Jak se vám líbí jméno Bibiana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.6.12 21:48
@Kallkapa píše:
A když se rozhodne dát jméno Bibiana a má tu čtyři strany popsané vesměs tím, že se to jméno nikomu nelíbí, tak jí to mrzet nebude? :think:. Nikomu na světě se nelíbí všechna jména..

Neřekla bych, že se to jméno vesměs nikomu nelíbí…ale tak zakladatelka se na Bibianu ptá, tak očekává reakce, ale na Damiana ne, proto jsem to napsala. Nevím, beru to jen podle sebe.

• Citovat
  • Upravit
14335
17.6.12 21:50

Když řeknu upřímně, tak se mi jméno, vůbec nelíbí a to proto, že se mi zdá hrozně těžké i pro okolí, kteroé bude v rozpacích, jak holčičce říkat a myslím, že s tím bude mít problém - učitelky, spolužáci a tak, ale to je můj názor, každý nech si dá co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.6.12 21:50
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že se to jméno vesměs nikomu nelíbí…ale tak zakladatelka se na Bibianu ptá, tak očekává reakce, ale na Damiana ne, proto jsem to napsala. Nevím, beru to jen podle sebe.

No tak to je ale riziko toho, že zveřejníš jméno.. Stejně tak jako když ho někomu řekneš.. někomu se to líbit bude, někomu né.. to je život a stejně tak to bude i v reálu. Ok beru, zakladatelko jestli si takto citlivá tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 21:56
@kvaček píše:
Když řeknu upřímně, tak se mi jméno, vůbec nelíbí a to proto, že se mi zdá hrozně těžké i pro okolí, kteroé bude v rozpacích, jak holčičce říkat a myslím, že s tím bude mít problém - učitelky, spolužáci a tak, ale to je můj názor, každý nech si dá co chce :)

mě se zase naopak zdá, že je to jméno které má dost tvarů, takže v tomhle naopak já problém nevidím. Jinak se mi jméno líbí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
578
17.6.12 22:02

Je to kontroverzní a musíš se připravit na to, že si vyslechneš tisíc řečí. Jestli ti to za to stojí, jdi do toho! Nesmí tě to ale pak trápit. Známí maj takhle Kiliána, všichni si ťukají na čelo, ale oni ho hrozně chtěli, tak co. A odpověď na otázku: Mně se moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.6.12 22:05

Tak mě přijde, že bud je to Bibijana, pro dospělé a nebo pro malou holku Bibi.. :think: Jinak bych neřekla.
Jako celé jméno, neříkam, že neni originální, ale zkratka jenom Bibi, mi přijde divná..
Ale říkam, je to o vkusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
17.6.12 22:10

No mě se jméno Bibiana líbí a i kráceně Bibi…myslím, že každý jméno je hezký, když se hezky řekne, hlavně je to jen na vás na tobě a tvým manželovi :)… já kdybych měla další holčičku, tak jsem tohle jméno měla v užším výběru… líbí se mi i Liliana, Johanka a Valentýna… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.6.12 22:13

Známá dala Abiegeil - nebo jak se to píše.. ale říká se to Ebigeil nebo tak nějak a tak y z toho byly šoky v okolí, ale pak když se holčička narodila a byla to Ebinka, Ebi, tak to bylo pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
22.6.12 09:25

No, tak pulce se jmeno libi, druhy pulce ne. Pomohlo to zakladatelce k necemu?

• Citovat
  • Upravit
682
22.6.12 09:31

To je slovenské jméno ne? Já osobně nemám ráda jména, která ani nejsou v čr v kalendáři, za mě ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 13:32
@LouLou píše:
No, tak pulce se jmeno libi, druhy pulce ne. Pomohlo to zakladatelce k necemu?

Nešlo mi o to aby mi někdo řekl jméno dej nebo ne, tohle jméno nedávej, jen mě prostě zajímalo, jak budou lidi na jméno reagovat :) ještě řešíme doma další jména, ale tohle u mě jednoznačně sále vede :palec:

• Citovat
  • Upravit
1285
18.8.12 19:31

Zakladatelko tak jaké jméno jste nakonec vybrali? Za měsíc čekáme holčičku a hádej jak se bude jmenovat? :) BIBIANKA! A moc se na to jméno těšíme! Okolí reaguje samozřejmě různě, ale nic si z toho neděláme. Nám se to jméno moc líbí, hodí se nám k příjmení, tak ho dáme ať si každý říká co chce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 21:08
@Stormay píše:
Zakladatelko tak jaké jméno jste nakonec vybrali? Za měsíc čekáme holčičku a hádej jak se bude jmenovat? :) BIBIANKA! A moc se na to jméno těšíme! Okolí reaguje samozřejmě různě, ale nic si z toho neděláme. Nám se to jméno moc líbí, hodí se nám k příjmení, tak ho dáme ať si každý říká co chce. :)

jé, tak to je super :) naše holčička bude nakonec také Bibianka :) ZAKLADATELKA

• Citovat
  • Upravit
91
19.8.12 20:44

Líbí se mi Bibiana, fandím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cekameemilku
10.7.17 10:29

Zní to strašně roztomile. Líbí se mi jména která už v základu jsou milá (eliška, anežka..) Pokud se to hodí k příjmení a s manželem se na tom shodnete, tak proč ne. Na ostatní kašli, najdou si něco ke každému jménu a ošklivá podoba nebo rým na jméno jde taky vymyslet ke každému. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure