Jak se vyrovnat s minulostí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
23.2.11 20:40

Přítel má taky plno fotek s bývalkou, s tím hold nic neudělám, on rád fotí, takže to má jako vzpomínky z různých výletů apod., kde byla samozřejmě i ona. Na jednu stranu mi to vadí (ona na těch fotkách :twisted: ), na druhou to ale chápu. Ale pár hambatých měl taky a to jsem mu řekla, že mi to vadí, že taky nikde nemám v PC svoje nahaté ex. Bez problémů je vymazal hned na začátku a víc se k tomu nevracíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
23.2.11 20:40

jo tak můj přítel měl také nahé a i různé fotky bývalky… byla jsem z toho dost vytočená… Prý, že je má na památku. Jo jasně, tak já si také měla nechat na památku fotky bývalýho. Přijde mi to uhozené :pocitac: :pocitac: . A neustále jsem nacházela nové a nové… Ted máme spolu dceru, ale tohle mi leží v žaludku stále, nějak se s tím nemohu vyrovnat. Vždy si na to vzpomenu ikdyž nechci a je zle :-( .Jenže jak to z té hlavy dostat pryč, když to nebylo to jeinné co udělal? :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
23.2.11 21:05

no a co…
TOHLE něčemu vadí???

Já v tom nevidím problém, každý máme nějakou svou minulost, svou přítomnost i budoucnost. Druhým, - dokonce ani partnerům - do toho nic není.
Stačí tohle pochopit a vyrovnáš se s tím..
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.2.11 21:10

Ahoj,já bych to taky neskousla,ani náhodou. Obdivuju tě 8-o . Když jsme s manželem spolu ještě chodili,tak jsem našla fotky jeho ex s ním při tom. A musím říct,že mi bylo úzko,hned jsem mu volala,co to má být. Prý zapomněl že ho má,tak ať ho zničím. Zničení jsem si užila :oops: :mrgreen:
Všimla jsem si,že píšeš v množným čísle? :think:
A ta podváděná přítelkyně taky něco tuší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.2.11 21:14

Nemusíš odpovídat :oops: :wink:
Manžel ti dal někdy důvod? že si myslíš že tě podvádí? Fotky má z minulosti nemusí nic znamenat :nevim: , nevěříš mu?
Mě by tohle hodně žralo,nedokázala bych žít v klidu bez vysvětlení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
23.2.11 21:32

Tak tohle by bylo něco na mě tohle byhc nezkusla proboha je to minulost tak to má smazat a je to ty jsi přítomnost a vaše dítě budoucnost tak na co tohle…To byhc teda udělala pěkný čoromoro :cert: :cert: :cert: a ty nemáš něco podobného že by jis mu nechala něco podobného na očích jak by se to jemu líbilo?Já bych toto teda nepřešla jenže u mého to nehrozí v tomhle jsme naštěstí oba stejní…jendou našel zapomenutou fotku kde jsem s ex(fakt zapomenutou) a to bylo zle ale nedivím se jako chovala byhc se stejně kdybysme jeden u druhého našli toto vím že by to nedopadlo vůbec dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.11 21:40

No já si teda myslím, že hambárničky nejsou vzpomínky ,na to nepotřebujou schovávat takový fotky ani videa a já nevím co, a mít nějakou fotku někde zahrabanou v krabici nebo v PC,kde na to denně čučí je rozdíl.No já bych to probrala,proč je tam má a proč mu tak vadí to smazat.A normální to podle mě není.Je to spíš dost krutý k tomu druhýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.11 21:49

podváděná kamarádka to i ví! :-(
a já mám spíš strach, protože skoro nevěru jsme už řešili, důkazy jsem měla mizerný a tak mu toho moc nedokážu :-( ale do PC a mobilu mu nepolezu. Myslím, že bych se trápila ještě víc :-(
Takže z mé strany je to jen nedůvěra a proto se snažím vyrovnat s minulostí, ale nejde to!

• Citovat
  • Upravit
10679
23.2.11 21:59
Anonymní píše:
podváděná kamarádka to i ví! :-(
a já mám spíš strach, protože skoro nevěru jsme už řešili, důkazy jsem měla mizerný a tak mu toho moc nedokážu :-( ale do PC a mobilu mu nepolezu. Myslím, že bych se trápila ještě víc :-(
Takže z mé strany je to jen nedůvěra a proto se snažím vyrovnat s minulostí, ale nejde to!

a ta s tím taky nechce nic dělat? 8-o Buď to přehlížej nebo s tím něco udělej. Trápit by ses rozhodně neměla. Pokud jsem to správně pochopila nejde už jen o vás dva! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.11 22:13

Je mi to moc líto,ale ať tam polezeš nebo ne,podle mě na to stejně budeš myslet.A budeš se užírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.2.11 22:39
80Petra píše:
Je mi to moc líto,ale ať tam polezeš nebo ne,podle mě na to stejně budeš myslet.A budeš se užírat.

To je fakt :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.2.11 13:30

Já bych to nějak zvlášť neřešila - ona je na fotkách, ale ty si skutečnost! :-) Je pravda, že z počítače by to někam odstranit mohl. My máme fotky se svými bývalými partnery někde schované, je to přeci jen část života a vyhodit to mi přijde nesmyslné. Ale jak říkám,jsou schované, nikdo je nemá na očích a tím pádem nad tím nikdo nepřemýšlí. Mně by asi vrtalo hlavou, proč je tam má a nejsou už dávno někde uložené na neviditelném místě? To jsou prostě chlapi no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.13 23:01

Ahoj omlouvám se že píšu sem, ale holt jsem začátečník a nemůžu nějak udělat novou diskuzy… Mám stašná problém v září roku 2012 jsem začala chodit s klukem s kterým jsem vše zažila poprví od s… po nervyčky a další věci do do vzathu patří potom mi utekl do Německa za prací a když se vrátil strávila jsem sním jednu noc a on mi druhý den dal konec a začal chodit s mou kamaradkou která je od něho o 6 let mladčí… Dnes už je to rok a já se stím nemohu pořád smířit furt na něho myslím pořád si dávám naději :,( Že ho získám zpátky a dotoho mi nedávno volala ta jeho přítelkyně že se jim narodil chlapeček a já nějak nemůžu na něho zapomenout… Kamaradka mi zdělila že ten rozchod byl unahlenej ze dne na den a já mu nestihla nic rict vlastne vsechnu tu bolest drzím porad v sobe a nedokazu se sni nikdy smirit je nejaka taktika jak se stim smirit pořád se snažím vyvolávat hadky nebo něco ted se snažím být snima ve spojení jen kvůli tomu abych mu byla na blízku.. Je nějaká rada jak se stím vypořádat, usmířit nebo něco já už mám chuť se někdy zabít abych ho dostala z hlavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
6.2.14 23:42

Ahojky potřebuju poradit. Už nevím, pořád mi to lítá v hlavě, nemohu se vyrovnat s tím co se stalo..Snažila jsem se o tom si popovídat, ulevit si tím, ale zjistila sem, že to nestačí. Co dělat dál? Deprese to není, jen.. Pokaždé když si vzpomenu, je mi divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.2.14 00:16

Kissi: ahoj, a o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie