Jak se staráte o dítě vašeho partnera? Jaký vztah máte s jeho ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
5.7.26 12:19

V právu neexistuje výraz pipi. U soudu by nikdo neřešil, jaký vztah s matkou syna spolu máme a že matka chce, abych ho nevídala vždy, když si ho bere otec. Rodič muže v přítomnosti dítěte vídat koho chce. Ja jsem jeho partnerka a soud mi styk nezakáže, když otec bude chtit nas vídat všechny.
A co bych rekla dcerce, ze nemůže kluka vídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 12:21

@Vona77 aby ses nedivila. Matka si může vyžádat tvůj psychologický posudek jelikož ovlivnujes jako partnerka dítě! A myslím že by měl jasno hned😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
5.7.26 12:26

@Vona77
Jenže vy u žádného soudu kvůli tomu nikdy nebudete, na to ten tvůj dežo nemá kapacitu. Mlet pantem to jo…a tím to taky skončí, to si buď jistá :D
Nemluvě o tom, že kdyby k tomu nějakým zázrakem došlo, tak až ty tam otevřeš pusu a předvedeš se v celé svojí kráse bude mít ex bezpracně vyhráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
5.7.26 12:29
@Vona77 píše: Více

Co bys řekla dcerce? Promiň, maminka je děsný urput a tak mi zakázali styk se „synem“, tak ho nemůžeš vidět ani ty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 12:30

@Dahlia0409 dcerka se vídat může. Milovaný přítel ji tam může vzít, ale ani na to není narok. Nejsou k sobě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
5.7.26 12:37
@Hanča1234 píše: Více

Právě, jen hvězda žije v tom, že ji nikdo nemůže zakázat styk s cizím dítětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 12:38

@Dahlia0409 prtz ona je něco. Ještě aby nechtěla naše děti 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.7.26 12:42

Takže zakladatelka má svoji dceru a teď chlapa, co má syna s jednou ženskou a další dítě čeká s jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 12:42

@ambruše bingo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.7.26 12:44
@Hanča1234 píše: Více

Dík, hezký to mají! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 12:45

@ambruše svůj k svému :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14714
5.7.26 12:47
@ambruše píše: Více

Chlápek měl manželku, kterou krátce po svatbě začal podvádět, otěhotněla - to je dítě, o kterém se zde píše. Otec ji odstřihnul, vrátil se k manželce. Po porodu přešel k milence a dítěti, po chvíli zase zpět k manželce a odstřihnul milenku i dítě. Pak ho vykopla manželka, ale naštěstí přišla tadyhle zakladatelka a chlápek jí připadal děsně zajímavý, tak mu po pár dnech představila svoji dceru a začala předstírat happy family, včetně dítěte milenky, ke kterému se v mezičase on milostivě přihlásil. Ovšem do toho se nějakým záhadným způsobem stalo, že manželka je těhotná a otcem je opět obecní bejk, kterého momentálně drží na řetězu zakladatelka :lol: Snad jsem pomohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.7.26 12:48

Holky, co to tu píšete za otázky, jak bude novorozence krmit? :mrgreen: Ta už se urcite nezávazně ptala v mléčné bance :mrgreen: :mrgreen: A ted googli, jak porodit cizi dite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.7.26 12:48
@Michelle_M píše: Více

8o Díky, tak je to ještě zajímavější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
5.7.26 12:49
@Michelle_M píše: Více

Takže manželka i milenka dítě mají, ale těhotná je zase manželka. Tohle mi nebylo jasné, která je teda vlastně teď s dalším outěžkem na cestě :mrgreen: No, ještě chybí mimísek teď s touhle největší láskou má světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí