Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a tvoje, ať to můžeme posoudit?
http://www.pobavime.cz/…s-srandu.jpg
@Anonymní píše: Šla jsem vytahnout z pracky pradlo a byli tam nejsou ale me takze uz mam jasno
To teda ale udělal velmi zásadní, neodpustitelnou chybu. Trofeje se přeci neperou, mají zůstat voňavé
![]()
To je noční můra každého nevěrníka. Vždycky, když jsem pral milence gaťky, měl jsem hrůzu z toho, že je manželka uvidí ![]()
@zoidberg píše:
To je noční můra každého nevěrníka. Vždycky, když jsem pral milence gaťky, měl jsem hrůzu z toho, že je manželka uvidí
@Anonymní píše:
@Potvorka158 Musel je tam dat mozna chtel a bych to zjistila taky si neumim vysvetlit proc byli prave tam ? Ale to zachvily zjistim brzy pride domu kazdopadne mam nervy neskutecne
Tak dej vedet ako si dopadla nebo klidne mi napi sem spravu
klidne si muzeme o tom popovidat kdyz chces ![]()
@Anonymní píše: Šla jsem vytahnout z pracky pradlo a byli tam nejsou ale me takze uz mam jasno
No třeba je nosí tvuj chlap a ani o tom nemusiš vědět
a ted jsi ho odhalila ![]()
@Anonymní píše:
Ted my prisla od nej sms ze se to v praci tahne ze mam pocitat ze se to prodlouzi takze dneska to bude napinave
Tak co? Jak to dopadlo?
Zdravím, s jakou gynekoložkou v Jihlavě máte nejlepší zkušenosti? ![]()
Přemýšlela jsem nad MUDr. Stretavskou díky pozitivním recenzím, ale nikde jsem nenašla žádné podrobnosti (ordinační dobu,..) ![]()
@Thorn48 píše:
Zdravím, s jakou gynekoložkou v Jihlavě máte nejlepší zkušenosti?
Přemýšlela jsem nad MUDr. Stretavskou díky pozitivním recenzím, ale nikde jsem nenašla žádné podrobnosti (ordinační dobu,..)
@Thorn48 píše:
Zdravím, s jakou gynekoložkou v Jihlavě máte nejlepší zkušenosti?
Přemýšlela jsem nad MUDr. Stretavskou díky pozitivním recenzím, ale nikde jsem nenašla žádné podrobnosti (ordinační dobu,..)
a muzes si zajit rovnou i na ocni ![]()
@Žakr píše:
Hm zase nejaka gádžovka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boze, ty jsi ale zla a nechutna zenska. Devce zlate, moc bych se druhym nevysmivala a nedelala ramena, protoze, jak tak koukam, po okoli, tak si vsimam, ze takovi, co se v určitých situacich vysmivali druhym a meli z toho dokonce radost, tak je potkalo uplne to same. Asi tam nahore nekdo je😀. Zakladatelko, kasli na nej, pro jedno kviti, slunce nesviti. Drz se
@karinka píše:
Boze, ty jsi ale zla a nechutna zenska. Devce zlate, moc bych se druhym nevysmivala a nedelala ramena, protoze, jak tak koukam, po okoli, tak si vsimam, ze takovi, co se v určitých situacich vysmivali druhym a meli z toho dokonce radost, tak je potkalo uplne to same. Asi tam nahore nekdo je😀. Zakladatelko, kasli na nej, pro jedno kviti, slunce nesviti. Drz se
Zakladatelka má už nějaké ty čtyři roky jasno! ![]()
@Betty MacDonald píše:
To je naprosto výstižná reakce, až jsem si prskla na klávesnici
![]()
@karinka píše:
Na dobré rady není nikdy pozdě ![]()
Ted my prisla od nej sms ze se to v praci tahne ze mam pocitat ze se to prodlouzi takze dneska to bude napinave