Jak rychle převychovat dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
7.6.15 23:22
@Katche píše:
RaBR je drsná. Já na to nejsem, já jsem autoritativní typ. Mě vyhovuje třeba Kouzlo 1-2-3. Sice americkej blábol, ale princip je mi blízkej a nutno přiznat, že na velký to platí.

O té se zmiňovali v tom Stop rozmazlování, zaujalo mě to. I když myslím, že počítání používám asi podle nich správně. A opravdu to funguje na oba. Jen mě někdy štve, že tříletá naskakuje až při „počítám do tří“. Je to opravdu tak, že když cítí, že ji nevedu, snaží se vést ona mě. Se synem je to jiné, ale kolem šestého roku začal klackovatět :mrgreen:

@Nik77 píše:
@omites Tak RaBR už je na mě moc. Podle mě je tam velmi tenká hranice mezi tím, kdy je dítě respektující x nevychované… :think:

Podle mě největší problém téhle knihy je, že rodiče zapomínají, že ten název má dvě části. Respektují jako o život, ale je nerespektuje nikdo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
8.6.15 07:34

Ahoj, tak s vychovou mam taky problem, jsem malo dusledna a nekdy povolim a jindy rvu…snazim se na tom pracovat, ale… :oops:
jen jsem chtela poznamku k te kominukaci s nemluvicim ditetem- syn se rozmluvil ve 4 letech, ve 3 letech umel jen tata a brmbrm, na logopedii jej nejdrive zacala ucit jednoduchou znakovku- asi tu miminkovskou/ja to nikdy nesledovala, tak nevim/… syn rychle chapal, takze pak jsme meli i znaky pro jeho oblibena jidla, mista apod…pro nej to byla hra a me to ulehcilo komunikaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí