Jak rozvíjet ženskost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
11.7.19 14:40
@Mango_Lassi píše:
Dáma pokud chce a jestli vůbec chce. Jinak v pořádku :lol:
:mrgreen:
Ale pokud zena nebude dama, tak nebude zenska…pro mne je dama a zenstvi tak nejak prepojene, alespon to, co ja chapu pod tim, byt dama.
  • Citovat
  • Upravit
My Melody
11.7.19 14:42
@DustInTheWind píše:
Teď ještě kde hledat chlapa, který by chtěl mít něco takového doma. :think:

Takovych je nejvic, co tohle chteji :)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.7.19 14:46
@Mango_Lassi píše:
Chlapů jsou tři perdele. V tom množství se najde všechno

amen :)
Dokonce bych rekla, ze az ctyri perdele.

• Citovat
  • Upravit
1334
11.7.19 14:46
@My Melody píše:
Takovych je nejvic, co tohle chteji :)

Rozhodně, už jsem psal @Mango_Lassi, kde je hledat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.7.19 15:02
@sakota píše:
Sebevedomi. A zbytek je fuk. Jak tu nekdo psal, videt sama sebe jako bohyni/damu/princeznu/dopln. Ja mam kratke vlasy aktualne, vaha 61/163, telo po dvou detech (zadnej ideal) a stejne kdyz chci, dokazu mit smrnc a zaujmout vetsinu chlapu. Desentni liceni, spravny pohled a usmev a opravdu sebevnimani. A pro me osobne k tomu patri i umeni koketerie, ale to je uz je vec nazoru.

JJ, to je vec nazoru, ja vubec nekoketuju, neflirtuju, nebylo by to prirozene, ani spontanni. S ostatnim souhlas.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.7.19 15:10
@DustInTheWind píše:
Rozhodně, už jsem psal @Mango_Lassi, kde je hledat. ;)

My je nemusime hledat, my je mame doma :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10425
11.7.19 15:34

@My Melody jojo, ja si naopak nedokazu predstavit sebe samu bez aspon velmi lehkeho flirtovani, je to pro me stejne prirozene jako dychat a jakakoliv interakce bez toho by z me strany byla hrozne prkenna a neprirozena. Ale kazda jsme v tomhle jina, o tom zadna. :) A jak uz tu nekdo psal, hlavne, kdyz jsme tak se sbeou spokojene. To je nejvic pritazlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.7.19 16:04
@sakota píše:
@My Melody jojo, ja si naopak nedokazu predstavit sebe samu bez aspon velmi lehkeho flirtovani, je to pro me stejne prirozene jako dychat a jakakoliv interakce bez toho by z me strany byla hrozne prkenna a neprirozena. Ale kazda jsme v tomhle jina, o tom zadna. :) A jak uz tu nekdo psal, hlavne, kdyz jsme tak se sbeou spokojene. To je nejvic pritazlive.

A jak flirtujes? Mne to zajima ciste vedecky :D, jak zeny flirtuji.
Protoze ja jsem asi nikdy v zivote neflirtovala, pro mne by zase flirt byl neprirozenej a prkennej. Muj prirozeny spusob komunikace s chlapmi, ( ale vlastne i se zenami celkove) je byt uprimne mila a spontanne potrestena a kupodivu to funguje. :D

• Citovat
  • Upravit
10425
11.7.19 16:09

@My Melody ja jsem taky spontanni, ale proste automaticky v reci pouzivam treba dvojsmysly, myslim, ze vetsina mych usmevu a pohledu smerem k libovolnym chlapum je takova hrava, jsem prirozene kontaktni - treba i do kamaradu stoucham, na uvianou objimam, z legrace placnu a tak a vubec nad tim nepremyslim (pokud teda nevim, ze to dotycnemu vadi, pak to samozrejme nedelam). Takova neustala koketerie, alespon okoli to tak hodnoti. Ja to nedelam nijak zamerne, proste to je muj prirozeny zpusob komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107394
11.7.19 16:17
@sakota píše:
@My Melody ja jsem taky spontanni, ale proste automaticky v reci pouzivam treba dvojsmysly, myslim, ze vetsina mych usmevu a pohledu smerem k libovolnym chlapum je takova hrava, jsem prirozene kontaktni - treba i do kamaradu stoucham, na uvianou objimam, z legrace placnu a tak a vubec nad tim nepremyslim (pokud teda nevim, ze to dotycnemu vadi, pak to samozrejme nedelam). Takova neustala koketerie, alespon okoli to tak hodnoti. Ja to nedelam nijak zamerne, proste to je muj prirozeny zpusob komunikace.

z toho musí mít radost hlavně partnerky těch chlapů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.7.19 16:20
@sakota píše:

Uz asi rozumim jak to delas :). Diky za ilustraci.

• Citovat
  • Upravit
10425
11.7.19 16:20

@Venetia hmmm, to je dobra poznamka. Ale kdyz nad tim tak premyslim, tak se malokdy vidam s nejakyma parama, vetsina kamaradu, se kteryma se vidame, je single. :D Jinak by to bylo divny, to uznavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.19 16:22

Ks jsem nikdy nikoho nemusela oplacavat a koketovat, aby mě chlapi balili.
A přijde mi to trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107394
11.7.19 16:24
@sakota píše:
@Venetia hmmm, to je dobra poznamka. Ale kdyz nad tim tak premyslim, tak se malokdy vidam s nejakyma parama, vetsina kamaradu, se kteryma se vidame, je single. :D Jinak by to bylo divny, to uznavam.

jen si mně připomněla jednu známou, už má u mně pár vroubků :D ta taky má potřebu při hovoru pořád po někom hmatat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
11.7.19 16:28

@g.sandova Asi neumis cist, ze? Ja to nedelam za zadnym ucelem, nikoho tim nebalim a nic tim nesleduju.. A taky bych to nepotrebovala. Ale prijde mi to normalni a prirozeny, v nekterych kruzich. Samozrejme ne na rodinne veceri, ale treba s kamaradama na bitve u ohne naprosto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová