Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
A to zase není třeba vidět Klopotkovou všude.
@Anna766 píše: Více
Takove typicke fantasmagoricke tema ala Klopca…to uz proste z hlavy nedostanes bohuzel:)
Možná ty nedostaneš. Klopotková má jiná témata.
Prdlajz…Klopina je sice magor, ale blbá není. Na rozdíl od někoho ![]()
@stinga píše: Více
Asi tak. Ona je všelijaká, ale cizí děti ji moc neberou.
Já jsem sem teď delší dobu kvůli škvrňatům nechodila, takže nejsem úplně v obraze, ale tohle je nová místní Meh? ![]()
Ja nevim, ale nechapu, jak zakladatelka ma přehled o soudech a právních věcech, ale nevi, ze malý novorozenec/kojenec je kojený a není uplne normální brát ho do cizí domácnosti od matky ![]()
Chudáci děti, mne je z toho zle… ![]()
@Hanča1234
Je hrozne tupá a ještě strašně vlezlá. Mně přijde, ze žije v nějaké bublině, ve které chce všechny řídit. Pokud si vzpomínám, tak je na dite sama, tak ať se raději stará o to.
@izabe píše: Více
Asi si vzal to zvyšování porodnosti k srdci, zbytečne nekecá a maka
Zakladatelko, přečetla jsem dvě strany diskuze a stačilo. Starej se o sebe a výchovu nech na rodičích. I když máš možná pocit, že jsi lepší, tak se tě o to nikdo neprosí a to je základ. Drž se svého kopyta. A jestli to kopyto, co máš za partnera, nic neřeší, o syna se „musíš“ starat ty a on neví nic, tak to taky o něčem vypovídá a je to asi jeden z důvodů, proč se ho ex zbavila. Jestli tedy v tom není ten jím uvedený klasický důvod, že „ona ho podváděla“. ![]()
Holky, já se strašně omlouvám, asi jsem hloupá😭 Ale je to teda takhle:
Obecní bejk + milenka = 1 dítě, kluk, 8 let.
Obecní bejk + manželka = 1 dítě na cestě, na noc bude chodit k zakladatelce.
Obecní bejk + zakladatelka = 0 dětí (zatim samozřejmě).
Zakladatelka + někdo další = 1 dítě, holčička, 6 let.
Je to tak?