Jak se odpoutat od matky bez výčitek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
13.6.20 14:53

Zakladatelko, když už nemáš koule na to, zbavit se matky v bytě kvůli sobě, mělo by Ti pomoci vědomí, že to musíš udělat kvůli dceři. Protože tohle se na ní nenapravitelně podepíše a velice pracděpodobně už podepsalo. Nevím, jak je to s trvalým pobytemt, ale nějaká cesta, jak jí ho odhlásit, pokud jsi jediná majitelka bytu být musí. A není to informace, která by se nedala nějakou běžnou cestou zjistit.
I kdybych se měla v přiměřené míře zadlužit zaplatila bych matce na 2-3 měsíce ubytovnu, aby teda nešla na ulici, až nebude doma sbalila jí věci a nechala je odstěhovat na tu ubytovnu a vyměnila zámek. Konec hotovo. Dodatečně bych jí napsala, že pokud se míní chovat normálně a slušně můžeme se přiměřeně často vídat / zpočátku nejlépe na neutrální půdě/.Dítě do školky-jsou mu 3, tak ji snad vzít musí když jsi sama, Ty do práce, otce dcery stáhnout o co nejvyšší alimenty, vyběhat si všechny možné dávky…jde to- to mi věř. Netvrdím že je to snadné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
13.6.20 15:34
@Anonymní píše:
Já vím, že jste tu některé silné a zralé (v dobrém) ženy a vyřešily byste to raz dva. Já to prostě neumím. Strašně ráda si čtu i v jiných diskuzích, jak byste matce řekly kde jsou dveře atp. No, pokud máte normální matky, asi by to na ně zabralo. Jenže ta moje by začala řvát ať táhnu já, že jí nikdo vyhazovat nebude (má tu trvalý pobyt a ví, že jí odtud nikdo nedostane). Je mi strašně líto dcery, že v tom žije, matka sice “pohlídá”, ale je to hlídání stylem že já musím s nimi být v jedné místnosti a sloužím jako podej přines, zatímco ona si hraje s dcerou.
@Anonymní píše:
Já vím, že jste tu některé silné a zralé (v dobrém) ženy a vyřešily byste to raz dva. Já to prostě neumím. Strašně ráda si čtu i v jiných diskuzích, jak byste matce řekly kde jsou dveře atp. No, pokud máte normální matky, asi by to na ně zabralo. Jenže ta moje by začala řvát ať táhnu já, že jí nikdo vyhazovat nebude (má tu trvalý pobyt a ví, že jí odtud nikdo nedostane). Je mi strašně líto dcery, že v tom žije, matka sice “pohlídá”, ale je to hlídání stylem že já musím s nimi být v jedné místnosti a sloužím jako podej přines, zatímco ona si hraje s dcerou.

Víš, Ty to tu prezentuješ přes city, ale já se obávám, že to, co Tě nutí toto snášet, je Tvá finanční závislost. V tomto případě je jediné řešení. Nic od ní nepotřebovat. Tak, abys mohla říct, až Tě zas pošle někam, „dobře maminko, jak si přeješ.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
14.6.20 07:12

Je mi lito, ze mas takovou matku. To je hrozne smutne. Bez se zeptat na mestsky urad ba zruseni trvaleho pobytu. Pokud nejste male mesto kde kazdy kazdeho zna, rekni jak to je a oni ti poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová