Jak rozumně odejít od manžela???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.10.22 22:42

Ono možná kdyby si ty rádoby moralistky tady někdy zkusily žít s takovým chlapem třeba by je ty kecy přešly. Fakt není normální vysvětlovat a třepat se ikdyž se člověk zdrží jen v obchodě. To se pak bojí vůbec přejít práh a ještě proběhne zhodnocení obsahu nákupu v poměru velikost nákupu/časová vytíženost/cena.,,kde jsi byla, tohle jsi nemohla nakupovat tak dlouho, tak co zaš*kala jsis"?
V tomhle by žít nechtěl nikdo.
A když není možnost odejít holt se to musí vydržet. Pak příjde někdo kdo se k vám chová hezky.
Vím, že to není řešení, ale stalo se a vytrestal mě už dost si myslím. Řešení je odejít, ale mnohdy to prostě není tak jednoduché a proto to tady řeším, chtěla jsem rady, zkušenosti a ne další nadávky. Těch mám doma dost.

• Citovat
  • Upravit
15332
13.10.22 22:44
@Anonymní píše:
Ono možná kdyby si ty rádoby moralistky tady někdy zkusily žít s takovým chlapem třeba by je ty kecy přešly. Fakt není normální vysvětlovat a třepat se ikdyž se člověk zdrží jen v obchodě. To se pak bojí vůbec přejít práh a ještě proběhne zhodnocení obsahu nákupu v poměru velikost nákupu/časová vytíženost/cena.,,kde jsi byla, tohle jsi nemohla nakupovat tak dlouho, tak co zaš*kala jsis"?
V tomhle by žít nechtěl nikdo.
A když není možnost odejít holt se to musí vydržet. Pak příjde někdo kdo se k vám chová hezky.
Vím, že to není řešení, ale stalo se a vytrestal mě už dost si myslím. Řešení je odejít, ale mnohdy to prostě není tak jednoduché a proto to tady řeším, chtěla jsem rady, zkušenosti a ne další nadávky. Těch mám doma dost.

Tady moralistky řeší hlavne to, ze ty jsi si s tim chlapem udělala děti, protože jim by se to nestalo. Aby žily s nekym takovym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24947
13.10.22 22:46

Obvykle s Karkarkou souhlasím, i když ona to píše tedy velmi drsně a bez obalu..
ANO - myslím, že vina je, zakladatelko, hlavně na tvé straně, do toho slova ti nadával z jistého důvodu, udělala sis s ním další dítě, ale v nevěrách jsi pak pokračovala
přijde ti to OK?
Já chápu fakt vše.. v životě se dějí roztodivnosti
ALE vy dva jste měli být od sebe už dávno
nejhůř jsou na tom VAŠE DĚTI!!! žijí totiž v patologické domácnosti, neukazujete jim Lásku, žádné dobré vzory! je to pro ně dost zlé, takže už kvůli NIM to ukončete!
Postup rozvodu je jedno kliknutí na googlu, prostě podej žádost, jdi na ospod, dohodněte se na rozdělení sjm a péči
nejste první ani poslední a bude to pořád lepší, než v tomhle žít s malými dětmi, kterým předáváte VZORY..
neodsuzuju tě, prostě nejsi šťastná a hledáš a hledáš… Jenže hledáš podvozkem a tvůj manžel o tom ví a je nas-raný samozřejmě obrovsky a pak se v téhle atmošce odvíjí celý váš život :(
Hele, nikdo nežijeme v růžovém obláčku, taky dělám v životě obr-kompromisy, ALE nikdy bych nedovolila, aby moje děti žily v nějaké Nelásce, v tom, že si nedáme pusu, neobjememe se ( a občas nám pohrdlivě pubertálně řeknou něco jako "nooo, my jsme vás zase zaslechly.. " 8) ) ale furt lepší, než žít s rodiči, kde táta mámě nadává do kur-ev :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
13.10.22 22:47
@Anonymní píše:
@Serpentini nauč se číst, píšu, že jsem před 10 lety jela jakoby za kamarádkou. To,,jakoby" bylo myšleno, že jsem nejela za kamarádkou, ale za někým jiným, ale mu jsem řekla, že jedu za kamarádkou. A nejela jsem si za dotyčným vrznout, šli jsme na pivo a zvrtlo se to. A on mě sledoval, protože už tehdy byl žárlivec neskutečný. Ale já se tady nebudu pořád jakkoliv obhajovat. Svoji chybu jsem uznala, vím o ní, vím jaké měla následky. Žádné náhody jak píšeš v tom fakt nebyly. A byl to můj první podvod, do té doby jsem mu byla věrná, takže jo byla to jednorázovka.

No tvoje myšlenky opravdu číst neumím. Jako opravdu nemůžu z „jela jsem jakoby za kamarádkou“ vyčíst, že jsi už předem měla dohodnutou schůzku s jiným chlapem, na kterou tě tvůj starej sledoval, protože tušil, že se s tím chlapem vyspíš, což se taky stalo, takže starej tušil dobře. Tak se ti předem omlouvám, že nešlo o náhodu. To samozřejmě vše mění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.10.22 22:48

Hulváti jsou na kazdem kroku. Doba je rychla a chlapi maji krizi. V Íránu se proti patriarchátu bouří davy. Chlapi maji machismus v krvi a v genech. Někteří svou sílu zneužívají a zjednavaji si u svych žen poslušnost nevybiravym chováním. Jsou to Mach Na tyhle chlapy plati pouze tvrda ignorace a mit vlastni zdroje.

Příspěvek upraven 13.10.22 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 22:49

No jo jim by se to nestalo. On neměl na čele napsané,,jsem žárlivec a magor". Paradoxně nejvíc žárlit začal když se narodilo první dítě a já byla na mateřské a on celé dny v práci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15332
13.10.22 23:00
@Anonymní píše:
No jo jim by se to nestalo. On neměl na čele napsané,,jsem žárlivec a magor". Paradoxně nejvíc žárlit začal když se narodilo první dítě a já byla na mateřské a on celé dny v práci :nevim:

Jj ale ony by hned odešly a už si s nim nedělaly to druhe dítě. To si měla mit přeci koule a rozum :lol: … Ony ale ví kulovy jak to s tebou umi ten chlap manipulativně koulet. Jak te ma v šachu. Kolikrat mas sebevědomí na bodu mrazu a větama typu, Kdo by te chtel!,, nekolik let tvrde pracuje abys to sebevědomí neměla a nakonec mu jeste člověk uvěří kdyz metodou cukru a biče vytvaŕí to domácí štěstí.. Ženska kdyz se zamiluje, tak by tomu svymu dala vsechno a nlavne sebe a za kousek pozornosti a lásky vy šla světa kraj a ti hajzlove to moc dobre vědí. No u nas to dopadlo tak, že jsem se prestala schovávat v koutě a couvat. Mam svoje prachy a nedam mu z nich ani petnik.Kdyz ma svoje dny a chova se jako hovado, tak se s nim nebavim a tvrde ho ignoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.10.22 23:04
@Anonymní píše:
No jo jim by se to nestalo. On neměl na čele napsané,,jsem žárlivec a magor". Paradoxně nejvíc žárlit začal když se narodilo první dítě a já byla na mateřské a on celé dny v práci :nevim:

Na mateřske se hodne věci změní. Statisticky je dokázáno, ze nejvíce rozvodu je tesne po mateřských kdy je chlap rozmazlenej, žena začína chodit do zaměstnaní a chlap nehne doma prstem, protože je zvyklej ze žena to vsechno udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24947
13.10.22 23:10

@Královna Kosmíru hele, samozřejmě máme každá svůj díl pravdy.. i ty…
ALE to, že někdo odsoudí Opakované nevěry přece není žádné Moralizování!
Například Já jsem ta úplně poslední, která by mohla a měla kázat..
můj život byl velmi (až extrémně velmi) pestrý.. ale tak holt jsem byla pár let single, mladá, atraktivní.. tak jsem si to užila ;)
ne, že bych pár akcí nevzala zpět, holt co se stalo, to se stalo
ALE nebyly v tom sakra děti!!!

Chápeš ten rozdíl!? Ať si fakt dělá každý co chce a spí s kým chce, pokud není zodpovědný za Děti!
Ale pokud si je zplodil/resp. v té rodině jsou, tak už nejde „jen tak“ jet za kámoškou a zaš-ukat si za prvním rohem..
v tom jsme snad ve shodě? Nebo ne? On je to opravdu Nebetyčný rozdíl!
Zjm. v těch konečných následcích pro celou rodinu - Nejen pro jednotlivce

Příspěvek upraven 13.10.22 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.10.22 23:10

Jeste jedna rada od profesionalni feministicke vysíračky 1. Kategorie : Bud vždy napřed. Kazdy krok si promýšlej. Nejvic ho bude dráždit tvoje naprostá dokonalost. Vzdelavej se a pracuj na sobě. Zadny ezo atd. Uč se jazyky, chod cvicit, do sboru a bud celkově oblíbená :mrgreen:, myho staryho vyloženě vytáčí.. Kdyz se mi nadměrné daří ve všech směrech. Ale vychutna si kazdou minutu kdyz jsem v nesnázích, ale snazim se nebýt..

Příspěvek upraven 13.10.22 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 23:11

,,kdo by tě chtěl" věta, kterou slyším pořád. A ještě dodá,,jo, na šuk každý, leda na to jsi dobrá, ale uvědom si, že milovat tě můžu jen já".
Já už ho taky občas dokážu ignorovat.
Nejvíc ho nasere když mu nezvedám telefon, tak jsem mu je přestala zvedat :lol:

• Citovat
  • Upravit
15332
13.10.22 23:11
@Lucy75 píše:
@Královna Kosmíru hele, samozřejmě máme každá svůj díl pravdy.. i ty…
ALE to, že někdo odsoudí Opakované nevěry přece není žádné Moralizování! Například Já jsem ta úplně poslední, která by mohla a měla kázat.. můj život byl velmi (až extrémně velmi) pestrý.. ale tak holt jsem byla pár let single, mladá, atraktivní.. tak jsem si to užila ;)
ne, že bych pár akcí nevzala zpět, co se stalo, to se stalo
ALE nebyly v tom sakra děti!!!Chápeš ten rozdíl!? Ať si fakt dělá co chce a spí s kým chce, pokud není zodpovědný za Děti!
Ale pokud si je zplodil/resp. v té rodině jsou, tak už nejde „jen tak“ jet za kámoškou a zaš-ukat si za prvním rohem..
v tom jsme snad ve shodě? Nebo ne? On je to opravdu Nebetyčný rozdíl!

Co maji děti společného se sexuálním životem sve matky? 8o Co blbneš. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.10.22 23:13
@Anonymní píše: ,,kdo by tě chtěl" věta, kterou slyším pořád. A ještě dodá,,jo, na šuk každý, leda na to jsi dobrá, ale uvědom si, že milovat tě můžu jen já".
Já už ho taky občas dokážu ignorovat.
Nejvíc ho nasere když mu nezvedám telefon, tak jsem mu je přestala zvedat :lol:

Ma komplexy 8).. Ja mam po ruce sluchatka, při podobných proslovech si je davam do uši..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
13.10.22 23:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24947
13.10.22 23:17

@Královna Kosmíru vůbec neblbnu..
pokud je má a ohrožuje svou nevěrou fungování celé rodiny (což se zde děje), tak ANO, má v takovém případě její sexuální život pak vliv na úplně všechno, zjm. na to, co se stane s jejími dětmi, že bude rozvod, budou se např. stěhovat, měnit školu apod.
Takové nevěry už by si člověk měl sakra dobře rozmyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí