Jak rozumně odejít od manžela???

Anonymní
13.10.22 18:06

Jak rozumně odejít od manžela???

Ahoj holky,
s manželem máme dlouhodobě vleklou krizi a já už jsem na 99% rozhodnutá od něj odejít.
Věc se má tak, že jsem ho 10let zpět jednorázově podvedla, on to zjistil hned ten den(jela jsem jakoby za kamarádkou a on mě sledoval). Od té doby mi dělal hotové peklo kdy mi neustále nadával do ku*ev, třeba i v obchoďáku na nákupu. Že jsem kurva a všichni na mě proto koukají a on vedle mě odmítá jít atd.to jen 1 příklad.
Na dovolených vždy hned první večer peklo například kvůli číšníka a táhlo se to celý pobyt.
Já pak nastoupila po mateřské do práce a vše se ještě zhoršilo. No, dopadlo to tak, že jse mi v životě objevil muž, který na mě byl hodný a podlehla jsem. Trvalo to 2 měsíce, manžel to zjistil, já chtěla odejít, ale ukecal mě ať zůstanu. Zůstala jsem kvůli dětem, nic jiného mě u něj nedrželo a ani nedrží. Uplynuly skoro 4 roky od téhle události a je to pořád stejné. Pořád mi nadává, vyhazuje mě z domu, jsem nejhorší na světě atd. Hlavně když se opije, druhý den se omlouvá.
Vím, že nesu svou vinu a to nemalou, ale už takhle dál žít nechci.
Děti mají 12 a 8 let.
Problém je ten, že bych se stěhovala zpět do svého rodného města a děti chcou zůstat na vesnici odkuď pochází.
Vůbec nevím jak to tedy udělat. Bez nich nepůjdu, ale to mám dál trpět v manželství, které mě ničí?
Taky bych potřebovala poradit jak se řeší situace kdy každý rodič bydlí v jiném městě, to mají děti dvě školy?
Vůbec nevím jak a kde začít, vím jen, že to hrozně moc chci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Badboda
13.10.22 18:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
s manželem máme dlouhodobě vleklou krizi a já už jsem na 99% rozhodnutá od něj odejít.
Věc se má tak, že jsem ho 10let zpět jednorázově podvedla, on to zjistil hned ten den(jela jsem jakoby za kamarádkou a on mě sledoval). Od té doby mi dělal hotové peklo kdy mi neustále nadával do ku*ev, třeba i v obchoďáku na nákupu. Že jsem kurva a všichni na mě proto koukají a on vedle mě odmítá jít atd.to jen 1 příklad.
Na dovolených vždy hned první večer peklo například kvůli číšníka a táhlo se to celý pobyt.
Já pak nastoupila po mateřské do práce a vše se ještě zhoršilo. No, dopadlo to tak, že jse mi v životě objevil muž, který na mě byl hodný a podlehla jsem. Trvalo to 2 měsíce, manžel to zjistil, já chtěla odejít, ale ukecal mě ať zůstanu. Zůstala jsem kvůli dětem, nic jiného mě u něj nedrželo a ani nedrží. Uplynuly skoro 4 roky od téhle události a je to pořád stejné. Pořád mi nadává, vyhazuje mě z domu, jsem nejhorší na světě atd. Hlavně když se opije, druhý den se omlouvá.
Vím, že nesu svou vinu a to nemalou, ale už takhle dál žít nechci.
Děti mají 12 a 8 let.
Problém je ten, že bych se stěhovala zpět do svého rodného města a děti chcou zůstat na vesnici odkuď pochází.
Vůbec nevím jak to tedy udělat. Bez nich nepůjdu, ale to mám dál trpět v manželství, které mě ničí?
Taky bych potřebovala poradit jak se řeší situace kdy každý rodič bydlí v jiném městě, to mají děti dvě školy?
Vůbec nevím jak a kde začít, vím jen, že to hrozně moc chci.

Tak trpěla jsi to 10 let to jeho chování, i potom jak se k tobě choval sis s ním pořídila druhé dítě, co tě najednou vybudilo ke změně? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.22 18:18

Druhé dítě jsem si s ním pořídila, protože jsem naivně myslela, že se změní :roll:
Vím, ale byla jsem hodně mladá a hodně, hodně naivní.
Ke změně mě vybudilo to, že už to asi z mé strany přeteklo. Čím jsem starší tím více si uvědomuju, že takhle život prožít nechci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
684
13.10.22 18:22

Proč musíš do svýho rodnýho města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 18:24

Protože široko daleko neseženu podnájem. A mé rodné město je nejblíž mé práci ve které hodlám zůstat.

• Citovat
  • Upravit
Badboda
13.10.22 18:27
@Anonymní píše:
Druhé dítě jsem si s ním pořídila, protože jsem naivně myslela, že se změní :roll:
Vím, ale byla jsem hodně mladá a hodně, hodně naivní.
Ke změně mě vybudilo to, že už to asi z mé strany přeteklo. Čím jsem starší tím více si uvědomuju, že takhle život prožít nechci :nevim:

Jak funguje tě v domácnosti? Předpokládám, že jsi jedna z těch co dělá vše…prostě bych mu přestala dělat servis, hotovo. A když by se ptal, řekla bych mu, že to budu dělat až se ke mně bude chovat slušně. Ale to jsem já, takhle bych začala. Být odměřená, někdy to chlapa nakopne se snažit. Pokud je to ale buran neschopný změny, odešla bych hned, máš nějaké našetřené peníze?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.22 18:33

S tím servisem jsem přestala po nástupu do práce, do té doby byl vydržovaný jak mimino. Mám to na talíři, jak jsem se změnila a už se o něj tak nestarám. Pomlouvá mě i u tchýně jak jse hrozná a zase nemá chudák oběd :nevim:
Vařím víkendy kdy jsou děti doma, jinak jen občas.
Odměřená jsem řekla bych už až až.
Neplatí to na něj, my už jsme jako dva spolubydlící. Peníze nějaké mám, ale moc to není.

• Citovat
  • Upravit
21311
13.10.22 18:34
@Anonymní píše:
Protože široko daleko neseženu podnájem. A mé rodné město je nejblíž mé práci ve které hodlám zůstat.

A bude problém nechat děti u nej? Pokud je pro ne důležité místo bydliště? Jsou uz celkem velké, co je nechat primárně tam a brát si je třeba na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 18:40

Problém by to prakticky nebyl o děti se stará ukázkově. Ale já bych to asi nesnesla být jen,,víkendová" matka.

• Citovat
  • Upravit
21311
13.10.22 18:44
@Anonymní píše:
Problém by to prakticky nebyl o děti se stará ukázkově. Ale já bych to asi nesnesla být jen,,víkendová" matka.

Nemusí to byt přece trvalé, třeba i děti upřednostní tvoji společnost, az se to vse usadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
13.10.22 18:45

Tak si to vyžer. Jestli chces odejít, jdi, ale bez dětí.

Edit admin: příspěvek upraven pro urážky a vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4591
13.10.22 18:48

Chlapek se o deti postarat umi, takze problem je asi jen to titulovani “ku/rva” na verejnosti. Zkus se s nim domluvit, at ti. v obchode rika “pani, co me nekolkrat podvedla” misto toho a vsechno bude cajk :palec:

Edit admin: příspěvek upraven pro vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
13.10.22 18:48

No s tebou to bude asi taky dost těžký. Ty chceš hrozně moc a ty bys nesnesla…
Teď sis teda usmyslela, že chceš žít jinak…ale co ty děti? Ony jsou doma tam kde jsou, samy si řekly, kde chtějí zůstat, ale ty to odmítáš respektovat, protože bys nesnesla být víkendová matka…
Dětí mi je líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33756
13.10.22 18:49
@karkarka píše:
Jsi ku. rva tak si to vyžer. Jestli chces odejít, jdi, ale bez dětí.

Ty jo, tak tohle je celkem přehnaný ne? Ona ho podvedla, jo, hnus, ale tak už to s ní mohl ukončit tenkrát a ne si s ní pořídit druhé dítě a nadávat jí do ku@Ev na nákupu. Tak co si má vyžrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.10.22 18:51
@Anonymní píše:
Problém by to prakticky nebyl o děti se stará ukázkově. Ale já bych to asi nesnesla být jen,,víkendová" matka.

Tady ale nejde o Tebe, jde o děti.

A od dvanácti si mohou říct, u koho chtějí být a rozhodně bych je netrhala, tak je nechat spolu.

Respektovat jejich přání, že chtějí bydlet u otce, jsou to taky lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí