Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi takhle. Oblečení, které ti vydrží roky tam fakt nekoupíš, samozřejmě může být výjimka. Ale mají moderní kousky za slušný peníz, za dvě sezóny už to stejně nebude IN. Já si tam třeba koupila ta obyč Basic trička a překvapilo mě, že drží barvu i tvar i po sušení. A dětem odtud taky věci docela vydržely, ale jsou ještě malé a mají to fakt jednu sezonu, no. Ale většinu dávám dal.
Je to na Vaclavaku. Vylezes z nadrazi projdes parkem a kdyz dolezes ke konovi tak uz to uvidis. Je v horni casti kousek pod mekacem. Kdyz vylezes z nadrazi, tak pujdes vlevo. Nemuzes minout. Je to fakt 4-5 minut chuze.
Pěšky
Mužu se zeptat proč? Ty fronty tam jsou pro mě nepochopitelny. Dávají k nákupu zlatou cihlu?
@jahuhudka ještě pořád jsou fronty? já jsem je viděla koncem srpna a ani by mě nenapadlo si do ní stoupnout
ve srovnání s Německem opět kvalita i cena jinde…
Mně nadšení pro Primark úplně připomíná devadesátky, kdy jsme se jako děcka chlubili, kdo už byl v McDonald's.
Proč jsme vždycky na východě nejnadšenější z toho nejhoršího, co sem ze západu dorazí, to fakt nevím.
@Monchichik píše:
@jahuhudka ještě pořád jsou fronty? já jsem je viděla koncem srpna a ani by mě nenapadlo si do ní stoupnout![]()
ve srovnání s Německem opět kvalita i cena jinde…
Asi před 14 dny jsme šli do muzea a frontu jsem viděla ![]()
@Monchichik kvalita mi teda prijde uplne stejna. Maji v kolekci dokonce ty same kusy. Cenove je De a jine zeme asi mslinko levnejsi, ale ne o moc. A jinak souhlasim, obecne to jsou hadry, nicmene basic kusy a doplnky pro deti mi prijdou dostacujici.
@MrsNorris píše:
Mně nadšení pro Primark úplně připomíná devadesátky, kdy jsme se jako děcka chlubili, kdo už byl v McDonald's.
Proč jsme vždycky na východě nejnadšenější z toho nejhoršího, co sem ze západu dorazí, to fakt nevím.
Na východě ČR? ![]()
@jahuhudka píše:
PěškyMužu se zeptat proč? Ty fronty tam jsou pro mě nepochopitelny. Dávají k nákupu zlatou cihlu?
Já si ji ze srandy v létě vystala, muž šel na jednání
vlezla jsem tam a látky tragédie, střihy děs.. obešla jsem to a vytlemene zase vyšla, ztráta času fajn ![]()
Je to prašť jak uhoď jako Sinsay a podobný. Stejný kolekce, stejný visačky, stejnej šmejd. Navíc mi Primark přijde drahej. Nicméně tam občas koupím pro dceru tričko, legíny…a pak mi není líto, když to zničí. Chtěla jsem tam koupit kalhotky, ale nenašla jsem velikost 92. Pak tam mají obrovskou kolekci Marvel - z toho jsou poprdění přítele synové, takže taky něco vyberu.
No a fronta před občas není, ale těch milion lidí uvnitř, to je na kolaps (nervovej).
@jahuhudka píše:
Asi před 14 dny jsme šli do muzea a frontu jsem viděla
Já tam byla ve stejné době asi v šest večer, a fronta žádná. ![]()
Ale nic mě tam teda nezaujalo. Matros dětské sekce mi přišel nic moc. To i v Pepcu kolikrát seženu lepší kvalitu za nižší cenu.
Koupila jsem tam několik triček, spodní prádlo a jsem spokojená.
Je to cesta asi na 10 minut, možná ještě míň. Vyjdeš z nádraží a dáš se doleva, jdeš pořádně rovně až vyjdeš na Václaváku, dáš se dolů po pravé straně a po pravé straně cca v půlce Václaváku je Primark ![]()
Hezký večer všem, mám na vás menší dotaz, jak se dostanu z hlavního nádraží Praha do primarku? Chtěla bych tam s přítelem jež nakupovat a slyšela jsem, že i pěšky z nádraží poměrně kousek. Nešel jste někdo touto cestou a,,znavigoval" mě? Byla bych moc vděčná.. A ještě bych se chtěla zeptat, jaký máte názor na primark? Hodně lidí mi říká, že jsou tam nekvalitní oblečení a leda co je dobré, je tam koupit takové ty kravinky do bytu? Jaké máte zkušenosti s ním? (Nikdy jsem tam nebyla a ráda bych věděla, co očekávat) děkuji
: