Jak přijít k trojce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
29.5.18 13:49
@Anonymní píše:
My jsme vzali známého, vyplynulo to ze situace. Myslela jsem si, že mi bude potom trapně, protože se celkem vídáme-i s jeho ženou a dětmi. Ale je to v pohodě. Myslím, že mít někoho, koho znáš, je mnohem lepší. :kytka:

Na jednu stranu to chápu, to že ho známe, věříme mu a tak, ale na druhou se bojím, že by to mohlo mít následek kdybych ho pak vídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.5.18 14:34
@Detsa píše:
To by mohl být problém. Se známým bych to nedělal, pak se asi mnohé změní. Asi ta erotická seznamka, no. Tam toho hledají plno :think:. Nicméně trojky hledají i lidi na klasických, co jsem často viděl… na erotických to asi pak bude lehčí.

Jak jsem již psal, člověk si nikdy nikým nemůže být jist, maximálně tím gigolem, který to má v popisu práce a měl by tudíž něco umět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 14:41

...

Tak moje zkusenost z pred X let:

• jako ten, kdo se pridal. Seznameni na seznamce, po par dnech osobni schuzka ve trech, uz ke konci bylo jasne, ze se uvidime i v soukromi. Lidsky jsme si sedli, ja s ni jsme si byli sympaticti a s nim jsme si nevadili a byli jsme schopni pokecat. Tam to bylo naprosto ok.
  • jako ten, kdo hledal. To uz byl problem. Znameho jsme riskovat nechteli, takze prisly na radu seznamky. A tam to byl des bes, kdyz vyloucis ty, kteri se nezmuzou na vety o vice nez trech slovech, nereaguji na otazky, neumi respektovat navrzeny postup, kteri zacnou nadavat, kdyz jim do 5 minut neposles jeji „otevrenou“ fotku, tak ti zbyde sem tam nekdo, se kterym se da bavit. Pak rpichazi na radu vzajemne sympatie z fotek a to je dalsi sito. Takze jsme nakonec nenasli.

Potkal jsem tam chlapa, ktery kdysi taky shanel jednoho pro svoji a musel to prokomunikovat cca s 200 chlapy, nez se dostal ke schuzce, ze ktere z toho neco bylo. Ono to tak nejak odpovidat i me zkusenosti - my uz na to pak nemeli cas a naladu.

Anonym S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.18 14:42
@Vmordud píše:
Jak jsem již psal, člověk si nikdy nikým nemůže být jist, maximálně tím gigolem, který to má v popisu práce a měl by tudíž něco umět :mrgreen:

U Gigola bych si nebyl jist tim zdravim :)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.5.18 14:42
@Vmordud píše:
Ahoj, chceme s přítelkyní trojku, oba s ní souhlasíme. Jde o dalšího chlapa k nám, vše máme vyřešené, ale…nechceme někoho známého, protože to by mohl být problém a zároveň najít cizího, aby seděl a byl zdravý také není nejjednodušší. Máte zkušenosti? Radu kde najít? Popřípadě nějaký profesionální služby?Děkuji za odpovědi k tématu :D ;)

Zkusila bych amateri.cz nebo se třeba odsud nějaký muž najde. Z jakého jste regionu?

Nikoho známého bych taky do trojky nebrala, to nevěští nic dobrého.

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
29.5.18 17:13
@Vmordud píše:
Ahoj, chceme s přítelkyní trojku, oba s ní souhlasíme. Jde o dalšího chlapa k nám, vše máme vyřešené, ale…nechceme někoho známého, protože to by mohl být problém a zároveň najít cizího, aby seděl a byl zdravý také není nejjednodušší. Máte zkušenosti? Radu kde najít? Popřípadě nějaký profesionální služby?Děkuji za odpovědi k tématu :D ;)

Pokud nenalákáte nějakého známeho/kamaráda, či tak nějak, tak jedině zkusit amateri.cz nebo zakulisi.cz. Na těhle webech se najde spousta lidí, která hledá někoho jako vy.

• Citovat
  • Upravit
133
29.5.18 20:11

Hele fakt mě pobavilo, že gigolo vám nejspíš hned sedne, bude zdravý a ještě mu za tuto „jistotu“ zaplatíte :-D

Přítel ať to navrhne u piva někomu z vytipovaných z širšího kruhu známých/kamarádů/kolegů - nemyslím těch důležitých životních, co bydlej přes ulici, většina lidí má na FB 200-300 přátel, které zná vesměs osobně… Za zeptání nic nedáš a líná huba - holé neštěstí.

Až nevyjde tohle tak dejte/odpovězte na inzerát, tam máte tak 0,5% šanci na úspěch :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.18 12:35
@Annne
@char-less píše:
Hele fakt mě pobavilo, že gigolo vám nejspíš hned sedne, bude zdravý a ještě mu za tuto „jistotu“ zaplatíte :-D

Přítel ať to navrhne u piva někomu z vytipovaných z širšího kruhu známých/kamarádů/kolegů - nemyslím těch důležitých životních, co bydlej přes ulici, většina lidí má na FB 200-300 přátel, které zná vesměs osobně… Za zeptání nic nedáš a líná huba - holé neštěstí.

Až nevyjde tohle tak dejte/odpovězte na inzerát, tam máte tak 0,5% šanci na úspěch :-D

Šlo mi spíš o náhled a názor, a zkušenosti a rady co by mohlo být nejlepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.18 12:37
@char-less píše:

Až nevyjde tohle tak dejte/odpovězte na inzerát, tam máte tak 0,5% šanci na úspěch :-D

Nemyslel sem hned, samo sebou nejdřív schůzka co se týká sympatií atd…Někoho známého bych našel, to by problém nebyl, ale spíš zda by mi to pak náhodou nepřipomínalo ten akt každé setkání, nedej bože kdyby to nedopadlo úspěchem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.5.18 20:15

@Vmordud Ano to je pravda :-D, myslím že cílová skupina je jasná, ale určitě na něco narazíte. Vážně nikde žádné profi stránky? Teď mě napadlo co třeba na stránkách s erotickými filmy? :-) třeba by tam něco takového mohlo být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.18 22:09
@beruska777 píše:
@Vmordud Ano to je pravda :-D, myslím že cílová skupina je jasná, ale určitě na něco narazíte. Vážně nikde žádné profi stránky? Teď mě napadlo co třeba na stránkách s erotickými filmy? :-) třeba by tam něco takového mohlo být. :nevim:

No jsou ale vesměs jen pro ženy a ne pro páry :,( Na takových stránkách se dá maximálně nakoukat co by člověk rád zkusil :jazyk: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.6.18 23:35

@Vmordud Tak to už jsem asi už vyčerpala všechny svoje nápady :-), tak pak jedině někoho známého, ale to nechcete, ale já se nedivím, taky bych nechtěla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.6.18 10:52
@Vmordud píše:
Jak jsem již psal, člověk si nikdy nikým nemůže být jist, maximálně tím gigolem, který to má v popisu práce a měl by tudíž něco umět :mrgreen:

Hlavne aby to neumel lepe nez ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.6.18 17:02

Amateri.cz ale bacha no, aby te potom jeste chtela a na tebe nezbylo jenom toceni rucnikem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
11.6.18 17:14
@Detsa píše:
To by mohl být problém. Se známým bych to nedělal, pak se asi mnohé změní. Asi ta erotická seznamka, no. Tam toho hledají plno :think:. Nicméně trojky hledají i lidi na klasických, co jsem často viděl… na erotických to asi pak bude lehčí.

Přesně tak, chce to anonymního člověka z davu, pokud to bude se známým, může to poškodit vztah. Určitě erotická seznamka. Já jsem na vozíku a po obrně, takže se o mě ženy moc nervou, a nedávno sem dostal nabídku z Amatérů, bylo to od manžela, měl neuvěřitelně atraktivní ženu a jeho skutečně vzrušovalo, když mu ženu klátil cizí muž. Odmítl jsem - oni z Prahy, já z Vysočiny a asi bych to obtížně vysvětloval rodičům. Ale bylo by to fajn, mně je 35, jsem panic, spojili by zábavu s dobrým skutkem, naposledy se prý milovala s vdovcem, který byl osamělý a opuštěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí