Jak se staráte o dítě vašeho partnera? Jaký vztah máte s jeho ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34263
7.7.26 08:52
@syslomil píše: Více

To je právě i důvod, proč ta matka takhle vyšiluje. Otec si vzpomene po dvou letech že má dítě, a hned ho strčí cizí ženský, která si myslí že všechno může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
7.7.26 11:30
@arinecka píše: Více

Jenze ona ma bohuzel pravdu v tom ze na ospodu a u soudu to nikoho nebude zajimat:(. Dnes ma pravo jen otec…Male miminko mozna chvili daji z vetsi casti matce- vic casu, ale to je vse:(. To, ze dite bude mit kszdou chvili jonou otcovu nextku je vsem sumak…Ano uz asi jsou pripady, ldy rekl soud, ze se dite s nextkou vidat nemusi, ale myslim, ze u starsich deti, kde samy rekly co proc a jak… Dokazat, ze nectka diteti skodi, protoze je xxx to fakt neni jen tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21623
7.7.26 11:41

Mně je stále záhadou, jaké kvality musí mít chlap, abych přehlédla, že má dítě s milenkou a druhé čeká s exmanželkou, takže já budu vždy až na pátém či šestém místě a ještě budu bojovat s dvěma exkami o krémy.
Proč by někdo do tohoto vůbec šel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42880
7.7.26 12:18
@PaníBovaryová píše: Více

Správná otázka…jen zoufalka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
7.7.26 12:30

Nikdo jiný ji nechce? Nebo je on taková partie, že ukecá každou, aby ho viděla jako Boha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21623
7.7.26 12:38
@Betty MacDonald píše: Více

Zoufalá z čeho?… Svého klidu? Svobody? Svých peněz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
7.7.26 12:41
@pisisvori píše: Více

Já vím, ale teda fakt nechápu tu její urputnost a potřebu se do všeho montovat. Chová se jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
7.7.26 13:24

Existuje kategorie žen „paní důležitá“, která všemu rozumí. Když se to nakombinujte s tím, že konečně zatáhla někoho do pelechu, tak je to smrtící kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
7.7.26 13:40

@arinecka
Tak lidi jsou švihlí nejrozmanitějšími způsoby. Zakladatelka je extrémně hloupá, chlap je asi typ co to s ženami umí určitě s těmi co toho v hlavě moc nemají, je zabouchlá, v souvislosti s výší svého IQ jí patrně lichotí, že o ní má zájem obecní býček, má z nějakého důvodu potřebu být za hrdinku a morální perlu, žárlí proto potřebuje mít pod kontrolou veškerou interakci mezi chlapem a ex, má nulové sebevědomí, takže potřebuje ex neustále předvádět, kdo je tady teď kápo atd.,atp.
Jako jsou spolu chvíli, takže bych řekla, že je téměř jisté, že až ta chemie začne ztrácet dech, tak i intenzita péče o nevlastní děti rychle ztratí na síle a možná bychom zíraly jak rychle se z nich stanou, obtěžující, nevycválaní par…chanti, kterým je třeba pobyt u táty co nejvíc znepříjemnit, aby tam pokud možno ideálně vůbec nelezli.
Každopádně nyní hluboce cítím s ex…já bych jí snad zabila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
7.7.26 13:50

Já jsem teda byla v životě v obou rolích, jako nextka i jako exka a jediné, co fakt pomáhá, je být nad věcí a do ničeho se moc nemíchat a neorganizovat :lol: což není má přirozenost, takže jsem se taky musela naučit brzdit, nechat věci na vlastních rodičích apod.
To, co tu předvádí zakladatelka je vrchol hlouposti a nevkusného podbízení a manipulace, na to jí nemůže skočit nikdo příčetný.. momentálně evidentně přemýšlí podvozkem, chudáci děti do budoucna…
Já to říkám pořád, že i na to auto musí být papíry, ovšem děti si pořídí každý kre-tén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
7.7.26 14:07

@Lucy75
Na to jí skočí nemakačenko vychcan, co nemá kde bydlet. Do doby než se mu /možná/podaří schrastit něco příčetnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149898
7.7.26 14:20

To je záhada. Že se zamiluješ do ne úplně Mirka Dušína, no dobře, co už. Ale proč se přetahovat se o cizí děti, dokonce ještě nenarozené plánovat jak od matky budu tahat. Příšerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
7.7.26 14:29

@Anna766 ona je magor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
7.7.26 14:30

No tak oni panove tem chudinkam nakecaji, jak mu ty ex hrozne ublizuly a tyhle bl.bky jim to zerou i s navijakem a snazi se vsem dokazat hako oni jsou proti te jeho silene ex skvele… Tady to na to hraje i to, ze vyllada od jeho rodicu ji co o ni rikaji… Proste on je ten chudacek, beztak to na nej nastrazila, ze je tebotna…A tem arogantnim hluoackam nedochazi, ze ublizuji jen tem detem, protote spor mezi jejich rodici nejen podporuji, ale jeste shorsuji… Muj ex je presne to same… Ta jeho nemela kde bydle, jeste on je relativne zazovany… takze si myslim, jak ho litivala a chvalila atd atd… pritom proste lina hloupa vycurana vesnicka hlupanka :nevim: a ex ji tobe z ruky jak poblby pejsek a klidne se vzda svych deti :poblion:.
Muj pritel podle vseho byl ten co se doma dost staral a dopadl dost blbe ( vidim jak deti vse resi s nim, za mamou nejdou, talze podle toho usuzuji, ze nekeca… ja bych taky za matkou s jicim nesla protoze delala ze vseho jen problem… a moje holky by zase s nicim nesly za tatou, protoze spoustu kecu a nikdy nepomohl nevyresil…), ale nikdy ho nepodporuju v tom, aby k ni citil nenavist ( je a vzdy to bude mama jeho deti… ) nebo to resil pred detma… naopak, mozna se bo to jednou i dotklo, ale rikala jsem, aby to enchal byt, ze to odnesou jen deti…Sama vidim jak delaji zle exem a to, ze se s nim nejde na nicem domluvit detem ublizuje, proc proboha bych mela neco takoveho delat jinym detem…

Příspěvek upraven 07.07.26 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
7.7.26 14:32
@Anna766 píše: Více

Proste chce dokazovat jak ona je slvela a matka spatna… Od milenky se vratil k manzelce, co kdyby od ni opet chtel k manzelce… nechape, ze takovy chlap ji podvede s prvbi co se mu namane… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí