Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sluníčkoi co to znamena male chybky? U kocaru z druhe ruky nemuzes ocekavat, ze bude jako novy. Taky je otazka, za kolik jsi je koupila (resp. jestli vady byly zohlednene v cene) a jestli byly v inzeratu zminovane. Jinak prodej tak, jak jsi koupila - pres bazary, facebookove bazarkove skupiny apod. Ale z me zkusenosti to nema moc smysl, lidi tady chteji bezvadne veci nejlepe zadarmo a s dovazkou az domu. Nebo muzes darovat, nekam do azylaku treba. Drive bravali v Detske nemocnici, ale ted uz ne, pry maji jich dost.
@Anitramm píše:
A na co jsi kupovala „několik“ kočárků po bazarech?
Nemohla jsem si vybrat
@sluníčkoi píše:
Nemohla jsem si vybrat
Taky jsem vystřídala několik kočárků, ale vždycky koupím druhý a ten první prodám. A dokud ho neprodám, další nekupuju. Nakoupit jich hned několik, je nerozum. Můžeš je prodávat roky.....
@Janli píše:
Taky jsem vystřídala několik kočárků, ale vždycky koupím druhý a ten první prodám. A dokud ho neprodám, další nekupuju. Nakoupit jich hned několik, je nerozum. Můžeš je prodávat roky.....
To uz vim taky ptodavam tri ctvrtej je suprovej za vsechny jsem dala 3000 snad je prodam doma mi nejak nevadi jsem hold.b to uz vim
Proč jsi kupovala několik kocaru? Ještě ke všemu s vadama. Prodej stejně, jako jsi koupila. Bazar, facebook, viděla jsem i inzeráty na dětském cvičení, na hřišti. Nebo se poptat známých. Ale vady musíš zohlednit v ceně. Sama teď hledám bazarovy kočár a co jsou lidí občas schopni za něj chtít, to je neuvěřitelný.
Zase je přes bazary prodej. Použité kočárky opravdu nikdo nevykupuje…