Jak se ted citite?

• Otevřená skupina

Ahojky, je pravda, že tohle téma je zde už vícekrát, ale dostat se do takové skupiny, kde už je více členek, je zhola nemožné, proto bych ráda založila otevřenou skupinu. Jen přijďte a podělte se o své zážitky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

48
8.12.10 15:37

jak se ted citite?

Ahojky jsem ve 14tt a sem porad unavena jen bych spala.. Bohužel teď ještě i nemocná… jak jste na tom u vás_

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
16.12.10 14:22

Ahohjky urcite te to prejde je to jen unava , kterou ma skoro kazda z nas… v prvnim trimestru jsem prospala skoro cely den, ted uz je to lepsi… a uz vis co cekate? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
29.12.10 16:32

ahojky jsem ve 14t unáva mě už přechází jinak mi nebylo ani špatně.5.1jdu na UT mám trochu obavu,aby to bylo v poho než jsem přišla do jiného stavu měla jsem nějaké zdr.potíže,dr. mi zatím ani nevystavoval T.průkaz,že prý když bude vše ok tak mi ho hned vypíše.Jinak mě tu a tam dost pichne v podbříšku.Taky se vám to stává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
5.1.11 16:53

ahojky s píchnutím jsme na tom asi stejně taky mě to dost zabolí hlavněkdyž se prudčeji pohnu,z předchozího těhu si na to nepamatuji i mě doktor říkal že je to v normalní.Dneska jsem byla na UZ viděla jsem jak malé hybe ručičkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
6.1.11 09:24

ahojky jo bříško už malinko roste ale ještě to není moc poznat že čekame malí.Taky ty odběry moc nemusím včera mi je brali nechtěla se mi zastavit krev.Neboj taky uvidíš jak se mimi hýbe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
6.1.11 09:28

Cikyt a ve kterém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
7.1.11 11:05

ahojky já jsem taky doma taky nevhodná práce po mateřske jsem měla nastoupit ale šla jsem rovnou marodit.jsem 15+2 byvá ti ještě špatně? Mě jen vadí určté pachy jako př. rybina nebo ohřáté mléko to pak se může žaludek zbláznít :lol:odkad jsi? Já kousek od č.Budějovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
7.1.11 17:56

Ten hlad jsem měla taky :lol: a ještě nepřešel :lol: hm v Krumlově je to opravdu hezké,i hluboká stojí za shlednutí je tam zámek i zoo holkám se tam líbí.Přeji ti brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
27.1.12 11:09

Ahojky holky tak sem nasla tuhle diskuzi .. a jak se citite ja jsem dnes 15+4tt dnes du na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny