Jak se staráte o dítě vašeho partnera? Jaký vztah máte s jeho ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16583
5.7.26 10:16
@Apolena05 píše: Více

Nevidí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
5.7.26 10:17
@ambruše píše: Více

Pomoc bližnímu svému a podle jejího stylu to mrně nejlépe naučí, že v noci se má spát a ne řvát :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
5.7.26 10:18
@Vona77 píše: Více

Tak určitě…nemáš čas tohle řešit, ale se. r.e. š se do nich kudy chodíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
5.7.26 10:20

ty musíš být vymyšlená, nikdo skutečnej snad nemůže být taková kravka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 10:21

@ambruše prosím tě, ona je mimo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.7.26 10:29
@Hanča1234 píše: Více

Já být ta ex tak chci výhradní péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.7.26 10:29

@ambruše ano, klidně i novorozence. Kdyz si bude chtít odpočinout.

Příspěvek upraven 05.07.26 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.7.26 10:30

@Apolena05 dokud to jemu nebude vadit a nic mi neřekne, tak budu věci dělat tak, jak je dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
5.7.26 10:34

A on ví, co se sluší a patří, když pořádně žádné dítě ani nevychoval? A má na to lidi? :roll: Tobě bych nesvěřila ani osa na hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
5.7.26 10:44

@Vona77
Chlap je podle toho co píšeš totální deme.nt, který se zcela zaručeně nepohrne do toho cokoliv ohledně dětí řešit soudně, to se načekáš. :D
Takže si dávej majzla, aby to nedopadlo, tak, že on bude děti smět vídat pouze bez Tvojí přítomnosti, protože pokud Tě k nim bude i nadále pouštět ex mu je jednoduše přestane dávat. Můj ex disponuje podobnou pínou, jako jsi Ty. Po velmi krátkém čase v její přítomnosti, to už x let máme tak, že děti s tátou tráví čas výhradně bez ní a k nim domů / její dům/ nechodí vůbec. Takže s ní mají tu čest jednou za uherák u příležitosti různých rodinných veselic, pohřbů ap. I tam se snaží je vychovávat :pankac:. Naštěstí už jsou ve věku, kdy nemají problém ji ignorovat, případně odeslat do příslušných míst. A všichni jsme spokojení
Tak bacha na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
5.7.26 10:45
@Yasmen píše: Více

Problem jsou oba, kdyby ona byla nermalni nechova se jako on a naopak by usmernila, ze takhle s detma ne… ale ona jeho chivani nejen podporuje, ale graduje… Ex ji nenuti, aby pronasela hlody, ktere pronasi.. ona si stezovala, ze ji deti zdravi pod fousy a jsou teda spatne vychivane… Muj pritel na zacatku vzdy pozdravil holky sam, sam se s nima sel rozloucit… vedel, ze uz to, ze mama, kterou mely na 200% ted najednou travi cas s nekym jinym je pro ne narocne… Takze ano ex je deb… ale jeho nextka minimalne stejny narcis jako on. Chapal a chape, ze je to pro ne narocne, ze tata a mama maji nekoho jineho, ze je pro ne nekomfortni, kdyz jako pro ne „cizi“ clovek je u nas…Nez se tam jako exe nextka roztahuje a holky buzeruje… a vyklada jim, jestli to ( hlody) co jim rekla, si chteji pro mamu nahrat, tak jim to zopakuje :poblion:, jen s pocitem toho, ze nad jejich mamou asi vyhrala nebo. :nevim:.. a nedochazi ji, ze timhle se pro holky naprosto odespala… :roll:
Ja bych treba priteli nikdy nedovolila, aby me s detma, ktere me nechteji videt seznamoval nejakym podrazem, ze je provede nekam, lde jsem… k tomu ji take nikdo nenutil. Buh vi, jestli to nevymyslela ona :roll: atd atd. Kdybych videla, ze muj vztah s pritelem nici jeho vztah s detma, rozesla bych se s nim… Takze ne, neni to jen ex… je to i o ni… proste konecne nasel tu co se k nemu hodi

Příspěvek upraven 05.07.26 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.7.26 10:48

A krmit ho budeš čím? Já kojila děti co 2 hodiny ve dne v noci. To budeš mít docela výzvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107394
5.7.26 10:50

Dítě jsem měla v toleranci, staral se tatínek
S ex vztah žádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.7.26 10:55

Všeho dočasu, až zbouchne tebe, a odejde k jiné, taky si bude brát tvé novorozeně k tobě. A ona ho bude ho patlat čím ji napadne. A ještě ti vyblije, co si o tobě doopravdy myslí jeho rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.7.26 10:59

@ambruše čím asi, má přeci práva
Koupi mu sunar :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...