Jak se staráte o dítě vašeho partnera? Jaký vztah máte s jeho ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1896
5.7.26 08:36

Podobnou kra…si našel můj ex, ale ta kromě pomlouvání mě, urážení dětí (naštěstí je jim 12 a 17 už) jak jsou mnou špatně vychované a předvádění se nepřeloží stéblo, aby pro ně něco udělala…Po 2,5 letech co s ex bydlí, jsem přesvědčená, že zničit už tak špatný jeho vztah s dětmi byl její záměr…Holky jí odmítají, ex jí poslouchá jak psíček na provázku…takže, když byly u něj jsou zavřené v jednom malém pokojíčku a chodí jen na záchod a jídlo si nosí do pokoje…protože ona se rozvaluje všude, do ložnice nesmí chodit, chová se, že tam obtěžují, protože ona je tam doma…A deb.il ex krituzeje holky jak jsou špatné, protože ona chudák se v tom dusnu cítí špatně, takže si je bude brát, jen když budou chtít jen k jeho kamarádkám nebo babičce :nevim: :poblion: :nevim: a vykládá jim, že je má na stejném místě jako přítulkyni, že onii to jen nesprávně vnímají, protože já je navádím :pocitac:
Ale mé děti byly zvyklé, že jsme vše vždy řešila já, od táty nicky nic nechtějí, vše řeší s emnou, za ním by nešly ani s rozbitým autem až bude mít starší řidičák, protože on ze všeho vždy udělal problém…
Tak prostě nextky jsou jeden velký problém :-(:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.7.26 08:38
@Vona77 píše: Více

Ale? Takže ex čeká jeho dítě? On opustil těhotnou? Nebo čeká dítě s jinou? V obou případech gratuluju k vyběru partnera. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42892
5.7.26 08:38
@Hanča1234 píše: Více

Promiň, ale je. Ženská, co si vezme domů tak moc charakterního chlapa, jako je ten její, musí mu kontrolovat telefon, aby si byla „jistá“ jeho city a soupeří s matkou svýho vymacešenýho syna, kdo lépe češe :mrgreen: a čí tlamomazy jsou „kvalitnější“ a roznáší o dotyčné drby, kudy chodí, tak je teda ale úplně blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 08:39

@pisisvori vždy asi ne..U nás to takhle nikdy nefungovalo. Doma jsme tady všichni a nikdo se necítí že sem nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 08:40

@Betty MacDonald já, už nevím co vše bylo v původní diskuzi. Jo, ona je zralá na blazinec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15481
5.7.26 08:40
@Vona77 píše: Více

Aha, no tak to by mě nenapadlo.. ja se o nevlastni dite, starala maximálně tak, ze jsem vařila jeho oblíbená jídla. Jinak se staral otec, obcas jsem se k nim připojila k nejake hře, výletu. Jinak jsem se neangažovala. Natož aby řešila nějaké krémy, doktory apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.7.26 08:42
@pisisvori píše: Více

Všechny nextky problém nejsou. Vidím u známých, že to. může jít v pohodě. Ovšem to se musí potkat lidí s mozkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 08:46

@Alušáček Každý to má jinak. Já když jsou děti ve střídavé péči tak to beru jinak. Když sem doma já a přítel pracuje tak jdu k dr já, a naopak. Jen se synem chodím já, ale ten má specifické potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
5.7.26 08:47
@Hanča1234 píše: Více

Tak ona je to její msta, že jí odmítají…no oba se chovají jako malé uražené děti…Ex co má nějaké narcistické poruchy a naprosto oploštělé emoce a není schopen respektovat potřeby a ještě naprostou animozitu vůči mě, takž evše řeší tím, že za vše můžu já…Takže prvně jí schovával…pak s ní holky podvodem (odvezl je někam, kde ona byla a neřekl jim to…), pak jim sliboval, že s ní nebudou muset být, když nebudou chtít a najednou si jí k sobě nastěhoval a začal se chovat tak, že jsou nevychované, že ji špatně zdraví a další podobné toxické chování…k dětmě 8/13-11/16 let. Já mám přítele rok a půl, holky s ním už byly samy, když jsme musela k nemocné matce…znají se jeho a moje děti navzájem…Ale stálo nás to x hodin, kdy přestože jsme spolu málo, tak přítel hrál s malou hry, věnovali jsme se jim a ne sobě atd atd
Je to hrozně smutné, když ta nextka kazí to, co by mohlo konečně aspoň trochu fungovat…:-(. Kdyby můj přítel řekl vůči holkám jednu jedinou z vět, které pronáší ona (na chodbě, aby ony slyšely…) tak ve vteřině můj přítel není, ale ex vykládá, že jsou špatné ony a ona má právdu, že jsou mnou špatně vychované (jen pro obrázek starší na 8g v sextě samé jedničky, extrémě poctivá, slušná, zodpovědná, mladší trošku vyčůránek, ale také slušné hodné dítě…všude - ZUŠ, koně, sporty, všude je chválí, že jsou slušně vychované…jen vlastní táta je kvůli next uráží :poblion: )
Jojo je pár ženských, které jsou normální a jde jim o děti, ale co vidím kolem sebe je to děs…i ženské, o kterých jsem si myslela, že jsou hodné a slušné…se chovají jak xxx :nevim: pokud jde o přítelovy děti a ex :nevim:
Já jsem v 25 měla přítele s klukem, kterému bylo 7, nebyla jsme důvod rozvodu, ale vždy jsem měla na prvním místě toho malého a snažila se, aby se přítel s jeho mámou nehádal…spíš jsem se jí jako ženská zastávala…a to jsme ještě neměla své děti :-).

Příspěvek upraven 05.07.26 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42892
5.7.26 08:48
@ambruše píše: Více

Ano, souhlasím, s mozkem ;) ovšem to v žádném případě není zakladatelčin případ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 08:52

@pisisvori ​Většinou je to tím, že žárlí na děti a ex, protože prostě nejsou číslem jedna v životě svého přítele. Já neříkám, že to bylo vždycky jednoduché a naučit se společně žít dalo zabrat, ale jsou to děti člověka, kterého miluju. Jsou a budou tady a nikam nezmizí, tak proč dělat problémy? Když mě moc štvou (všichni), tak si zalezu s knížkou nebo jdu do lesa. 🫣
Promiň, ale co je to za blba? On má své děti milovat a bránit. Podle mě je špatný otec a to ne kvůli přítelkyni, ale protože se děti nezastane a tohle se může dít. Já bych ho nechtěla. Jeden z důvodu proč si přítele tak vážím je i fakt, jak se dokáže postarat o děti svoje a že je miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 09:11

@Betty MacDonald koukám, na tu druhou diskuzi z března. To je s ním 3 měs a dělá takové zle? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16587
5.7.26 09:25

@Vona77 S tebou bych chtěla mít dvojdomek, fakt :roll: Tvoje dítě to není, proč jsi tak děsně aktivní a akorát kolem sebe šíříš zlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
5.7.26 09:38

@Alušáček rozumím, ale proč bych to neměla řešit? Beru syna jako součást jeho života. Exka má smůlu, v tomhle soudy budou při nás. Necnecham si od ni diktovat podmínky, když otec je s moji aktivitou v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 09:38

@Vona77 ty s ním žiješ 3 měs proboha
Si zdravá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...