Krvácení u prvního sexu

Anonymní
7.11.18 16:43

Krvácení u prvního sexu

Dobrý den, chtěla bych se vás na něco zeptat.
Chtěla bych se poprvé vyspat se svým přítelem, ale chtěla bych vědět, jestli u prvního sexu holky hodně krváceji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.11.18 16:48

Já třeba vůbec, což mě překvapilo. Ze začátku byl divný tlak, pak to štíplo jako injekce a bylo pak už vše v klidu. (Anonym kvůli rodiny)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 16:53

Ne, ani me nic nebolelo. Byl to úplně normální a dokonce super sex.

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
7.11.18 16:57

To je hrozne individualni :nevim: ja treba nekrvacela vubec,kamaradka zacala hodne krvacet az asi hodinu po a dalsi kamaradka krvacela uz u toho styku,proste to nikdo dopredu nevi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 17:00

Já krvácela opravdu hodně a ještě pár dnů po. Bolest jak prase, ale bylo to s tím pravým :srdce: , tak na to vzpomínám v dobrém :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 17:11

Já jsem krvacela, ale jen trochu. Přítel to poznal, nevěděl že jsem panna :oops: ale první sex teda nic moc, nějak jsem nechápala co na tom všichni vidí :lol: no zjistila jsem to až potom :mrgreen: přeju hodně štěstí :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 17:22

Ja taky nekrvacela ani nic.. Jsem asi nikdy panna nebyla nebo co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 17:25

Taky bez krvácení, ale určitě jsem si to neužila. Bolelo to. Mohla by jsi být poprvé zklamaná, ale neboj. Za dalších pár pokusů už nic bolet nebude a bude to super :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.18 19:49

já sem nekrvacela vůbec ,což sem ani necekala a bolelo me to jen asi 2 minuty ze začátku

• Citovat
  • Upravit
1326
8.12.18 06:00

Jak která…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 10:19

My jsme to zkoušeli s ještě ne úplně ztopořeným,dostal se dovnitř a pak byl normální klasický sex. Krvácela jsem jen malinko. Další den též tak. A po pár dnech jsme spolu byli zas,už jsme si pozor nedávali a šli do toho naplno,a víc jsem krvácela až potom. Předtím to asi jen natrhnul. Bolest si nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.18 10:21

Já nekrvácela vůbec a dokonce mě to ani trochu nebolelo, naopak jsem si to užila víc, než bych poprvé pokládala za možné. Ale přítel byl už zkušený a hooodně šikovný. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.19 21:21

Krvácení

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli u prvního sexu se krvácí přímo při nem nebo až po něm nebo kdy proste :D a jak jste to měli silné. Hlavně kvůli ušpinění prostěradla a tak. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
31.5.19 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli u prvního sexu se krvácí přímo při nem nebo až po něm nebo kdy proste :D a jak jste to měli silné. Hlavně kvůli ušpinění prostěradla a tak. Dekuji

Krvacet vubec nemusis ;)

• Citovat
  • Upravit
16996
31.5.19 21:25
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli u prvního sexu se krvácí přímo při nem nebo až po něm nebo kdy proste :D a jak jste to měli silné. Hlavně kvůli ušpinění prostěradla a tak. Dekuji

Ahoj,

je to individuální. Někdo vubec nekrvácí, někdo zašpiní a jiná krvácí jako při menstruaci :nevim: většinou je to při sexu, že muže být i krvavý kondom (prosím, použíj kondom), jindy se krev muže dostavit i později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí