Jak oslovujete partnery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
4.9.15 18:55

Ja vim ze se ptate jak oslovujete manzela..ale jen prozajimavost, manzel me rika paninko

• Citovat
  • Upravit
140240
4.9.15 20:00

Náš soused říkal ženě broskvičko a ona jemu banánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.9.15 21:11
@mojmira píše:
Náš soused říkal ženě broskvičko a ona jemu banánku

8o :lol:
To mi úplně připomnělo bývalého! 8o Ten mi říkal jahůdko, broskvičko, třešničko, borůvko… :roll: Jsem z toho šílela. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.9.15 21:15

My se oslovujeme jménem, za dítě mamko, taťko a já mu ještě občas říkám Juro nebo Jiřulo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.9.15 21:20

Já jsem svému muži neřekla jménem od té doby, co spolu jsme, a on mi taky ne:-) Voláme na sebe „Milač“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
4.9.15 22:32

Říkám mu jménem, či přezdívkou, občas „miláčku“ čumáčku", prostě podle nálady a místa, kde jsem. na veřejnost mu říkám jménem.

Mimochodem, stalo se mi, že jsem byla s dcerou na rovnátkách. Po nás šel pán se synem a volá na něj: „Tadeášku, Tádíku pojď sem…“ a ze dveří WC vyšel cca 180cm vysoký tak 16-18 let „starý“ kluk… 8o ( já čekala dítě max. 10 let… :roll: :lol: )
A říkat patnáctiletý dceři „Karolínko“ mi přes uši taktéž moc nejde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
4.9.15 22:35
@KackaDoup píše:
Ja vim ze se ptate jak oslovujete manzela..ale jen prozajimavost, manzel me rika paninko
"

to mi připomíná, manželovi říkali(-jí) rodiče „Bobane“, mně děda říkával „Bobino“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.15 22:35

@Brontik na Karolince nic spatneho nevidim.,taky rikam 19 lete dceri Kristynko.

• Citovat
  • Upravit
7421
4.9.15 22:42
@KackaDoup píše:
@Brontik na Karolince nic spatneho nevidim.,taky rikam 19 lete dceri Kristynko.

Asi to bude tím, že já nikdy na zdrobněliny nebyla… Ale mám pocit, že oslovená z tohoto oslovení také příliš nadšená nebyla :think: :nevim: Asi jako Tadeášek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.15 22:44

@Brontik moje dcera zase od mala nesnasi Kristyno. A ja taky miluji kdyz me manzel rika Kačenko.

• Citovat
  • Upravit
4315
4.9.15 23:52

Jsme totální suchaři. Já manžela Jakube, on mě Katko :mrgreen: Což mi pije krev, Katku z duše nesnáším a moc dobře to ví. Asi ho začnu oslovovat Kubo, to zas nesnáší on :mrgreen: Když je v hlavní roli dítě, tak i táto a mámo. Manžel nějak na toho tátu víc slyší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.9.15 23:54

@Brontik Moje babička mě stále oslovuje Kátěnko :mrgreen: Naštěstí ne na veřejnosti, to bych se studem asi propadla. Ještě zlatá Karolínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.9.15 07:51

Jo, ještě jsem si vzpomněla… :)
poznala jsem pár čechů, žijících ve Francii. Byli si tu u známé pro psa… a ona mu říkala „koloušku“… S přítelem jsme z nich těžce nemohli ;)

To bylo furt koloušku sem, koloušku tam.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.9.15 09:16

Ještě jsem si vzpomněla, že když jsem naším řekla, že budou prarodiče, tak se začali oslovovat babičko, dědečku. A to i na veřejnost. :lol:
Chvílemi to bylo nesnesitelný. Ted už budou mít třetí vnučku a oslovují se tak jen před nimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.9.15 09:21

@Brontik mě do teď říkají Kristýnko (27) bráchovi Matýsku (25) sestře Péťo (21).
Nevadí nám to, říkají nám tak jen rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová