Jak poznat nevěru u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.18 22:12

Ted my prisla od nej sms ze se to v praci tahne ze mam pocitat ze se to prodlouzi takze dneska to bude napinave

• Citovat
  • Upravit
3977
9.11.18 06:45

No a tvoje, ať to můžeme posoudit?
http://www.pobavime.cz/…s-srandu.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
9.11.18 07:28
@Anonymní píše: Šla jsem vytahnout z pracky pradlo a byli tam nejsou ale me takze uz mam jasno

To teda ale udělal velmi zásadní, neodpustitelnou chybu. Trofeje se přeci neperou, mají zůstat voňavé :cert: :mrgreen: :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17308
9.11.18 07:57

To je noční můra každého nevěrníka. Vždycky, když jsem pral milence gaťky, měl jsem hrůzu z toho, že je manželka uvidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Potvorka158
9.11.18 12:15
@zoidberg píše:
To je noční můra každého nevěrníka. Vždycky, když jsem pral milence gaťky, měl jsem hrůzu z toho, že je manželka uvidí :mrgreen:
:zed:
  • Citovat
  • Upravit
Potvorka158
9.11.18 14:11
@Anonymní píše:
@Potvorka158 Musel je tam dat mozna chtel a bych to zjistila taky si neumim vysvetlit proc byli prave tam ? Ale to zachvily zjistim brzy pride domu kazdopadne mam nervy neskutecne

Tak dej vedet ako si dopadla nebo klidne mi napi sem spravu ;) klidne si muzeme o tom popovidat kdyz chces :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 18:07
@Anonymní píše: Šla jsem vytahnout z pracky pradlo a byli tam nejsou ale me takze uz mam jasno

No třeba je nosí tvuj chlap a ani o tom nemusiš vědět :pankac: a ted jsi ho odhalila :cert:

• Citovat
  • Upravit
864
12.11.18 10:38
@Anonymní píše:
Ted my prisla od nej sms ze se to v praci tahne ze mam pocitat ze se to prodlouzi takze dneska to bude napinave

Tak co? Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.1.22 00:44

Gynekoložka Jihlava

Zdravím, s jakou gynekoložkou v Jihlavě máte nejlepší zkušenosti? :)
Přemýšlela jsem nad MUDr. Stretavskou díky pozitivním recenzím, ale nikde jsem nenašla žádné podrobnosti (ordinační dobu,..) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42799
22.1.22 03:46
@Thorn48 píše:
Přemýšlela jsem nad MUDr. Stretavskou díky pozitivním recenzím, ale nikde jsem nenašla žádné podrobnosti (ordinační dobu,..) :nevim:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4828
22.1.22 04:26
@Thorn48 píše:
Přemýšlela jsem nad MUDr. Stretavskou díky pozitivním recenzím, ale nikde jsem nenašla žádné podrobnosti (ordinační dobu,..) :nevim:

a muzes si zajit rovnou i na ocni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
22.1.22 05:36
@Žakr píše:
Hm zase nejaka gádžovka 8) :D :lol: :mrgreen: :lol: :dance:

Boze, ty jsi ale zla a nechutna zenska. Devce zlate, moc bych se druhym nevysmivala a nedelala ramena, protoze, jak tak koukam, po okoli, tak si vsimam, ze takovi, co se v určitých situacich vysmivali druhym a meli z toho dokonce radost, tak je potkalo uplne to same. Asi tam nahore nekdo je😀. Zakladatelko, kasli na nej, pro jedno kviti, slunce nesviti. Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
22.1.22 06:31
@karinka píše:
Boze, ty jsi ale zla a nechutna zenska. Devce zlate, moc bych se druhym nevysmivala a nedelala ramena, protoze, jak tak koukam, po okoli, tak si vsimam, ze takovi, co se v určitých situacich vysmivali druhym a meli z toho dokonce radost, tak je potkalo uplne to same. Asi tam nahore nekdo je😀. Zakladatelko, kasli na nej, pro jedno kviti, slunce nesviti. Drz se

Zakladatelka má už nějaké ty čtyři roky jasno! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.1.22 10:05
@Betty MacDonald píše:
8o

To je naprosto výstižná reakce, až jsem si prskla na klávesnici :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42799
22.1.22 10:56
@karinka píše:
Boze, ty jsi ale zla a nechutna zenska. Devce zlate, moc bych se druhym nevysmivala a nedelala ramena, protoze, jak tak koukam, po okoli, tak si vsimam, ze takovi, co se v určitých situacich vysmivali druhym a meli z toho dokonce radost, tak je potkalo uplne to same. Asi tam nahore nekdo je😀. Zakladatelko, kasli na nej, pro jedno kviti, slunce nesviti. Drz se

Na dobré rady není nikdy pozdě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria