Jak oslovujete partnery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
4.9.15 17:32

Táto, nebo zlato. Když mě nasere tak jménem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
4.9.15 17:34

Normalne jmenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.15 17:44
@martina.se píše:
jako se mnou v porodce ležela holčina, která svému říkala takovými způsoby, že jsem fakt kvetla.. Od drahouška, přes bobánka až po zlatíčko.. Když spolu mluvili, měla jsem pocit, že jsem v mateřské školce a né mezi dospělými :think: chápu, v soukromí je to ok, ale takhle veřejně je to prostě moc :think:

já ležele v porodnici s holkou, ketrá krom takovýhleho oslovení ještě používala : zlatíčko podals bys mi kalhůtky támhle ze šuplíčku.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
4.9.15 17:45

Říkám mu jménem a on mě neoslovuje vůbec 8o Ale ze začátku mi říkal čečku :lol: Miluje křečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.15 17:52
@Krrysa píše:
já ležele v porodnici s holkou, ketrá krom takovýhleho oslovení ještě používala : zlatíčko podals bys mi kalhůtky támhle ze šuplíčku.. :mrgreen: :mrgreen:

jo, tak oni zdrobňovali fakt vše.. jsem si připadala jak ve školce.. neskutečný.. vč toho, že chlap přišel ve 2, odcházel v 8 večer, celou dobu na sebe nalepený a tyhle slaďárny.. pak z paní vylezlo, že jsou spolu 10 měsíců, tak mi to bylo jasné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.9.15 18:02

My si říkáme „zlato“. A včera mi syn 3,5 r říká „zlato pomohla bys mi s tím zipem“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 18:05

Na veřejnosti Tomi, doma Tomíšku, a když mám obzvláště mazlivou, tak Tomišičko, Tomišátko, myšičko, myšiliško nebo čičimyško :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Já vím, vypadá to hrozně směšně, když to tak napíšu, ale v praxi mi to nepřijde :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.9.15 18:33

Jménem, maximálně někdy lásko. Nesnáším oslovování mámo a táto. Máme spolu jiný vztah než rodičovský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.15 18:39

Jménem (Michal) nekdy příjmením, před deckama taťko a jeste kocoure :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.15 18:42

Deda rika casto babicce ty vole :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mowla
4.9.15 18:42

Tak my se oslovujeme zlatíčko, lásenko, miláčku, broučínku, medvídku atd.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.15 18:43
@Ester13 píše:
Jménem, maximálně někdy lásko. Nesnáším oslovování mámo a táto. Máme spolu jiný vztah než rodičovský.
:potlesk: :palec: to jsi muj clovek z duse to nesnasim :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.15 18:44
@marmelada78 píše:
My si říkáme „zlato“. A včera mi syn 3,5 r říká „zlato pomohla bys mi s tím zipem“ :-D
:mrgreen: :D :palec:
  • Citovat
  • Upravit
21124
4.9.15 18:53

Haha, teď jsem si vzpomněl, taky používáme slovo weasel a fruitcake případně fruit dál fart nebo big fart, dingaling, silly goose…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.9.15 18:55

Jménem, když mě štve příjmením -Starý, Starej. On mě jménem a nebo samice. V sms princezno/princi.
Za dítě tati/mami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová