Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 jeho rodina by na mě vztek určitě neměla, kdyby to věděla. Nerekla jsem nic špatného, jen, ze si tu péči představuji také jinak.
Ona říkala, ze je to jejich vec. Vec mezi ni a jimi, do ktere se nemam plést. A jestli mi tohle přijde normální ji rikat.
@Vona77 píše: Více
Omluvila bych se jí za tu kosmetiku, aby se vztahy zlepšili.
Kdyby někdo dal jinou kosmetiku mému dítěti jak chci tak taky vyletím. Taky má nějaké problémy s kůží.
To že ji říkáš co o ní říká jeho rodina se může obrátit proti tobě. Můžou se od ní dozvědět, že to děláš a to se jim nejspíš nebude líbit. Pokud to teda nedělají schválně aby se to k ní od tebe dostalo.
@Alušáček protoze tu jedna pani psala, ze chodi s detmi k lekari. Tak pisu, ze tohle by u nas neprošlo.
@Jana6018 omluva vyloženě nepadla, jen jsem napsala, že tohle si maji řešit rodiče a koupi se to, na čem jsou domluvené. A ze nemam cas tohle řešit.
Podle ex spolu jednají narovinu a vzdy se domluví. I kdyby jim to řekla, tak se nic nestane.
@ambruše to jsem slyšela na vsechno
Hlavne oni se nad rámec vídaní na něčem domluví, na akci, nebo tak. A ji prdne v bedně a zruší to. Treba kvuli tomu, ze tam budu taky.
Příspěvek upraven 05.07.26 v 08:12
No, ještě že jsi taková spasitelka, co je všechny zachrání před tou strašnou exkou.
přestaň se sr@T do věcí, do kterých ti nic není. Péče o kluka je starost otce, co si myslí rodina tvého PŘÍTELE(!) je jejich věc a ty rozhodně nemáš právo psát to ex.
Můj muž vůbec netuší, jakou kosmetiku používají naše děti, potažmo celá rodina, tohle nakupuju já podle svých nároků. Takže se nedivím, že ti na to tvůj chlap nic neřekl. Asi to neplatí pro všechny, ale myslím, že chlapi obecně moc tyhle věci neřeší. Stejně jako materiál oblečení třeba. Chováš se hloupě. Připadá mi, že vyloženě chceš mít nad matkou navrch. A ona má pravdu, vynášet, co se o někom říká v rodině, se nemá.
@Vona77 a proč bych nechodila? Přítel má ke mě důvěru a já bych nic za jeho zády nebo bez konzultace nedělala. Tedy nic co by mohlo dětem uškodit nebo je důležité.
Taky ja nejsem ty, a nikdy bych jeho ex neříkala co o ní kdo říká. Není to má věc.
A opět má pravdu. Nejsi matka toho dítěte, tak se do toho nemontuj.
Zkus se na to kouknout z její strany. Máš dítě s kožným problémem a víš jaká kosmetika mu sedí. Do toho nová přítelkyně tvého ex koupí kosmetiku která dítěti způsobí problémy kvůli kterým s ním ty musíš k lékaři a pak ti oznámí že to nemá čas řešit…vyhrocením vztahům se nedivím. Já bych z tebe šílela a nedovolila ti již rozhodovat vůbec o ničem v zájmu zdraví dítěte.
V takovém případě jsou fakt divná rodinka a ex tvého přítele může být ráda, že se jich zbavila. Snad si najde někoho z normálnější rodiny.
Jak tu již psali jiní: Počkej si na vlastní dítě na kterém se pak můžeš realizovat.
@Vona77 ty nemáš čas to řešit, ale pořád to řešíš a kosmetiku si koupila bez domluvy.
Jsi v pořádku?