na střední, vždycky jsem v dopravním prostředku usnul. Naštěstí jsem jezdil vždycky na konečnou
Taky jezdím na konečnou
Nedovedu si představit, že bych se probudila až v DEPU
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Detsa tohle mě taky napadlo, omylem vysypat tašku nebo něco takovýho..a mít v ní třeba nějakou knížku - když bude taky čekat, kudy tě oslovit, tak mu předhodíš výborný téma a začne se tě vyptávat, co že to zrovna čteštřeba je stejně nesmělej a nebo se bojí odmítnutí jako ty
Pak mě ještě napadlo, vystupuješ dřív než on? Co si tak něco v kupé zapomenout? Druhý den by tě musel oslovit, aby ti to předal, ty mu s nadšením poděkuješ, jak strašně důležitý to pro tebe je (on bude za hrdinu)…
Jezdíme oba na konečnou ![]()
@Detsa píše:
Já většinou neměl tvrdý spánek. Z nějakýho důvodu jsem se dycky probudil před tou zastávkou. Akorát jednou mě musel budit řidič autobusu
Já bych třeba cestou v Brdech neusla, protože je to fakt hrozná cesta.
@blabla123 píše:
Nebo ho sejmi
Já bych mu podrazil nohy, az bude vystupovat z vlaku - tak dlouho si me nevsimat, to se musí trestat ![]()
@Hrabě Dooku píše:
Já bych mu podrazil nohy, az bude vystupovat z vlaku - tak dlouho si me nevsimat, to se musí trestat
Napadla mne jen ta první část, to by si zaručeně všiml ![]()
@Detsa píše:
Já to zalomil kdykoli jsem slyšel zvuk motoru i kdyby vedle mě byl zrovna metalový koncert.
Jsem spal maximálně tak 4 hodiny vždycky v noci a to mi bylo hrozně málo. Naopak se mi nikdy nepovedlo usnout ve škole, i když jsem chtěl![]()
Jezdila jsem 18:30-19:50, ale po hnusný cestě, všude samej výmol, zatáčka. ![]()
Myslím, že ani tam by se ti nepodařilo usnout. ![]()