Jak se vypořádáváte s apatickým chlapem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.5.18 11:24

Hm, tak to jsme se trochu odklonili od podstatné věci. Asi nemá smyl sem psát.

• Citovat
  • Upravit
6439
28.5.18 11:25
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll
Nemá depku. Prostě si nerad myje hlavu. To má asi z domova. A občas je línej a občas opravdu unavenej.

Tak pokud ještě nemá sejra za ráfkem, tak to ještě jde. Vlasy snad nevolizuješ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.18 11:28
@Anonymní píše:
@rozand
Ty seš taky kravata. Já nemyslela do práce. I když dřív dělal ekonomiku Yves Rocher. V obleku chodil jen občas. Teď výškové práce.

Tak sorry, nenapadlo mě, že jako příklad uvedeš něco, co řešil jednou za čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.18 11:30
@Anonymní píše:
Hm, tak to jsme se trochu odklonili od podstatné věci. Asi nemá smyl sem psát.

Klidně má, já neporadím, muž se myje každý den a neignoruje moje potřeby. Ale jistě se tu najdou jiné se zkušenostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.5.18 14:53

A to se tam tak práší nebo proč by si měl mýt hlavu každý den? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.18 16:36

@Jagwa Tak nevím, jak muž zakladatelky, ale můj si za den (zvlášť v létě) hlavu prostě zpotí a umýt se potřebuje, jinak by vypadal mastně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 17:37

Nejde o kazdy den. Jen kdyz je jak cunik. Navic to je priklad. Vic mi vadi, kdyz totalne vypne a uz se nic nedoresi. Proste zasek, zkrat a jde spat. Nic nedoresime. Staci, ze v jednom kuse vola. Uz takhle mame malo casu neco resit. 8o

• Citovat
  • Upravit
10650
28.5.18 17:54

Mám doma to samý…byl by schopnej usnout uprostřed hádky (která vypadá tak, že já řvu a on čumí a nevypadne z něj slovo :mrgreen: a nebo se mi šmejd směje :lol: )…je mu to asi fuk anebo to prostě neprožívá jako já…línej jako prase na to jak je mladej…můžu opakovat několikrát věci a buď mě ani neposlouchá nebo na to dlabe na všechno…co poradit nevim…já to budu řešit v nejbližších dnech rozchodem…co mě dřív na něm bavilo (ten jeho věčnej klid) a mírnilo mojí cholerickou povahu se obrátilo proti němu…už mi z toho nic pozitivního nekape z toho vztahu tak je čas se rozloučit…ale v podstatě těmhle lidem závidim…to neprožívání situací a ten jejich věčnej klid…taky bych to brala :andel:
To jsem ti pomohla co? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
28.5.18 17:56
@Tuco píše:
Mám doma to samý…byl by schopnej usnout uprostřed hádky (která vypadá tak, že já řvu a on čumí a nevypadne z něj slovo :mrgreen: a nebo se mi šmejd směje :lol: )…je mu to asi fuk anebo to prostě neprožívá jako já…línej jako prase na to jak je mladej…můžu opakovat několikrát věci a buď mě ani neposlouchá nebo na to dlabe na všechno…co poradit nevim…já to budu řešit v nejbližších dnech rozchodem…co mě dřív na něm bavilo (ten jeho věčnej klid) a mírnilo mojí cholerickou povahu se obrátilo proti němu…už mi z toho nic pozitivního nekape z toho vztahu tak je čas se rozloučit…ale v podstatě těmhle lidem závidim…to neprožívání situací a ten jejich věčnej klid…taky bych to brala :andel:
To jsem ti pomohla co? :mrgreen: :lol:

to nně mrzí…myslela jsem, že jsi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
28.5.18 18:08
@rozand píše:
Co dělá za práci, že v kravatě myje Florenc?
:mrgreen: :mrgreen: tos me pobavila :potlesk: I kravatak muze myt autobusy na Florenci prece :lol:

Zakladatelce hm asi nejlip si najit pritele ne-apatickeho necunika.
Jine reseni nevidim.
Jo a to, ze rekonstruujete barak, neni duvod ke zneuzivani anonymity… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
28.5.18 18:11
@Venetia píše:
to nně mrzí…myslela jsem, že jsi spokojená

mě to nemrzí… :mrgreen: jsem si to omlouvala pořád…ono to neni nějak tragický..jen prostě vim, že tohle nechci…bažim po samotě..jsem vycucaná z převýchovy dospělýho, kterej se převychovat nenechá hajzlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
28.5.18 18:13
@Tuco píše:
mě to nemrzí… :mrgreen: jsem si to omlouvala pořád…ono to neni nějak tragický..jen prostě vim, že tohle nechci…bažim po samotě..jsem vycucaná z převýchovy dospělýho, kterej se převychovat nenechá hajzlík :mrgreen:

někdy je to lepší dát si pauzu..hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
28.5.18 18:17
@Venetia píše:
někdy je to lepší dát si pauzu..hodně štěstí

Díkec :mrgreen: můžem zase někam zajít na pokec až budeš mít chuť a čas… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
28.5.18 18:26
@Tuco píše:
Díkec :mrgreen: můžem zase někam zajít na pokec až budeš mít chuť a čas… ;)

jasně…dáme si vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria