Jak se vám líbí jméno Bibiana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.6.12 01:12
@boball píše:
Jesli jsi si opravdu jistá, že je to pro tvé mimi pravé. neřeš okolí ;)

máš pravdu, myslím že budeme mít nakonec opravdu Bibianku a Damiana :hug:

• Citovat
  • Upravit
15113
17.6.12 01:15

Sousedka co má Vojtu říkala, ty jo Attila to se mu budou smát a jí řekla, jo budou jen hloupí lidi. Od té doby je v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 01:16
@boball píše:
Sousedka co má Vojtu říkala, ty jo Attila to se mu budou smát a jí řekla, jo budou jen hloupí lidi. Od té doby je v pohodě:-)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
17014
17.6.12 05:42
@Anonymní píše:
tak já bych tak mimi nepojmenovala, ale taky bych si nedovolila to někomu shazovat

přesně tak, naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
17.6.12 06:26

Jmeno se mi nelibi, presto nejsem dement a nerypu, a hlavne nechapu, k cemu takovehle „diskuze“? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
913
17.6.12 06:43

Jméno se mi nelíbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
17.6.12 06:45

Mně se nelíbí, ale spousta jmen se může zezačátku nelíbit a pak si na něj dotyčný „zvykne“. Každé jméno se dá říct hezky i ošklivě. Jestli se líbí vám, tak není co řešit :)

• Citovat
  • Upravit
nevsik
17.6.12 07:44

Mě se samotně jen tak líbí ale osobně bych měla problém s tím že kamarádka má psa „Bibinu“ a to bych asi nedodejchala :mrgreen:

Ale neznat psa s tím jménem tak jo-je nádherné a velmi odlišné, mám takové ráda!

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
17.6.12 07:44

Já mám k němu averzi kvůli mojí 21leté sestřenici :? je šíleně rozmazlený, namyšlený, protivný… spratek :zed:

Když si ji odmyslím tak jméno jako takové se mi líbí :palec:

Na okolí kašli, záleží jen na tom co se líbí tobě/vám :hug:

• Citovat
  • Upravit
70
17.6.12 07:51

Mně osobně se líbí, je hodně originální a neotřelé. Já chtěla odjakživa Sofii, moje mamka vyhrožovala, že holčičce bude říkat Anežko, manžel taky nebyl dvakrát nadšený. Teď máme už 8 měsíců Sofii, pro babičku je to Sofinečka milovaná, pro taťku Sofí a všichni jsme spokojení. Neřešila bych okolí, jestli to jméno pro holčičku cítíš jako to pravé, neřešila bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
17.6.12 07:57

Tak mě se moc nelíbí, ale to je každýho věc. Pokud se líbí tobě, tak bych to neřešila. Spíš bych přihlížela, jak se hodí k příjmení. Stejně tak jak se hodí ke jménu chlapečka. Aby kluk byl např. Pavel a holčička Bibiana, to mi přijde docela ujetý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
17.6.12 07:57

Mě se tohle jméno vůbec nelíbí, ale o to nejde. Nadávka se dá opravdu vymyslet na jakékoliv jméno, já se jmenuji Veronika a mohla bych vyprávět :lol:. Jestli se Ti Bibiana opravdu líbí a manželovi se nebude otvírat kudla v kapse, pokaždé když holčičku osloví jménem, nevidím jediný důvod jméno nedat. Mě byly reakce okolí na nezvyklé jméno pro dceru taky ukradené, všichni si zvykli a teď si jméno pochvalují…

• Citovat
  • Upravit
byron
17.6.12 08:07

Zakladatelko, mně se to jméno také moc nelíbí, ale to je úplně jedno! Pokud se líbí vám, tak ho dejte! A myslím, že dnes s edávají naštěstí i jinájména než Terezka, Annička a Natálka- nechci s enikoho dotknout, ale jen chci říct, že společnost je otevřenější než v našem dětství třeba…

Já jsem nedala jméno, které se mi strašně líbí právě kvůli okolí. Vybrala jsem jiné, krádné, ale tohle jméno je moje :srdce: a dítě další už nikdy mít nebudu, tak mě to trošku mrzí.

Jinak nejhorší věc, jakou můžeš udělat je založit diskuzi na emimi :mrgreen: - Tohle si vážně musíte rozhodnout vy, a představ si, že by ti to tady všichni zkritizovali?

• Citovat
  • Upravit
9868
17.6.12 08:10

No tak pokud se fakt ptáš na náš názor, tak mě se Bibiana nelíbí. mj. taky jsem znala psici Bibinu :mrgreen:
a nelíbí se mi ani Bibča od tý cvoklý spisovatelky a politika :mrgreen:
a dvojčátka Bibiana a Damián mi zní blbě :mrgreen:

ALE jsou to tvoje děti a ty máš jedinečný právo jim dát jména podle svého vlastního uvážení 8)

Btw. já si taky stála na svém, stala se v tom „černou ovcí rodiny“ - našeho prvorozeného jsem nepojmenovala po tatínkovi, tak jak je v jejich rodě zvykem, takže nemáme Milánka ale Vojtu :mrgreen: sice to na mě tchýně zkoušela citovým vydíráním a slzičkama, ale manžel je naštěstí normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.6.12 08:18

Ahoj, mě se nelíbí. Ale je to přece jen tvoje věc a manželova. My máme holky Simonu a Klaru, no a klukovi jsme dali Olivera, nemáme tradiční české příjmení, tak si myslím, že se to hodi, no ale někteří blízcí v rodine to dodnes nemůžou zkousnout a bohužel to komentují i na hlas, což mrzí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí