Jak se hodit do pohody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31289
18.1.18 12:01

@unuděná mě třeba chlast nepomáhá. Když ho vypiju málo, nic to neudělá, když víc, tak při blbý náladě jdu do lítostivosti :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.1.18 12:02

Ja při stresu jím. Jídlo mne uklidňuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
18.1.18 12:04

@Míša 95 ježiš, kdyby si věděla, jakej já sem lenoch :jazyk: :jazyk: :jazyk:
jako fakt, hroznej.
To běhání je fajn jako pravidelná aktivita, samozřejmě, ale na to já sem líná :mrgreen: takže to beru jako takovej akutní relax. Prostě teď to na mě sedlo, tak teď jdu a na hodinu jdu k řece, všechny a všechno hodím za hlavu a jdu (já teda neběhám, ale je to taková „rychlochůze“) a vrátím se vyklidněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22066
18.1.18 12:05
@Mar__tanka1983 píše:
Když ho vypiju málo, nic to neudělá, když víc, tak při blbý náladě jdu do lítostivosti :roll: :zed:

Já taky. Ale přesně tahle lítostivost, do které se dostanu, mi v konečném důsledku nakonec pomůže - protože ze sebe dokážu vybrečet a pustit věci, které kolikrát ani nevím, že na mně až takovou vahou leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
18.1.18 12:05
@Tichošlápek píše:
Ja při stresu jím. Jídlo mne uklidňuje :mrgreen:

mě taky :lol:…akorát je to trochu o hubu, tuhle sem se tak dlouhodobě uklidňovala, až mám z toho dvacet kilo nahoře :roll: a teď je složitě dávám dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
18.1.18 12:06

Fyzická aktivita, u které vypnu hlavu - behani, joga… (soustredim se na tu cinnost a nemyslim na nic jineho), a pak podpurne bylinne prostredky - kozlikove kapky a kapsle rozchodnice ruzove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
18.1.18 12:08

@BohunkaP mě to bohužel nepomáhá.
Vykecat se kamarádce, to jo, ale fňukat do polštáře, jakej sem deb*il a jak mě nikdo nemá rád (do toho si navrch zacpávat žaludek nějakým žrádlem, jak psala Tichošlápek), to mám vyzkoušené a je to pěkně k prdu :roll:

Příspěvek upraven 18.01.18 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.1.18 12:09

@Mar__tanka1983 já k tomu naštěstí vlastním geniální metabolismu alá černá díra, takže se muzu cpát dle libosti :mrgreen: jinak bych se snad musela začít hejbat a z toho bych měla zas tak akorát depky a musela bych jist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
18.1.18 12:11

@Tichošlápek nesnáším tě :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.18 12:16

Já jsem se vyrovnala s minulostí, vyřešila jsem si věci, které mě tížily a od té doby mám klid. Občas mám trochu nervy, ale ve srovnání s minulostí mám báječný život plný pohody a štěstí. Jsem sama se sebou v pohodě a víc nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
18.1.18 12:32
@BohunkaP píše:
Asi to bude znít jako pitomost, ale mně v okamžitých krizích nejvíc pomůže sprcha. Postavit se pod proud horké vody a představit si, že ze mne všechno negativní smývá… Na mne to má zaručený efekt :)

Já zas v takových situacích dávám vanu :D Zavřu se v koupelně, napustím si vanu a třeba si tam i pobrečím a je mi lépe :mrgreen:

A ještě čtení. Když se začtu do nějakého příběhu a nemyslím na realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
18.1.18 12:40
@Emimin7 píše:
Nejvíc rozhodně čtení knih a pokusy o jejich psaní. :)

A jaky styl zkousis psat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.1.18 12:45

Alkohol teď nepripada v uvahu, jinak sem si sklenicku dala rada, ale i co se toho týče sem hrozně vybirava :mrgreen:,za me je fakt asi nejlepsi vana/sprcha, ale je to jen takove „chvilkové“ uvolnění, ráda bych našla relax pro nás oba a bohuzel, chlap chodi do sprchy protože musi, nejak zvlast si v tom nelibuje, musim se smat, kdyz si vzpomenu jak sem hose nutila do spolecne vany se svickama, pěnou, sedel tam jak parez a cekal az mu dovolim odejit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.1.18 12:46

Me pomaha knizka, cokolada, sex. V tomhle poradi prosim :-D.

Ale je pravda, ze co jsem na MD, tak mi staci si zapnout ulici/ordinaci a chvili jen tak cumet na bednu :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.1.18 12:47
@Kralikcek píše:
A jaky styl zkousis psat? :)

Krimi thrillery. Jednu povídku mám na internetu:

http://www.ladymagazin.cz/lily/

Ale ta je už starší a tak nereprezentuje moje nejvyšší kvality. :mrgreen:

A psaní čehokoli je skutečně maximální relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová