Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já třeba vůbec, což mě překvapilo. Ze začátku byl divný tlak, pak to štíplo jako injekce a bylo pak už vše v klidu. (Anonym kvůli rodiny)
Ne, ani me nic nebolelo. Byl to úplně normální a dokonce super sex.
To je hrozne individualni
ja treba nekrvacela vubec,kamaradka zacala hodne krvacet az asi hodinu po a dalsi kamaradka krvacela uz u toho styku,proste to nikdo dopredu nevi ![]()
Já krvácela opravdu hodně a ještě pár dnů po. Bolest jak prase, ale bylo to s tím pravým
, tak na to vzpomínám v dobrém ![]()
Já jsem krvacela, ale jen trochu. Přítel to poznal, nevěděl že jsem panna
ale první sex teda nic moc, nějak jsem nechápala co na tom všichni vidí
no zjistila jsem to až potom
přeju hodně štěstí ![]()
Ja taky nekrvacela ani nic.. Jsem asi nikdy panna nebyla nebo co ![]()
Taky bez krvácení, ale určitě jsem si to neužila. Bolelo to. Mohla by jsi být poprvé zklamaná, ale neboj. Za dalších pár pokusů už nic bolet nebude a bude to super ![]()
já sem nekrvacela vůbec ,což sem ani necekala a bolelo me to jen asi 2 minuty ze začátku
My jsme to zkoušeli s ještě ne úplně ztopořeným,dostal se dovnitř a pak byl normální klasický sex. Krvácela jsem jen malinko. Další den též tak. A po pár dnech jsme spolu byli zas,už jsme si pozor nedávali a šli do toho naplno,a víc jsem krvácela až potom. Předtím to asi jen natrhnul. Bolest si nepamatuju.
Já nekrvácela vůbec a dokonce mě to ani trochu nebolelo, naopak jsem si to užila víc, než bych poprvé pokládala za možné. Ale přítel byl už zkušený a hooodně šikovný. ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli u prvního sexu se krvácí přímo při nem nebo až po něm nebo kdy proste
a jak jste to měli silné. Hlavně kvůli ušpinění prostěradla a tak. Dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli u prvního sexu se krvácí přímo při nem nebo až po něm nebo kdy prostea jak jste to měli silné. Hlavně kvůli ušpinění prostěradla a tak. Dekuji
Krvacet vubec nemusis ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli u prvního sexu se krvácí přímo při nem nebo až po něm nebo kdy prostea jak jste to měli silné. Hlavně kvůli ušpinění prostěradla a tak. Dekuji
Ahoj,
je to individuální. Někdo vubec nekrvácí, někdo zašpiní a jiná krvácí jako při menstruaci
většinou je to při sexu, že muže být i krvavý kondom (prosím, použíj kondom), jindy se krev muže dostavit i později
…
Dobrý den, chtěla bych se vás na něco zeptat.
Chtěla bych se poprvé vyspat se svým přítelem, ale chtěla bych vědět, jestli u prvního sexu holky hodně krváceji.