Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klarushka píše:
Já chlapovi říkám jménem, zdrobnělinou a nebo Lásko popřípadě zlato…Ale taky znám lidi který si říkají zvláštně třeba známej říká ženě : Ty můj klenote a to mi cukaj koutky taky
nebo jsem slyšela poklade
Já říkám myško nebo zlato na veřejnosti, teď máme prcka v bříšku, tak sme se začali doma oslovovat i mamko a taťko ![]()
Hele
… jménem a nebo u nás frčí táta, zvlášť když se špuntovi něco povede, následuje: táto! koukej… bla bla bla..
A když mě nasere, tak takový to ironický: zlatíčko, miláčku..
Když něco chci, klidně i ňufí… vypotim, ale nesmí mě nikdo slyšet ![]()
Jou, a teta říká strejdovi „chlupe“ ![]()
Jo a ještě Headquarters - jako že to musím nechat schválit nebo se zeptat Headquarters ![]()
Porad lepší „ty můj živote“ nez kdyz si lidi co spolu žiji vykaj. Moje tchyně si našla chlapa, bydli spolu a vykaji si
To je ujety, ale proti gustu… ![]()
Jinak ja svému chlapovi říkám zlato, zlatí nebo proste jménem. On mě pouze jménem, ale casto zrdobnele ![]()
Ja říkám Jirko, nekdy Jiriku. Když jsem se jednou ptala, jak by chtěl, abych mu rikala. Tak povídal, ze je tyranosaurus. Je to asi 3 roky a stále si to o sobě myslí ![]()
@onajeblond píše:
Ahojky, zajímalo by mě jak oslovujete svoje partnery?
Nedávno jsme slyšela rozhovor, typu ty můj živote…
Tak by mě zajímalo jak oslovujete vy? říkáte jím normálně Pepo, Martine, Lukáši nebo Pepičku, Martínku, Lukášku nebo ještě jinak broučku, zlato, nunínku? Některé mě připadají až uhozené?
Jménem.
A ty?
Pupiku…od doby, co pribral…
Jinak zdrobnelinou jmena, kterou si nechava rikat a obcas lasko, ale to je mu jasny, ze neco potrebuju.. On mne za kazdych okolnosti broucku, az je mi nekdy trapne… ![]()
Jmenem, kdyz me stve, zkomoleninou jmena ho oslovuju bezne (i o nem tak mluvim), jednu dobu jsem pouzivala zkomoleninu prijemni, ale zacal to pouzivat syn a neznelo to uplne nejlip
tak jsem toho nechala ![]()
jinak „milacku“ je u nas „milaaaacku“ se schovivavym usmevem ve vyznamu „boze, chovas se jak cvok“ ![]()
„zlato“, prip „zlatko“ se pouziva ve spojeni „zlatko, postav prosim vodu na kafe“- takze kdyz nekdo neco chce ![]()
lasko si rikame jen doma a vcelku vyjimecne ![]()
@radúna píše:
Jménem.
A ty?
No já taky jménem právě, někdy teda zlato, ale né nějak právě živote a tak ![]()