Jak se přinutit k důslednosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
859
26.7.15 23:10

Je, mám pocit, jako bych to psala já, i s tou sestrou to sedí. Nepomáhá mi nic, vše vydržím maximálně týden a také bych brala radu. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.7.15 23:18
@Lama Lama píše:
ne. taky řikám, že mi to nebaví. já fakt nesnáším lidi, co se vymlouvaj, že nemaj čas.

Jenže já se takhle vymlouvám sama sobě :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 23:22

Je to otázka priorit. Ale já jsem na děti sama. Mám dvě práce. A to ještě není vše. Spím 5 hodin denně, ale to mám takto celoživotně. Po tatínkovi. Nestěžuji si. Jsem spokojená. Jen když ušetřím trochu času, přiznávám dobrovolně, že přemýšlím, jestli investovat 20 minut do protáhnutí těla nebo se odreagovat na na Emiminu. Přiznávám, že tu jsem několikrát denně, ale často nakouknu po minutách za odměnu. Mohla bych se odměnit odlíčením, ale nemám nastaveno tak, že by mě to důševně uspokojilo :mrgreen:, ale jak píšu, je to o prioritách

@Lama Lama píše:
ne. taky řikám, že mi to nebaví. já fakt nesnáším lidi, co se vymlouvaj, že nemaj čas.
  • Citovat
  • Upravit
Kamikadze
27.7.15 00:02

Udelej si lepitka po byte treba „namaz se kremem“, „leky“,..treba to pomuze:-))))

• Citovat
  • Upravit
6509
27.7.15 00:16

Moje dcery by měly radost :mrgreen: :mrgreen:

Ale je to vážně o prioritách - císařovna Sisi měla prý takto také všude lístky, bylo na nich „Jsi krásná“.. psala si je také sama :mrgreen:

@Kamikadze píše:
Udelej si lepitka po byte treba „namaz se kremem“, „leky“,..treba to pomuze:-))))

@Kamikadze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
27.7.15 07:40

Hlásím se do klubu :D už si nevzpomenu kde ale četla jsem že trvá 21dní mozku vytvořit nové „automatické spojení“ tzn. to co už dělám maně třeba ráno a večer vyčistit zuby..
Ale že by mi tahle znalost pomohla.. :roll: :oops: stejně jsem nedůsledná a kalendáře, miluju, jak vypadají, jak fungují ale používat delší dobu prostě nejsem schopná :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová